יש!!! מענק קורונה "שני" ארה"ב

אשמח ללינק, או ציטוט
זה כתוב בפירוש בכללים בעמוד הבא:

(סימנתי באדום):
o qualify for advance Child Tax Credit payments, you — and your spouse, if you filed a joint return — must have:

• Filed a 2019 or 2020 tax return and claimed the Child Tax Credit on the return; or
  • Given us your information in 2020 to receive the Economic Impact Payment using the Non-Filers: Enter Payment Info Here tool; and
  • A main home in the United States for more than half the year (the 50 states and the District of Columbia) or file a joint return with a spouse who has a main home in the United States for more than half the year; and
  • A qualifying child who is under age 18 at the end of 2021 and who has a valid Social Security number; and
  • Made less than certain income limits.​

אני בטוחה שהמוחות הקודחים של הישראלים ינסו למצוא דרך "לגור בארה"ב".....

הי קבלתי עכשיו את השלישי 1400 דולר אך את שתי הראשונים לא קבלתי מה זה אומר??
יש לי מה לעשות בנידון?

הי קבלתי עכשיו את השלישי 1400 דולר אך את שתי הראשונים לא קבלתי מה זה אומר??
יש לי מה לעשות בנידון?
בדוח של 2020 יש את האפשרות לבקש את המענקים שלא התקבלו.

זה כתוב בפירוש בכללים בעמוד הבא:

(סימנתי באדום):
o qualify for advance Child Tax Credit payments, you — and your spouse, if you filed a joint return — must have:

• Filed a 2019 or 2020 tax return and claimed the Child Tax Credit on the return; or
  • Given us your information in 2020 to receive the Economic Impact Payment using the Non-Filers: Enter Payment Info Here tool; and
  • A main home in the United States for more than half the year (the 50 states and the District of Columbia) or file a joint return with a spouse who has a main home in the United States for more than half the year; and
  • A qualifying child who is under age 18 at the end of 2021 and who has a valid Social Security number; and
  • Made less than certain income limits.​

אני בטוחה שהמוחות הקודחים של הישראלים ינסו למצוא דרך "לגור בארה"ב".....
כדאי להיזהר, הרשויות האמריקאיות מאוד מחמירות בשקרים מהסוג הזה

היי,
אני מעוניינת לקבל עזרה בנושא תמורת תשלום ממשהו שמבין בכך.
מי שמעוניין אשמח שיצור עימי קשר.
תודה.

מי יודע על מישהו אמין ולא יקר שיוכל להתקשר עבורי לאמריקאים ולדבר איתם?
הם שלחו מכתב שנשלח אלי צ'ק אבל לא נפדה, ואם אני רוצה צק חדש להתקשר

מצאתי את הסושיאל סקיוריטי של אשתי ואני מעוניין לבקש את המענקים.
למישהו יש המלצה על רו"ח [לא חובה] שיכול להגיש דו"ח מס שנתי על שנת 2022?
אשמח גם אם יפרט את המחיר בערך.
תודה רבה.

יפה! מציאה מצויינת!
אתה צריך להגיש דוח לשנת 2020 כדי לקבל את המענקים הראשון והשני, ודוח לשנת 2021 כדי לקבל את השלישי.
אני מגישה דוחות ואשמח לעזור לך. יעוץ ללא תשלום או התחייבות.
rivka.zaks1 ג'ימייל

אני רואה עכשיו שביקשת לפרט המחיר. בהתייחס לדוחות של שנים עברו, המחיר בין 170-420 ש"ח לכל דוח, תלוי בנתונים שלך

אפשר עדיין להגיש דוחות אחורה בשביל לקבל את המענק? יש תאריך התישנות?

אשמח גם לשמוע ממשהו שהצליח לשחזר את הסושיאל סקיוריטי נמבר
תודה

אפשר עדיין להגיש דוחות אחורה בשביל לקבל את המענק? יש תאריך התישנות?
עדין אפשר.
יש תאריך התיישנות.
למענקים 1+2=1800$ התאריך הרשמי עבר, אבל יש הארכה, וצריך לעשות זאת בזריזות (דוח לשנת 2020)
למענק שלישי=1400$ יש עוד כמעט שנה שאפשר להגיש.
אבל למליונרים לא בטוח שווה להגיש, יתכן והם יצטרכו לשלם מס, לא רק לקבל מענקים:p

אשמח גם לשמוע ממשהו שהצליח לשחזר את הסושיאל סקיוריטי נמבר
ככל הידוע לי, פעם היה אפשרי אבל היום הם לא נותנים. צריך לעבור תהליך כמו של הנפקת SS חדש. והם מתייחסים לתאריך הנפקה הנוכחי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה