יש מצב שסטרפטוקוק A עובר מעצמו?

• הוסף לסימניות
אחרי דלקות גרון חוזרות ונשנות ברצף ממשי, קיבלתי זריקות אנטיביוטיקה במשך חצי שנה כדי למנוע את הדלקות.
זה היה לפני שלוש שנים ומאז היתה לי אנגינה אחת בלבד אחרי שלפני הזריקות הית האנגינה בתדירות לא סבירה.

• הוסף לסימניות
נראה לי שגם כדורי שום לבליעה יכולים לעזור,
יש כדורי שום קטנים לבליעה, שלא מרגישים את הריח, הטעם והשריפה... של השום החי.

ברפואה טבעית יש את הפרופוליס כתחליף טבעי לאנטיביוטיקה.

וכדאי לקחת גם ויטמין C עם ספיגה טובה, באופן קבוע בחורף.

כמובן שיש להתייעץ עם רופא או מישהו מוסמך בכל מקרה לגופו.
רפואה שלימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1114106:
שורף את החיידקים עם הגרון היחד, לא?
לגרון שלום
ושלום לדלקת

הטיפול המניעתי הקונבנציונאלי מאוד לא בריא ומחליש את הגוף. מי שקיבל כמויות עצומות של אנטיביוטיקה, מעדיף כמה שפחות להזדקק לה. היא גורמת לחולשה אדירה.

• הוסף לסימניות
היה כתוב בפטנט רשום ואושש על ידי הרבה מנסים - גם אני התחלתי (:
לאכול כל יום חמוציות, הן אנטי דלקתיות.
פשוט, אבל עובד...
לאלו שרק התחילה להם הכאב בגרון - שמעתי עכשיו מכמה שמחזיקים בבית תרסיס שנקרא 'אקטי פלוס',
שמרססים מיד כשמתחיל כאב - וזה נעצר.

• הוסף לסימניות
מהזה החיידק הזה?החיידק שעושים משטח גרון ואומריחם שיש חיידק בגרון??
השבוע נתקלתי ב3 סיפורים של אנשים שהייתה להם דלקתץ גרון ונהייה להם ברגליים סוג של מוגלה שלא עברה עם שום משחה והיו צריכים לעשות ניתןח,ואחרי מחקר אמרו שזה תוצאה של חיידק בגרון..
לא חשבתי שזה עד כדי כך..

• הוסף לסימניות
דלקת גרון מתחילה במקרים רבים משאריות מזון על השקדים, שמותססות ע"י חיידקי הסטרפ.
הפתרון: לגרגר מי מלח באזור השקדים כל לילה לפני השינה (וכמובן לא לאכול או לשתות אחר כך).
עוזר פלאים.
למי שקשה עם מי מלח, אפשר לגרגר מים אבל יותר אינטנסיבי ואחרי כל ארוחה.

ואפשר גם בלי אנטיביוטיקה, אבל תצטרכו לוותר על כמה נורמות תזונה בשביל זה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1114248:
היה כתוב בפטנט רשום ואושש על ידי הרבה מנסים - גם אני התחלתי (:
לאכול כל יום חמוציות, הן אנטי דלקתיות.
פשוט, אבל עובד...
לאלו שרק התחילה להם הכאב בגרון - שמעתי עכשיו מכמה שמחזיקים בבית תרסיס שנקרא 'אקטי פלוס',
שמרססים מיד כשמתחיל כאב - וזה נעצר.
החמוציות הן משהו למניעה, או שהן גם מצליחות לחסל כמה חיידקים?
הבת שלי גם עם דלקות גרון חוזרות ונשנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;1114336:
החמוציות הן משהו למניעה, או שהן גם מצליחות לחסל כמה חיידקים?
הבת שלי גם עם דלקות גרון חוזרות ונשנות.

אני חושבת שזה למניעה, אם כבר יש חיידק צריך להעיף אותו בדרכים המקובלות..

• הוסף לסימניות
חמוציות רגילות שקונים בכל סופר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1114349:

כן. אם את רוצה אותן בלי סוכר, תשפכי על זה מים רותחים ואח"כ תסנני, הסוכר יוצא.
יש גם מיץ חמוציות, תרכיז, כל מיני.. בחנויות טבע אני חושבת שזה יקר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1114349:

בחניות טבע יש גם כמוסת או תרכיז נוזלי

לא ידעתי שזה גם לגרון חשבתי שזה מתאים רק לדלקת בדרכי השתן

• הוסף לסימניות
לעניין חמוציות, זה אכן מועיל למניעת דלקות חוזרות ולאו דווקא גרון, הכי טוב לקחת את המיץ חמוציות טבעי כוס אחת כל בוקר, ויש גם כמוסות בבתי טבע אבל המיץ טוב יותר, כמובן אם הוא טבעי ולא עבר תהליכי עיבוד. (רופאה קונבנציונאלית גם המליצה על זה, למי שדווקא מחפש את האישור...)

• הוסף לסימניות
האם יכול להיות גם קשר בין סטרפ לכאב ביד בחלק העליון?
שמעתי כמה שסובלות מזה מאד לאחרונה יותר משבוע כאבים ועכשיו עולה לי הרעיון, אולי שמעתםעל כזה דבר?...

• הוסף לסימניות
"מה רבו מעשיך ה'" -
הקב"ה ברא בגופנו מערכת חיסונית שמיועדת להלחם בזיהומים. זה תפקידה, ולכך היא מיועדת. התאים הלבנים שבה הם תאים טורפים, שבולעים חיידקים. כשמחזקים אותה ונותנים לה לעשות את העבודה - היא יעילה ומצויינת. כשמחלישים אותה ע"י מתן אנטיביוטיקה ואקמול - היא מתפקדת פחות ביעילות וכך הגוף נחשף לזיהומים שלא היו נכנסים במצב רגיל.
לכן כשלוקחים אנטיביוטיקה מגבירים את הסיכוי לחלות שוב בטווח קצר.

לא ערכתי מחקרים, אבל ב"ה מאז שהפסקתי לקחת אנטיביוטיקה לפני כ-20 שנה - לא סבלתי מדלקות גרון רציניות כמו שהיו לי בילדות (כל חורף כמה פעמים). כשרק מתחיל הכאב מטפלים בו במהירות באמצעים טבעיים שמגבירים את החיסוניות של הגוף, וכך עוזרים למע' החיסון להילחם בפולש.
אצלנו לוקחים ויטמין C כל החורף, נמנעים כמעט לגמרי מחלבי (במיוחד מי שיש לו רגישות בגרון), אם מתחיל טיפה לכאוב הגרון לוקחים חצי כפית דבש עם 3-4 טיפות פרופוליס (איכותי בלבד). מי שמסוגל - לשתות מיץ לימון נקי, מלא ויטמין C ומפריע מאוד לחיידקים שלא אוהבים סביבה חמוצה... יש עוד כמה תכשירים שיש לנו בבית, וב"ה אפילו פעם אחת ב-10 השנים שאנחנו הורים לא נתנו לילדים אנטיביוטיקה על ענייני גרון.
(אגב, מי ששמה לב, כשכואב לילד הגרון אפילו קצת - נהיה לו ריח מוזר מהפה, וזה הזמן להתחיל לטפל בלי לחכות שיתלונן על כאבים חזקים).

אני יודעת שהתאורים הנ"ל נשמעים מפחידים, אבל תסמכו על הקב"ה, הוא ית' ברא את הגוף שלנו כמנגנון מופלא, אפילו החום שעולה הוא חלק ממנגנון רפואי זה - בחום גבוה התאים הלבנים מתחזקים והחיידקים נחלשים, וכך הגוף מתגבר עליהם בקלות רבה יותר.

כל הנכתב כאן מיועד להעשרה, אלו דברים שרוב רופאי המשפחה לא יספרו לכם כי הם באמת מאמינים שאנטיביוטיקה היא התשובה היחידה.
שכל אחת תבחר מה לעשות, אבל לפחות שיהיה לכן את הידע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1114396:
"מה רבו מעשיך ה'" -
הקב"ה ברא בגופנו מערכת חיסונית שמיועדת להלחם בזיהומים. זה תפקידה, ולכך היא מיועדת. התאים הלבנים שבה הם תאים טורפים, שבולעים חיידקים. כשמחזקים אותה ונותנים לה לעשות את העבודה - היא יעילה ומצויינת. כשמחלישים אותה ע"י מתן אנטיביוטיקה ואקמול - היא מתפקדת פחות ביעילות וכך הגוף נחשף לזיהומים שלא היו נכנסים במצב רגיל.
לכן כשלוקחים אנטיביוטיקה מגבירים את הסיכוי לחלות שוב בטווח קצר.

לא ערכתי מחקרים, אבל ב"ה מאז שהפסקתי לקחת אנטיביוטיקה לפני כ-20 שנה - לא סבלתי מדלקות גרון רציניות כמו שהיו לי בילדות (כל חורף כמה פעמים). כשרק מתחיל הכאב מטפלים בו במהירות באמצעים טבעיים שמגבירים את החיסוניות של הגוף, וכך עוזרים למע' החיסון להילחם בפולש.
אצלנו לוקחים ויטמין C כל החורף, נמנעים כמעט לגמרי מחלבי (במיוחד מי שיש לו רגישות בגרון), אם מתחיל טיפה לכאוב הגרון לוקחים חצי כפית דבש עם 3-4 טיפות פרופוליס (איכותי בלבד). מי שמסוגל - לשתות מיץ לימון נקי, מלא ויטמין C ומפריע מאוד לחיידקים שלא אוהבים סביבה חמוצה... יש עוד כמה תכשירים שיש לנו בבית, וב"ה אפילו פעם אחת ב-10 השנים שאנחנו הורים לא נתנו לילדים אנטיביוטיקה על ענייני גרון.
(אגב, מי ששמה לב, כשכואב לילד הגרון אפילו קצת - נהיה לו ריח מוזר מהפה, וזה הזמן להתחיל לטפל בלי לחכות שיתלונן על כאבים חזקים).

אני יודעת שהתאורים הנ"ל נשמעים מפחידים, אבל תסמכו על הקב"ה, הוא ית' ברא את הגוף שלנו כמנגנון מופלא, אפילו החום שעולה הוא חלק ממנגנון רפואי זה - בחום גבוה התאים הלבנים מתחזקים והחיידקים נחלשים, וכך הגוף מתגבר עליהם בקלות רבה יותר.

כל הנכתב כאן מיועד להעשרה, אלו דברים שרוב רופאי המשפחה לא יספרו לכם כי הם באמת מאמינים שאנטיביוטיקה היא התשובה היחידה.
שכל אחת תבחר מה לעשות, אבל לפחות שיהיה לכן את הידע.
ספרי לי עוד על "ניתנה לרופא רשות לרפא"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1114414:
ספרי לי עוד על "ניתנה לרופא רשות לרפא"
יש לדון מיהו רופא.

• הוסף לסימניות
עברו פה נושא ...אודה מאד אם יש לכם מידע כל שהוא...
האם יכול להיות גם קשר בין סטרפ לכאב ביד בחלק העליון?
מכירה כמה שסובלות מזה מאד לאחרונה יותר משבוע כאבים ועכשיו עולה לי הרעיון, אולי שמעתם על כזה דבר?...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה