ההחזר של ההלוואה שיורד מהחשבון שלך ילקח בחשבון ביחס להכנסות מבחינת יכולת החזר חודשית, אך אם בחודשים שלפני הלקיחה של המשכנתא לא ירד החזר להלואה מהעו"ש אז אפשר להתעלם מקיום ההלואהההורים שלי לקוחים הלוואה מהגמ"ח המרכזי על שמי רציתי לדעת האם זה יגרום לי אחר כך בעיות במשכנתא שאני מתכננת לקחת. האם יעזור לי להוכיח שההלואה בפועל היא על ההורים והאם יעזור לי להפסיק את ההלוואה פרק זמן מסויים לפני לקיחת המשכנתא?
תודה מראש
הבנק מחשב את המשכנתא לפי אחוז מימון, מי שרוכש דירה ראשונה יכול לקבל עד 75% מימון מהבנק,אם אפשר לשאול
א. כמה צריכה להיות ההכנסה בשביל לקבל משכנתא ע"ס 900,000
ב. והאם הבנק כשהוא רואה כשיש גם תלושים וגם מלגה מכולל מתחיל לשאול שאלות
תשלמו לגמ"ח המרכזי את הכסף לא דרך החשבון שלכם תבררו מולם אם יש אפשרות מזומן או עצה אחרת כדי שלא יחשבו את זה כהוצאות.ההורים שלי לקוחים הלוואה מהגמ"ח המרכזי על שמי רציתי לדעת האם זה יגרום לי אחר כך בעיות במשכנתא שאני מתכננת לקחת. האם יעזור לי להוכיח שההלואה בפועל היא על ההורים והאם יעזור לי להפסיק את ההלוואה פרק זמן מסויים לפני לקיחת המשכנתא?
תודה מראש
אין שום בעיה רק צריך להסביר להם שזה בשעות נפרדות כגון כולל ערב או כולל שבתב. והאם הבנק כשהוא רואה כשיש גם תלושים וגם מלגה מכולל מתחיל לשאול שאלות
בוודאי שיש מה לבדוק, רוב הסיכויים שזה יהיה משתלםשאלה לגבי מחזור משכנתא. קראתי עכשיו שהריביות ירדו ממש נמוך יחסית לשלוש שנים האחרונות.
אם לקחתי משכנתא לפני שלוש שנים, והריביות היו די בסדר, יש לי מה לבדוק מחזור משכנתא?
הריביות של סעיף 2.
אני יודעתלא כתבת את הריביות של סעיף 2.
הוספתי. תודה
בגדול הלוואה לשיפוץ (בלי היתר בניה) היא יקרה יותר מהלוואה לדיור.
זה האופציה היחידה כרגע...
זה נראה סביר מאד (לדעתי) יחסית לכך שזה לשיפוץ.
בכל מקרה אתם יכולים עם ההצעה הזו ללכת לבנקים נוספים ולנסות להוזיל.
אולי בחלק מהבנקים. לא בכולם.
וחוץ מזה אם יחסכו לכם 20,000 ש"ח לא תעברו?
הצעה סבירה בהחלט בהתחשב בסכום הבקשה ובמסלולים ללא משתנות.אשמח לשמוע מהמומחים האם ההצעה טובה / סבירה / יקרה
משכנתא לשיפוצים
300,000 שח
1. 99,000: פריים 0.3- למשך 14 שנים
2. 201,000: קבועה לא צמודה בריבית של 3.3 למשך 8 שנים
סה"כ החזר חודשי ב8 השנים הראשונות 3031
ו-6 שנים 650
אשמח מאד לעזרת המומחים
תודה
היות וסכום המשכנתא הוא ל8 שנים אז אם יש אופציה של הלוואה משלימה למשכנתא בטווח שנים כזה או קצת פחות בתנאים טובים, שוה לקחת ולפרוע את הקבועה. רק שיהיה הכל באותו חודשעוד שאלה
בסכום כזה של משכנתא
יש מה לדבר על הלואה משלימה למשכנתא? או שלא קשור בכלל
בנקאית אחת שדיברתי איתה אמרה לי שאולי כדאי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים