תגידי לה שבהחלט כל המוסיף גורע וחוט ומחט זה מתאים לתופרת של מכפלות ותיקונים קטנים ולא לתופרת עילית כמוה (לא?).אשמח לייעוץ.
הלקוחה רוצה שאוסיף לה חוט ומחט שיצאו מהסליל - לדעתי זה ממש ממש מוריד מהלוגו.
השאלה אם להסביר לה שזה יגרע מהלוגו, או שאולי אני סתם מקובעת וזה לא יהיה כ"כ נורא?
אשמח לתשובה, תודה רבה.
מצטרףהרעיון של הסליל מקסים! הצבעוניות מדהימה....
(כן הייתי מנסה לשחק עוד עם הסליל לתוצאה מושלמת...)
הפונט... בעיקרון יכול להיות טוב... אם היא רוצה להעביר מסר יותר "אישי",
אך כרגע אין "איחוד" ל בלוגו השם עומד בפני עצמו, הסליל בפני עצמו והסלוגן, גם הוא "תלוש" ל-3 שורות, כך שנוצר ממש פיזור בעין ונתק בין הסמל לשם.
נסי לאחד בין כל חלקי הלוגו.
בהצלחה רבה!
תגידי לה שבהחלט כל המוסיף גורע וחוט ומחט זה מתאים לתופרת של מכפלות ותיקונים קטנים ולא לתופרת עילית כמוה (לא?).
השלמת את הרעיון הזה.
אם היא רוצה חוט ומחט זה בסקיצה אחרת...
רעיון מקורי, ביצוע טוב
צבעים יפים ומתאימים.
מפריע לי האלכסון- הייתי מישרת, שהאותיות ישבו מאוזן
ושורת המיצוב- נראה לי עדיף לכתוב ברצף, ולא לשבור לשלש שורות
הצלחות רבות!
כן......בלוגו עם הסליל המרובע - את גם לא רואה? סתם לסקרנות, אם שם זה יותר ברור, מבחינת הרווח בין הקווים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים