סופר רמה?
חיכיתי לךמרתק!!
אבל הרוב לא מוכר לי
חלק קצת מדגדג תזיכרון
איפה רמות ג על המפה?![]()
ואי סיקרנת
אני מנסה לנחש![]()
אז זהולא נראה לי
אולי ?
אז כןהקלאסים ב"עיגולים" בילד-אין..
"המלך והשד" בדשא בין הבניינים
המכלת של שלמה
התהילים בשבת בבי"ס עם הכרטיסים מקרטון א' ו-ב'. והאוצרות שיכלו לקנות בהם...
נראלי חצי רמות תפרו אצלהאז זהו
בסוף נפל לי האסימון ונזכרתי.
קראו לו דוד סינגר.
מי זוכר?
ואשתו היתה תופרת בגדים לחתונות...
(גרו בכניסה פרטית ליד אוהל יוסף נראלי...)
נוסטלגיהמישהי זוכרת שהגיע משאית בשבת אחרי צהרים לפרוק לבנים של בניה בסוף המרוצפת..?
ופרלה איימה עליהם שהיא תעלה על המשאית ולא תיתן להם להוריד שום דבר.
אני, אני!חיכיתי לך
לא נראה לי שיש הרבה מהאיזור שלנו
סיקרנת.אני, אני!
תתחילי...סיקרנת.
יאלה זכרונות של רמות ג' למעלה...
אני התחלתי...תתחילי...
וממשיכה---הקלאסים ב"עיגולים" בילד-אין..
"המלך והשד" בדשא בין הבניינים
המכלת של שלמה
התהילים בשבת בבי"ס עם הכרטיסים מקרטון א' ו-ב'. והאוצרות שיכלו לקנות בהם...
הפארק...!"הגינה למעלה" כשהיה מעץ, עם הגשר המתנדנד והעמוד הגבוהההההההההההה
גן תהילהההההפארק...!
היה לרדת 'למטה' והיה ללכת לפארק... איך רעדתי ללכת על הגשר.. ועל העמוד מעולם לא התגלשתי.
והמצפה שהיינו הולכים לראות זיקוקים בליל יום העצמאות...
גן יפה, גן זהבה- מול הבנין הארוך...
אחותי הקטנה היתה בגן תהילה... אני יותר זקנה.גן תהילהההה
והחלונות שהיה אפשר להציץ לגן מתחת![]()
גן פסיה. מישהי כאן היתה? לא לצאת מהשורה ולא לעשות קיצ'קוביעעס?אחותי הקטנה היתה בגן תהילה... אני יותר זקנה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים