דרוש מידע יש סטיק עם סינון שהוא לא נטפרי??

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מישהו מוכן לענות תשובה נורמלית?
בנאדם רוצה עזרה ומקבל כאבי ראש
לרימון יש אפשרות של תוכנה על המחשב שעושה את העבודה ומסננת כל דבר אפילו לא רק מהסטיק שלך גם מוויפי וכו עולה בסביבות 45-50 שח לחודש

• הוסף לסימניות
מישהו מוכן לענות תשובה נורמלית?
בנאדם רוצה עזרה ומקבל כאבי ראש
לרימון יש אפשרות של תוכנה על המחשב שעושה את העבודה ומסננת כל דבר אפילו לא רק מהסטיק שלך גם מוויפי וכו עולה בסביבות 45-50 שח לחודש
ווואי תודהה על העזרהה
אבל ישלי ראוטר עם נטפרי ואיך אני ישנה לרימון??
כי אני לא רוצה לכל הזמן ורק ללימודים....
אני לא היחידה בבית שמשתמשת באינטרנט...

• הוסף לסימניות
ווואי תודהה על העזרהה
אבל ישלי ראוטר עם נטפרי ואיך אני ישנה לרימון??
כי אני לא רוצה לכל הזמן ורק ללימודים....
אני לא היחידה בבית שמשתמשת באינטרנט...
ראיתי היום או אתמול שמישהו כתבה
(באשכול על הזום נדמה לי)
שהיא משתמשת בראוטר אחד עם שתי חברות סינון

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@שיראל♥ לפני שאת מנסה סינונים אחרים
אני לומדת עם אתר שיש בו תכנים ותמונות שלא מתאימות לנטפרי
והוא פתוח בנטפרי כי הוא עם קוד אישי לכל משתמשת
תנסי קודם לברר אם זה אתר עם קוד או משהו בסגנון כי אז יכול להיות זה יעבוד לך בנטפרי...

• הוסף לסימניות
@שיראל♥ לפני שאת מנסה סינונים אחרים
אני לומדת עם אתר שיש בו תכנים ותמונות שלא מתאימות לנטפרי
והוא פתוח בנטפרי כי הוא עם קוד אישי לכל משתמשת
תנסי קודם לברר אם זה אתר עם קוד או משהו בסגנון כי אז יכול להיות זה יעבוד לך בנטפרי...
ניסיתי הכל, אבא שלי דיבר עם המנהלים שם....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה