יש אפשרות אחרת, את לא רואה את שלואשמח למידע בנושא,
תודה
אוקי אחרי ציטוט, אין לי בעיה,לא הגיוני ואם מישהו יצטט אותך יראו רק את התגובה?!
לא שייך
אפשר שאף אחד לא יוכל לחפש ....אוקי אחרי ציטוט, אין לי בעיה,
אבל לא כשהוא מחפש בניק שלי את כל ההודעות שלי.......
איך אני עושה את זה?אפשר שאף אחד לא יוכל לחפש ....
אפשר להסתיר את הפרופילאבל לא כשהוא מחפש בניק שלי את כל ההודעות שלי.......
בפרטיות...איך אני עושה את זה?
תעשי שאף אחד לא יכול לראות את הפרופיל שלךאיך אני עושה את זה?
אפשר בהגדרות פרטיות להגדיר שאף אחד לא יוכל להיכנס לפרופיל של הניק וממילא לא יראה את כל ההודעות שלואוקי אחרי ציטוט, אין לי בעיה,
בגלל שיש לי דבר אישי נגדו אני צריכה לדווח להנהלה?!אם זה מישהו ספציפי שיש לך בעיה איתו אולי אפשר לפנות להנהלה
אבל בכל זאת זה כן יכול לעזור ברמה כלשהיובלי קשר, לא יעזור לחסום ניק ספציפי, כי תמיד אפשר להיכנס מבלי להתחבר או מניק נוסף
תכלס זה לא כזה עוזר....אפשר בהגדרות פרטיות להגדיר שאף אחד לא יוכל להיכנס לפרופיל של הניק וממילא לא יראה את כל ההודעות שלו
אבל ה אומר שהדברים שלך הם תוכן מענייןאוקי אחרי ציטוט, אין לי בעיה,
רציתי שהוא לא ידע שהוא חסום, פשוט לא יראה את ההודעות שליובלי קשר, לא יעזור לחסום ניק ספציפי, כי תמיד אפשר להיכנס מבלי להתחבר או מניק נוסף
מה זה אומר?תמיד הוא יכול ללחוץ על ההודעות ולראות את מה שכתבת .
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים