- הוסף לסימניות
- #1,401
וודאי.האם ניתן להשיג ריביות זולות יותר?
וודאי.האם ניתן להשיג ריביות זולות יותר?
בכמהוודאי.
הפריים סביר, הקל"צ והמשתנה די גבוה.יש סיבה למחזר את המשכנתא להלן? אודה להתייחסותך.
צפה בקובץ המצורף 933142
המדינה תמיד רצתה שהמדד יעלה יותר והוא עלה פחותאני לא "היועץ"
לפי מה היועץ שלכם חישב את עליית המדד ל20 שנה? אם יש לו מידע כמה יהיה המדד ל20 שנה הבאות הוא יכול להרוויח מליארדי ש"ח!! המדד רק בחצי שנה האחרונה עלה ב1.5%, כך שסביר שיעלה עוד השנה. והרצון של המדינה זה שהוא יעלה עד 3% בשנה, והיו שנים שהוא עלה בהרבה יותר.
תנסו לבדוק שהכל בקל"ץ.
המדד רק מתחילת 2021 עלה ב1.6%!! כך שמי שמחשב מדד ממוצע 0.8% רק בגלל שבשנים האחרונות הוא היה נמוך מאד, זה לא לעניין בלשון המעטה.שלום חברים אשמח לחוו"ד על הטבלה הזו. אנחנו מתלבטים בעיקרון בין תמהיל 2 שאמנם הוא עם ההחזר הכי גבוה אך הוא הכי יציב לבין תמהיל 3 שהוא עם ההחזר הכי נמוך אך מוצמד למדד שאי אפשר לדעת מה יהיה איתו....
מה דעתכם?
הם סבירות, וזה הצעה הפוכה ממה שאני המלצתי (כאחד שלא יודע כלום).הריביות האלה לא נחשבות טובות?
אז זה מה שהציעו לי - [תמהיל 1]אני ממליץ (לא יועץ ולא יודע כלום) על שליש פריים ושני שליש קל"ץ
נכון להיום...ככל הנראה תמהיל 2 הוא הכי משתלם....
יש לך הערות לגביו?
אם אין משהו מיוחד אצלכם, אז לדעתי תמהיל 1 הכי טוב.אז זה מה שהציעו לי - [תמהיל 1]
צפה בקובץ המצורף 938630
ככל הנראה תמהיל 2 הוא הכי משתלם....
יש לך הערות לגביו?
אפשר הסבר למה? כי לפי חישוב יבש הוא גורם לי לשלם עוד 50,000 ריביות, יש משהו שאני לא רואה?אם אין משהו מיוחד אצלכם, אז לדעתי תמהיל 1 הכי טוב.
אם ההבדל בין המסלולים זה רק בשם שלהם אתה צודק.אפשר הסבר למה? כי לפי חישוב יבש הוא גורם לי לשלם עוד 50,000 ריביות, יש משהו שאני לא רואה?
אוקיי, תודה רבה על הפירוט.אם ההבדל בין המסלולים זה רק בשם שלהם אתה צודק.
......
והכי טוב זה לקצר את תקופת המשכנתא כמה שיותר, לפי ההחזר החודשי המרבי שאתם יכולים לעמוד בו, וזה הנקודה שתחסוך לכם הכי הרבה כסף.
1. לכולם, להתחיל מפועלים לאומי מזרחי והבינלאומי.בקשת עזרה
אני רוצה להתחיל בתהליך הוצאת משכנתא, החלטתי לנסות קודם להוציא אישורים עקרוניים מכמה בנקים, ולבוא עם ההצעות ליועץ משכנתאות לבדוק אם יכול להוציא לי הצעה טובה יותר.
1. לאיזה בנקים מומלץ לגשת?
2. אלו מסלולים כדאי לבקש מהם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים