דרוש מידע יש למישהו את המספר של צרכניית יד אברהם במרכז מסחרי אונגוואר - רמות?

הקלאסים ב"עיגולים" בילד-אין..
"המלך והשד" בדשא בין הבניינים
המכלת של שלמה
התהילים בשבת בבי"ס עם הכרטיסים מקרטון א' ו-ב'. והאוצרות שיכלו לקנות בהם...
אז כן
אני יודעת :)
ובדיוק השבת ספרתי לילדים שלי על הכרטיסים של התהילים
ועל התוססן בתוך שקית שהיינו קונים.....

אז זהו
בסוף נפל לי האסימון ונזכרתי.
קראו לו דוד סינגר.
מי זוכר?
ואשתו היתה תופרת בגדים לחתונות...
(גרו בכניסה פרטית ליד אוהל יוסף נראלי...)
נראלי חצי רמות תפרו אצלה

אני התחלתי...
הקלאסים ב"עיגולים" בילד-אין..
"המלך והשד" בדשא בין הבניינים
המכלת של שלמה
התהילים בשבת בבי"ס עם הכרטיסים מקרטון א' ו-ב'. והאוצרות שיכלו לקנות בהם...
וממשיכה---
"הבנין הארוך" או "הרכבת"
"הגינה למעלה" כשהיה מעץ, עם הגשר המתנדנד והעמוד הגבוהההההההההההה

"הגינה למעלה" כשהיה מעץ, עם הגשר המתנדנד והעמוד הגבוהההההההההההה
הפארק...!
היה לרדת 'למטה' והיה ללכת לפארק... איך רעדתי ללכת על הגשר.. ועל העמוד מעולם לא התגלשתי.
והמצפה שהיינו הולכים לראות זיקוקים בליל יום העצמאות...
גן יפה, גן זהבה- מול הבנין הארוך...

הפארק...!
היה לרדת 'למטה' והיה ללכת לפארק... איך רעדתי ללכת על הגשר.. ועל העמוד מעולם לא התגלשתי.
והמצפה שהיינו הולכים לראות זיקוקים בליל יום העצמאות...
גן יפה, גן זהבה- מול הבנין הארוך...
גן תהילהההה :)
והחלונות שהיה אפשר להציץ לגן מתחת :p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה