היי.. תוכל לתת לי את המס' של איש המקצוע שעשה לך? או להמליץ לי בכל אופן על משהו כזה או אחר? גם אני מחפש לעשות ידידי..אני גר היום בקומה שלישית. בלי מעלית.
בעבר גרתי על צלע הר בקומה 0.5 (חצי).
היום הרבה יותר קל.
ייתכן שזה ענין של הרגל שלי שבילדותי גרתי קומה רביעית בלי מעלית והייתי 'מקפץ' את זה כמה פעמים ביום.
אני עצמי התקנתי כננת לדברים הכבדים (קניות/ סחורה). אגב, לא יקר בכלל- 1500-2000 ש"ח כולל התקנה!!! סוחב עד 300 ק"ג! (המנוף עצמו בסביבות ה-1000 ש"ח וההתקנה לפחות 500 ש"ח, צריך בעל מקצוע וצריך להוסיף עמודים, ברזלים וכו').
לקוחות לפעמים אומרים מילה על המדרגות... וגם משלוחנים... אבל זה עובר.
לדעתי גם המדרגות בבנין אצלי קלות מאד (זה אומר המון).
בכל אופן בהצלחה בקניה ויישוב טוב.
היי.. תוכל לתת לי את המס' של איש המקצוע שעשה לך? או להמליץ לי בכל אופן על משהו כזה או אחר? גם אני מחפש לעשות ידידי..אני גר היום בקומה שלישית. בלי מעלית.
בעבר גרתי על צלע הר בקומה 0.5 (חצי).
היום הרבה יותר קל.
ייתכן שזה ענין של הרגל שלי שבילדותי גרתי קומה רביעית בלי מעלית והייתי 'מקפץ' את זה כמה פעמים ביום.
אני עצמי התקנתי כננת לדברים הכבדים (קניות/ סחורה). אגב, לא יקר בכלל- 1500-2000 ש"ח כולל התקנה!!! סוחב עד 300 ק"ג! (המנוף עצמו בסביבות ה-1000 ש"ח וההתקנה לפחות 500 ש"ח, צריך בעל מקצוע וצריך להוסיף עמודים, ברזלים וכו').
לקוחות לפעמים אומרים מילה על המדרגות... וגם משלוחנים... אבל זה עובר.
לדעתי גם המדרגות בבנין אצלי קלות מאד (זה אומר המון).
בכל אופן בהצלחה בקניה ויישוב טוב.
משהו ישן מאד. לא נראה לי שהוא עדיין עובד בזה.היי.. תוכל לתת לי את המס' של איש המקצוע שעשה לך? או להמליץ לי בכל אופן על משהו כזה או אחר? גם אני מחפש לעשות ידידי..
זה ממש טעון הסבר לפי כל מה שידוע היום, שזה ממש להיפך.אמר רב יהודה אמר רב: כל עיר שיש בה מעלות ומורדות - אדם ובהמה שבה מתים בחצי ימיהן. מתים סלקא דעתך? - אלא אימא: מזקינים בחצי ימיהן.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים