- הוסף לסימניות
- #1,681
בדיוק הייתי על המחשב אז הנה מצרף לך תוצאות על הראשונות1. ראה 2 קבצים מצורפים, בתוך ההודעה המצוטטת בתוך הודעתי.
2. כן, לבד.
בדיוק הייתי על המחשב אז הנה מצרף לך תוצאות על הראשונות1. ראה 2 קבצים מצורפים, בתוך ההודעה המצוטטת בתוך הודעתי.
2. כן, לבד.
שלום,@Adielm87
@Y996 @A052 @מקצועי בלבד
@ייעוץ בס"ד
@ari1980
עתה קיבלתי הצעה מבנק מתחרה שמייקר לי מעט את הריביות אבל בתמורה מקטין לי את המשתנה כמעט בחצי, ע"י הכנסת רכיב 'זכאות' משב"ש.
כעת לפני שאני הולך עם הצעה זו לבנק הראשון, הייתי מעוניין להבין את עמדתכם, איזה תמהיל מעולה מן השאר.
צפה בקובץ המצורף 974170
ולמה?! בגלל שרק כ20% מוצמד למדד?שלום,
התמהיל עם ה500 אלף בפריים, עדיף.
תנסה להגיש אותו ללאומי.
כמה ההחזר יהיה לפי החשבון שלכם?התמהיל הראשון בסדר.
[ההחזר החודשי לא יהיה כפי שכתבת]
ההחזר בהתחלה יהיה דומה למה שרשמתם אבל בהמשך הוא יעלה עם עליית ריבית הפריים והמדד.כמה ההחזר יהיה לפי החשבון שלכם?
נראה על פניו שזה עסקה טובה.כמו''כ מה שכתבתם 'התמהיל הראשון בסדר' הכוונה זול ועיסקה טובה, או סביר בלבד ואפשר לקבל יותר טוב?
שלחתי לך 2 קבצים שם תראה את ההחזר ההתחלתי וכמה החזר בנקודה הכי גבוהה. תסתכל שםכמה ההחזר יהיה לפי החשבון שלכם?
לא נראה לי שהיועץ המציא מספרים.
האם חישבתם את הלוואת הסינרגיה?
כמו''כ מה שכתבתם 'התמהיל הראשון בסדר' הכוונה זול ועיסקה טובה, או סביר בלבד ואפשר לקבל יותר טוב?
טוב ברור שאני מודע לכך שהפריים והמדד עלולים לעלות. התכוונתי כמובן בלי זה.ההחזר בהתחלה יהיה דומה למה שרשמתם אבל בהמשך הוא יעלה עם עליית ריבית הפריים והמדד.
יועץ שלא מספר לכם שההחזר החודשי במסלולים האלו יעלה עם הזמן החולף אז הוא מעלים ממכם מידע מאד חשוב.
אם הכוונה אלי, לא ראיתי ששלחת לי משהו.שלחתי לך 2 קבצים שם תראה את ההחזר ההתחלתי וכמה החזר בנקודה הכי גבוהה. תסתכל שם
זהבדיוק הייתי על המחשב אז הנה מצרף לך תוצאות על הראשונות
צמוד מדד, ייתכן וכן - בטח לפי הצפי כיום לעלייה משמעותית.טוב ברור שאני מודע לכך שהפריים והמדד עלולים לעלות. התכוונתי כמובן בלי זה.
אגב, אם מצטבר לי סכום כסף ואני רוצה לפרוע חלק מהמשכנתא, האם נכון לומר שראשית כדאי לפרוע את הצמוד מדד, ואח''כ את הפריים, ואח''כ את הקל''צ?
הם לא עלולים, הם יעלו.טוב ברור שאני מודע לכך שהפריים והמדד עלולים לעלות. התכוונתי כמובן בלי זה.
כרגע הצמוד זה המסלול הפחות טוב, אבל הדבר הזה יכול להשתנות בעתיד, לכן לפני פירעון מבררים מה הכי כדאי לסגור.אגב, אם מצטבר לי סכום כסף ואני רוצה לפרוע חלק מהמשכנתא, האם נכון לומר שראשית כדאי לפרוע את הצמוד מדד, ואח''כ את הפריים, ואח''כ את הקל''צ?
המדד עולה, לא יעלה.הם לא עלולים, הם יעלו.
המדד עולה וימשיך לעלות וכך גם ההחזר החודשי.המדד עולה, לא יעלה.
הפריים גם יעלה והשאלה היא רק מתי. [זה תלוי בהרבה מאד משתנים, ולא רק במדד]הפריים, תלוי כנראה בעליית המדד עצמה.
אם הפריים והמדד עולים ויעלו אז מדוע ממליצים לקחת אותם, למה לא לקחת רק קל''צ? זו כנראה שאלת בור, אבל אני באמת לא מבין, הרי בסופו של דבר המדד עלול לעבור את הקל''צ, אז למה כולם ממליצים על 40 אחוז פריים 40 אחוז קל''צ ו20 אחוז מדד?המדד עולה וימשיך לעלות וכך גם ההחזר החודשי.
הפריים גם יעלה והשאלה היא רק מתי. [זה תלוי בהרבה מאד משתנים, ולא רק במדד]
ממש לא.האם אני חייבת את היועץ למיחזור?
ממש לא.
תקבלו הצעה מהבנק הנוכחי, + 3-4 נוספים (כולל התמקחות ביניהם).
ואז תלכו ליועץ אם הוא יכול להתחייב להוזלה נוספת.
ואז תדעו אם זה שווה לכם.
מקבלים לקוחות, יש לקבוע תור מראש [לקוחות. אני בתור יועץ בא מתי שבא לי..]תודה עך התגובה המהירה,
האם כיום הבנקים מקבלים לקוחות או רק טלפונית,
כך נאמר לנו בפועלים משכנתאות שלשם המשכנתא שייכת כיום
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים