יש לכם שאלות בנושא משכנתאות? אשמח לסייע לכם.

מצב
הנושא נעול.
שלום ליועץ משכנתא היקר !
בראשית אודה לך על שירותיך ועצותיך המחכימות הרבה החכמתי בזכותן, אתה לעזרה לכלל ולפרט,
אשמח לקבל את תשובתך,
אני רוצה לקחת משכנתא של מיליון שש מאות ש"ח ועוד 150-200 אלף ש"ח לשיפוצים,
1) כמה יעלה לי משכנתא של מיליון שש מאות בפריסה מיריבת ?
2) האם כדי להכניס את הכסף של השיפוצים במשכנתא וכמה זה יוסיף להחזר החודשי (הערך של הדירה גבוהה ויש לי מרחב של עד 70 אחוז מהנכס להכניס גם את הכסף של השיפוצים) או לקחת הלואה מבנק אחר או מהאשראי ברגע, איפה יהיה לי תנאי ריבית טובות יותר ?
3) כמה הכנסות אני צריך כדי לקבל כזה משכנתא ? האם כולם חייבים להיות בתלוש ? או אפשרי שחלקן יהיו ממלגות או אישור מרב על הכנסותיי שמשתקפות בחשבוני,
4) בדירה שאני קונה יש יחידה להשכרה האם הבנק מחשיב את זה כהכנסה ?
תודה רבה

תודה על האפשרות
לי יש יחידה ואשמח לדעת איך אפשר לקחת משכנתא.
האם להצהיר? באלו בנקים
לא להצהיר?

תודה על האפשרות
לי יש יחידה ואשמח לדעת איך אפשר לקחת משכנתא.
האם להצהיר? באלו בנקים
לא להצהיר?
כמו שלא תרכשי דירה ללא עוד
כך לא תקחי משכנתא ללא יועץ שלך. כי נגיד שתלכי לבנק ואישרו לך ולקחת את הכסף.
אולי דרך היועץ אתה תשלם כל חודש פחות 200 שח . תעשי חשבון כפול 30 שנה זה 72000. לא חבל?

כי הבנק דואג לעצמו. לא לך!!

לא הבנתי אתה מיעץ או עושה פרסומת?
שאלתי שאלה די ממוקדת ואשמח לקבל תשובה די ממוקדת

דחוף מאוד שמעתי שמי שזכה במסגרת תוכנית מחיר למשתכן הבנקים לא נותנים יותר מ1350000 למשכנתא רציתי לדעת האם זה אמת

נערך לאחרונה ב:
דחוף מאוד שמעתי שמי שזכה במסגרת תוכנית מחיר למשתכן הבנקים לא נותנים יותר מ1350000 למשכנתא רציתי לדעת האם זה אמת
לא אמור להיות שזה נכון,
עד כמה שידוע נותנים משכנתא בשווי של כ90% מהמחיר שלה בפועל במחיר למשתכן (שזה 70% מהמחיר שלה בשוק).

לא אמור להיות שזה נכון,
עד כמה שידוע נותנים משכנתא בשווי של כ90% מהמחיר שלה בפועל במחיר למשתכן (שזה 70% מהמחיר שלה בשוק).
אתה עוסק במשכנתא?

איפה כל היועצים??? כולם בחופש??

שאלה לגבי ריביות של משכנתא
הציעו לנו את הריביות הבאות, הייתי שמחה לשמוע אם הם נחשבות גבוהות/ממוצעות/נמוכות
סה"כ סכום של 372 אל"ש בחלוקה ל- 3 מסלולים
פריים: 124 אל"ש ריבית של 0.3- ל-25 שנה
קבועה: 124 אל"ש ריבית של 4.31 ל- 20 שנה
משתנה: 124 אל"ש ריבית של 3.6 ל- 25 שנה

שאלה לגבי ריביות של משכנתא
הציעו לנו את הריביות הבאות, הייתי שמחה לשמוע אם הם נחשבות גבוהות/ממוצעות/נמוכות
סה"כ סכום של 372 אל"ש בחלוקה ל- 3 מסלולים
פריים: 124 אל"ש ריבית של 0.3- ל-25 שנה
קבועה: 124 אל"ש ריבית של 4.31 ל- 20 שנה
משתנה: 124 אל"ש ריבית של 3.6 ל- 25 שנה
יקר מאוד המשתנה סבירה

@by6199
אז מה יקר, הפריים והקבוע?
אז כמה כן אפשר להשיג היום בכל אחד מהם?

לקחתי משהו דומה
133 פריים מינוס חצי
134 קבועה צמודה (זכאות) 2.17
133 משתנה 3.53
יש הבדל בשנים לקחתי לפחות שנים, אבל עדיין ניתן להשיג זול יותר בצורה משמעותית

לא של מזרחי.
וזה אחרי שיש לנו שם כיום משכנתא ורוצים לקחת חדשה עם סכום גבוה יותר.
וזה אחרי שהיא עשתה לי (הפקידה) הנחה בריביות בתנאי שנפתח שם חשבון
וזה אחרי שהיא אמרה לי שבגלל שזה רק 45% מערך הדירה (מדרגות באחוזים משהו...) ולא יותר היא יכולה לשחק עם הריביות ולתת לי הצעה מעולה!!!!!

לא של מזרחי.
וזה אחרי שיש לנו שם כיום משכנתא ורוצים לקחת חדשה עם סכום גבוה יותר.
וזה אחרי שהיא עשתה לי (הפקידה) הנחה בריביות בתנאי שנפתח שם חשבון
וזה אחרי שהיא אמרה לי שבגלל שזה רק 45% מערך הדירה (מדרגות באחוזים משהו...) ולא יותר היא יכולה לשחק עם הריביות ולתת לי הצעה מעולה!!!!!
עבודה בעינים, אני מציע להתחיל כאן https://digitalforms.leumi.co.il/mortgage-request-new/page0/0?rid=bKpeJnnmhGwE קישור להגשת בקשה בלאומי, תהליך של כמה דקות ולמחרת מקבלים אישור עקרוני בד"כ ואח"כ מתחילים מו"מ על הריבית, הכל באמצעות המייל, כשמגיעים לנוסחה מתאימה רצים לשאר הבנקים ובודקים מה האפשרויות הזולות יותר

אשמח לעזרה, קיבלתי הצעה מפועלים לא חשוב כרגע ההצעה, הנקודה העיקרית, אני מוציא משכנתא ע"ס 690000 ש"ח, והפקידה שרטטה לי תכנית של הלוואת פריים 207000 ש"ח שזה 30% מהמשכנתא, ושאר ה70% למסלולים אחרים, אמרתי לה מיד שאני מעוניין בפריים שליש (זה החלק הכי זול), ואז אמרה לי שבנק ישראל מאשר רק 30%, ביררתי אח"כ ואני רואה בהודעת ב"י שמותר שליש שזה 230000 ש"ח אז בפגישה שניה בקשתי שתעלה לשליש (לא הזכרתי לה שדיברנו כבר ע"ז) ושוב היא אמרה אותה משפט, אמרתי לה שבדקתי ובנק ישראל מאשר שליש, אז היא הבריקה עם משפט מחץ חדש, שבנק הפועלים קיבל החלטה שלא להקצות לפריים יותר מ30%, שאלתי ממתי והיא ענתה שהחל מיולי האחרון.
רציתי לדעת האם למישהו ידוע על כזאת הנחייה של הפועלים (חושדני שזה מצוץ מהאצבע)
ב. האם הבנק רשאי להגביל את החלק של הפריים ?
(ואולי יש כאן מישהו שהוציא משכנתא בפועלים בחודש-יים האחרונים, בפריים שליש?)

אשמח לעזרה
הבנק לא חייב לתת הלוואה בכלל, וודאי שהוא לא מחוייב ל"שליש" פריים והוא יכול לתת רק 0.3% בפריים.
ידוע לי שגם בנקים אחרים (כבר מס' שנים) נותנים רק 30% בפריים ולא 33%.
לכן תבדוק את ההצעה מול בנקים אחרים, ותתמקח על עצם ההצעה, ואל תתווכח איתם על ה3% האלו.

בהצלחה.

אשמח לעזרה, קיבלתי הצעה מפועלים לא חשוב כרגע ההצעה, הנקודה העיקרית, אני מוציא משכנתא ע"ס 690000 ש"ח, והפקידה שרטטה לי תכנית של הלוואת פריים 207000 ש"ח שזה 30% מהמשכנתא, ושאר ה70% למסלולים אחרים, אמרתי לה מיד שאני מעוניין בפריים שליש (זה החלק הכי זול), ואז אמרה לי שבנק ישראל מאשר רק 30%, ביררתי אח"כ ואני רואה בהודעת ב"י שמותר שליש שזה 230000 ש"ח אז בפגישה שניה בקשתי שתעלה לשליש (לא הזכרתי לה שדיברנו כבר ע"ז) ושוב היא אמרה אותה משפט, אמרתי לה שבדקתי ובנק ישראל מאשר שליש, אז היא הבריקה עם משפט מחץ חדש, שבנק הפועלים קיבל החלטה שלא להקצות לפריים יותר מ30%, שאלתי ממתי והיא ענתה שהחל מיולי האחרון.
רציתי לדעת האם למישהו ידוע על כזאת הנחייה של הפועלים (חושדני שזה מצוץ מהאצבע)
ב. האם הבנק רשאי להגביל את החלק של הפריים ?
(ואולי יש כאן מישהו שהוציא משכנתא בפועלים בחודש-יים האחרונים, בפריים שליש?)
הוצאתי בפועלים פריים 33% תאריך לקיחה 17/07/18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה