עזרה יש פתרון לריענון קונקשנים במייק ללקוח עם גימל חינמי?

• הוסף לסימניות
מה עושים עם לקוחות עם גימל חינמי בעניין של הקונקשנים במייק?
אומרים לו לרענן קונקשנים כל שבוע?

• הוסף לסימניות
כן ניתן לפאבלש את החיבור ואז אין צורך לחבר כל שבוע

קבצים מצורפים

• Screenshot_20230613-083531_WhatsAppBusiness.jpg
    Screenshot_20230613-083531_WhatsAppBusiness.jpg
    KB 99.6 · צפיות: 78
  • הוסף לסימניות
ואת זה עושים פעם אחת, כשמחברים ?

• הוסף לסימניות
אחרי שאני עושה פאבליש כותב לי שצריך אימות.
כתובת של איזה אפלקציה הוא רוצה של מייק?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
להתעלם מהסימן קריאה הצהוב המזהיר.....?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני חושב שיש כן בעיה עם הלחצן הצהוב
כדאי
למחוק את כל השורות הבאות
ואז לנסות שוב

יש ללחוץ על Save and Continue ולאחר מכן אנו נמצאים בשלב של ה – Scopes. יש להקליק על Add or Remove Scopes ויצוץ לכם חלון מימין שבו יש לחפש בחלון העליון Gmail ומשם לבחור ב 8 דברים:
חשוב מאוד להזין gmail מלמעלה כדי שהוא יסנן לנו רק את מה שברצוננו לראות. צפו בהדגמה מלמטה:
gmailscopes

• הוסף לסימניות
אני חושב שיש כן בעיה עם הלחצן הצהוב
כדאי
למחוק את כל השורות הבאות
ואז לנסות שוב
אף פעם לא חידשתי את החיבור מהפעם הראשונה.. ומופיע לי לחצן צהוב..
אבל ניתן לנסות גם וגם ופשוט לבדוק..

• הוסף לסימניות
בסוף התבלבלתי....
אם יש בעיה עם הלחצן הצהוב אז הקישורים לא יעבדו לי. ואז למחוק ולעשות שוב את הקישורים. והפבליש
ואם אין בעיה- יעבדו לי הקישורים?
סיכמתי נכון?

• הוסף לסימניות
ניסיתי לאמת כמו שהוא מבקש, אבל מה צריך להשלים בתיבה שהקפתי בורוד?
כשעשיתי את החיבור הם לא דרשו את זה

1686751455641.png

• הוסף לסימניות
אני שמתי לינק מתוך דף הבית של החשבון הספציפי במייק

• הוסף לסימניות
תכל'ס - יש פיתרון?
אני ניסיתי עם סימן קריאה הצהוב וזה עושה ליש שגיאה (קוד 400)

• הוסף לסימניות
תכל'ס - יש פיתרון?
אני ניסיתי עם סימן קריאה הצהוב וזה עושה ליש שגיאה (קוד 400)
אני עשיתי כמו שאמרו ואפילו שמופיע סימן קריאה צהוב , עובד לי ולא חידשתי את החיבור הרבה זמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה