כללי יש לפונטביט קטלוג של כל הפונטים שלהם?

• פותח הנושא N.O
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אפשר לקבל? תודה!
:)
חיפשתי בפורום וראיתי רק "חדשים" כל פעם. אני מעוניין לראות את כל הפונטים.

• הוסף לסימניות
תודה. אבל זה חסום לי. אשמח אם מישהו יעלה את הקטלוג.

• הוסף לסימניות
בבקשה הנה הקטלוג 2012

קבצים מצורפים

• newfonts 2012.pdf
    KB 917.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
זה הבעיה. את הקטלוג שצירפת מצאתי כבר בפורום, אני מחפש משהו שיכלול את כל הפונטים שלהם. לא רק את החדשים של שנה מסוימת.

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
הנה הקטלוג ללא הפונטים של 2012 (את של 2012 תוכלי למצוא בנפרד)

קבצים מצורפים

• קטלוג 2011.pdf
    KB 461.1 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
זה גם רק "החדשים" של 2011! אין להם משהו לכל הפונטים?

תודה

• הוסף לסימניות
לא שידוע לי, זה מחולק ל- עד 2011 ו-2012 בנפרד, אולי בהמשך...

• הוסף לסימניות
תבקש שישלחו לך בדואר

• הוסף לסימניות
בדואר הם שולחים קטלוג מלא
אבל צריך ללכת לסניף הדואר לקחת

• הוסף לסימניות
חיברתי לך את התקציר של כל הפונטים עד 2011 + את החדשים של 2011 + את החדשים של 2012 - לקובץ PDF אחד.
צפה בקובץ המצורף 129222

קבצים מצורפים

• Index2007.rar
    2.2 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;787531:
שלח את הטקסט וזהו, אעמד לך כבר בעצמי.
יש לי את מרבית הפונטים שלהם.

הרשל'ה,
אפשר לשלוח טקסטים?.... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;787622:

אליהו יקירי, נא בחן וסמן אחת מהאפשרויות הבאות:
1. אתה לא קורא מה כתבתי.
2. אתה קורא, אך לא מבין.
3. אתה קורא, מבין, אך בוחר להגיב איך שבא לך.
4. היית באמצע להגיב באשכול אחר, ובטעות הדבקת כאן את תגובתך.

בכל מקרה ולמען הסר ספק: לא הצעתי לבחור עקומות / פונטים / כל פעולה לא חוקית אחרת.

בוקר טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה