דרוש מידע יש מצב לחסום ניק, שאני לא רוצה שיראה את ההודעות שאני כותבת?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לא הגיוני ואם מישהו יצטט אותך יראו רק את התגובה?!
לא שייך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1687383701780.png
    1687383701780.png
    KB 65.4 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
אם זה מישהו ספציפי שיש לך בעיה איתו אולי אפשר לפנות להנהלה
בגלל שיש לי דבר אישי נגדו אני צריכה לדווח להנהלה?!

קיצור תודה לכל העוזרים חסמתי אפשרות צפיה בתוכן שלי,
תודה בכל אופן

• הוסף לסימניות
ובלי קשר, לא יעזור לחסום ניק ספציפי, כי תמיד אפשר להיכנס מבלי להתחבר או מניק נוסף
אבל בכל זאת זה כן יכול לעזור ברמה כלשהי
ואם זה באמת בעיה אפשר לדווח על הניק

• הוסף לסימניות
אפשר בהגדרות פרטיות להגדיר שאף אחד לא יוכל להיכנס לפרופיל של הניק וממילא לא יראה את כל ההודעות שלו
תכלס זה לא כזה עוזר....
אבל אם תחסמו אותו שלא תראו את הפוסטים שלו אז ממלא מה כבר היכפת....?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

כל היישומים דורשים גוגל פליי סרוויסז כדי למנוע איפוס ולכן אינם מתאימים לכל מכשיר/נגן.
היישומים פשוטים להפעלה ואינם מצריכים ידע טכני נרחב.
כל היישומים נסיוניים ועלולים לכלול באגים
TripleU MDM - הכלי החדש, עם אפשרויות רבות, דורש הרשמה מקוונת
קיידרואיד - האפליקצייה הותיקה לחסימה הרמטית עם אפשרות להשאיר מייל או ווייז.
משמש גם כ"הכשר" לא רשמי לפלאפונים וטאבלטים עם חותמת של האפליקצייה.
אייבלוק - הכלי המוצלח, לניהול וחסימה לאנדרואיד עם אפשרויות רבות, מתעדכן.
ISRAEL FILTER MDM - כלי נסיוני, חוסם התקנות, מצב מפתחים ואיפוס המכשיר. לא חוסם ווייפיי.
ווייטליסט - עם רשימה לבנה של אתרים, חסימת התקנות ועוד.
אם יש עוד תכתבו ואני אעדכן בעז"ה.
אם בזה בעיה - תמחקו את הנושא
  • תודה
Reactions: בוניבון1 //
2 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה