באיזה בנק הכי מומלץ היום לקחת משכנתא מבחינת עלות ריביות[ אין לי בעיה עם אישור עקרוני]
תודה לכמה בנקים ללכת? והאם לומר לבנק שלי שאני בודק בעוד מקומות?ממילא עושים סקר שוק ולא סוגרים בבנק הראשון.
אז צא לדרך !
וזכור, לא חותמים על חוזה לפני שיש לך אישור עקרוני על כל הסכום שאתה צריך.
שלא יהיו טעויות עצובות ויקרות.
האמת,תודה לכמה בנקים ללכת? והאם לומר לבנק שלי שאני בודק בעוד מקומות?
איפה אוכל ללמוד אני בור ועם הארץ בתחוםהאמת,
לקחתי בחיי 4 משכנתאות. ו2 הלוואות בנקאיות.
את המשכנתאות עשיתי דרך יועץ.
לכן אין לי בזה שום ניסיון.
מה שבעיקר חשוב, שתבין איך משכנתא עובדת, כדי שהפקיד בבנק לא יוכל למרוח אותך.
לקוח דיסקונט או עובד הוראה - דיסקונט. קח בחשבון ביוקרטיים ברמות.באיזה בנק הכי מומלץ היום לקחת משכנתא מבחינת עלות ריביות[ אין לי בעיה עם אישור עקרוני]
ליועצים פתרונים ...........בוודאי שזה לא יעזור.
אפשר לקחת עד 75% מערך הדירה לפי השמאות, או מהסכום הנקוב בחוזה - הנמוך מביניהם.
לכתוב בחוזה סכום גבוה:
אין סיכוי שהמוכר יסכים. המוכר צריך להיות עם לב רחב מאוד, כי ככל שהסכום שבחוזה גבוה כך המס שבח שלו גבוה יותר.
אלא אם הוא משפר דיור, שאז הוא בין כך לא משלם מס שבח.
צריך לדעת - קודם משלמים את ההון העצמי למוכר, ורק אח"כ הבנק מעביר לו את כספי המשכנתא. כך שהמוכר צריך להיות איש ישר מאוד מאוד מאוד - לקבל סכום גבוה יותר - ולהחזיר לך את ההפרש.
ואם יש לו מינוס בבנק, או איזה צו עיקול - אכלת אותה !
בגדול אין סיבה לשלם היום מעבר ל 2.6 אחוז ממוצע משכנתא וללא הצמדה!יש לך כיוון כללי לומר לי מה צריך לשפר?
אם זה השווי בשמאות אז תביא חוזה מתאים.... וזהו.@מקצועי בלבד @וואלך משכנתאות @זר פרחים
שלום
א. דירה ראשונה שלי גר היום בשכירות
ב. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
הציעו לי לקנות דירה בשווי 850,000
ב700,000 מסיבה משפחתית..
יש לי ביד 100,000
1. האם זה מספיק הסכום שיש לי?
2 כמה אמור להיות לי הריבית אם ההלוואה היא ל 20 שנה
3. כמה תשלום כל חודש
4 מה השלבים שאני צריך להתקדם הלאה?
תודה .
אם זה כזה פער במחיר, אז פשוט תניח אופציה ותמכור מיד הלאה.@מקצועי בלבד @וואלך משכנתאות @זר פרחים
שלום
א. דירה ראשונה שלי גר היום בשכירות
ב. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
הציעו לי לקנות דירה בשווי 850,000
ב700,000 מסיבה משפחתית..
יש לי ביד 100,000
1. האם זה מספיק הסכום שיש לי?
2 כמה אמור להיות לי הריבית אם ההלוואה היא ל 20 שנה
3. כמה תשלום כל חודש
4 מה השלבים שאני צריך להתקדם הלאה?
תודה .
צריך לשים לב שאתה לא מוחק מסוגריים לסוגריים.וסליחה על הסטת הנושא---
איך אני מצטט רק חלק מהתגובה. כי כשלוחצים על "צטט הודעה" ומוחקים את הלא רלוונטי. זה לא בא בתור ציטוט.
לא מסכים בכלל עם הנכתב.לקוח דיסקונט או עובד הוראה - דיסקונט. קח בחשבון ביוקרטיים ברמות.
לקוח טוב בלאומי - לאומי.
מכניס משכורת טובה או חשבון עיסקי בהפועלים - פועלים. מהיר ויעיל.
הכנסות כולל או בעלי עו"ש בפאג"י - פאגי, ריביות ממש זולות.
* נכון להיום, מחר, מדיניות כל בנק ובנק יכולה להשתנות.
אפשר ללמוד כאןאיפה אוכל ללמוד אני בור ועם הארץ בתחום
לאמוכר את הראשונה?
מה שאומר שאם נניח בחודשים האחרונים ההכנסות לא דפקו, עדיף לנסות לסדר הכנסות למשך 3 חודשים ורק אז לגשת לתהליך?בעיקרון השכירות מתווספת להכנסות, ואז עושים את החישוב כפי שכתבתם.
(אולי יש יוצאים מן הכלל, כגון אם אתה משכיר לגוף מבוסס כמו בנק ויש לך חוזה שלא ניתן לביטול למשך 30 שנה...)
מצהירים למיסוי מקרקעין שמוכרים את הנכס הקודם ומקבלים 70% מימון, אח"כ מחליטים לשלם את המס רכישה וזהו.שאלה למי שיודע.
לקיחת משכנתא לדירה שניה, ולדירה הראשונה עדיין יש משכנתא פעילה.
האם מקבלים בקלות על חשבון שכירות של דירה שניה.
או שמתחילים לבדוק שוב הכנסות והגבלה לשליש או עד 40%?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים