מידע שימושי יש קורונה במגזר החרדי?

מצב
הנושא נעול.
על רופא מוסמך. בשטח אני רואה אישורים למה שאמר.
ראינו בתקופת הקורונה מספיק ''רופאים'' מוסמכים חרדים, שעשו מה שבא להם והמציאו סיבות שונות ומשונות, למה מספיק רק יומיים וחצי בידוד או גם זה לא, וא''א לדעת כמה אנשים חלו ומתו בגללם.

האם ידוע בגל הנוכחי על נשים בהריון שחלו קשה?

על רופא מוסמך. בשטח אני רואה אישורים למה שאמר.
רופא מוסמך שהרב פירר והרב פישר המליצו עליו? או שפתאום הם לא רלוונטיים... או שמדובר באורטופד הידוע...
ומאד מעניין לשמוע אלו אישורים בשטח ראית.
האם ידוע בגל הנוכחי על נשים בהריון שחלו קשה?
כן. שמעתי מיד בהתחלה על יולדת מהדרום במצב קשה :(

הערים החרדיות מטפסות בסולם. אוי ואבוי.
כשהם עולים עולים עד לכוכבים כידוע.
אני לא רוצה לפתוח פה לשטן אבל לפי הניסיון הן אמורות להגיע מהר לראש הרשימה אם הוירוס קיבל דריסת רגל אצלם.
חבל, אחרי כמה חודשים שהן היו נקיות לחלוטין. הגיע בין הזמנים והרס הכל.

בגלל מליון הפרימיטיביים האלו לא תיפתח שנת הלימודים כסידרה, ולא נוכל להתפלל כרגיל בימים נוראים, אוף.

רק לחידוד נקודה.
ספציפית כרגע זה לא בגללם אלא בגלל חוסר האחריות המשווע במדיניות הממשלתית של הותרת נתב"ג פתוח, ואי אכיפת ציות לבידוד, הבדיקות, וסגירת הערים הנגועות...

ולא מת ממנו אפילו אחד.
כן?
כי אני מכירה.

הטעות שלו (אם אכן הציטוט מדויק)
היא להגזים ולהכליל.
וחבל.
הרי גם אם יש אחוז תמותה נמוך עד אפסיות, החיסון נחשב יעיל.
אז למה לתת פתחון פה ל"פרימיטיביים"?
ככה מערכת הבריאות מאבדת אמינות.

הערים החרדיות מטפסות בסולם. אוי ואבוי.
כשהם עולים עולים עד לכוכבים כידוע.
אני לא רוצה לפתוח פה לשטן אבל לפי הניסיון הן אמורות להגיע מהר לראש הרשימה אם הוירוס קיבל דריסת רגל אצלם.
חבל, אחרי כמה חודשים שהן היו נקיות לחלוטין. הגיע בין הזמנים והרס הכל.
צריך לזכור שד' מנהל את העולם
הדרך הזו לומר שוב ושוב, אוף שהגיע בין הזמנים והרס את הכל, היא לא נכונה.
הרי אין לנו איך להימלט מהקורונה הזו לאורך זמן, ולכן אין צורך לחפש כל הזמן אשמים.
הרי פעם החילונים אשמים , ופעם החרדים אשמים. צריך להכיר במצב שאנחנו נמצאים בבעיה סבוכה שכל העולם מתמודד איתה. אין פה אשמים ואין פה מקום לנקיפות מצפון, או אם אם היו עושים כך וכך לא היינו במצב הז היום... זה הכל חיפוש אחרי אשמים ולא מביא אותנו לשום מקום
הרי לא שייך לשבת מסוגרים בבית כמה שנים, ולכן חייבים לצאת, וחייבים לצאת עם הילדים. אין מה לעשות
רק תפילות יעזרו!!!!!!!!!!!!!!!

צריך לזכור שד' מנהל את העולם
הדרך הזו לומר אוף שהגיע בין הזמנים והרס את הכל, היא לא נכונה.
אין לנו איך להימלט מהקורונה הזו לאורך זמן, אין צורך לחפש כל הזמן אשמים
פעם החילונים אשמים , ופעם החרדים אשמים. צריך להכיר במצב שאנחנו נמצאים בבעיה סבוכה שכל העולם מתמודד איתה. אין םה אשמים ואין פה מקום לנקיפות מצפון, או אם אם היו עושים כך וכך לא היינו במצב הז היום...
הרי לא שייך לשבת מסוגרים בבית כמה שנים.
רק תפילות יעזרו!!!!!!!!!!!!!!!
לא בטוח שצריך להאשים את הקב"ה בדברים הרעים שאנחנו גורמים.
מאידך, בתחלת בין הזמנים לא היה מודעות בציבור שהקורונה עלולה לטפס. ואף אחד לא עשה מתוך רוע לב ח"ו.

חלילה
אני אסביר
זה ברור שיש חובת השתדלות, ולכן מתי שהרבנים אמרו ללבוש מסכות ולשמור על בידודים היינו חייבים לעשות זאת מחובת השתדלות, אבל כרגע שאין הוראה כזו מגדולי הרבנים אז אין לנו חובת ההשתדלות, ומה לעשות , צריך להמשיך את החיים (חוץ אם תיהיה הוראה אחרת)
להלקות את עצמנו ולומר אם היו עושים כך אז לא היה קורונה זה דמיונות
בעיה קשה שכל העולם מתמודד איתה ורק תפילות יעזרו

כן?
כי אני מכירה.

הטעות שלו (אם אכן הציטוט מדויק)
היא להגזים ולהכליל.
וחבל.
הרי גם אם יש אחוז תמותה נמוך עד אפסיות, החיסון נחשב יעיל.
אז למה לתת פתחון פה ל"פרימיטיביים"?
ככה מערכת הבריאות מאבדת אמינות.

הציטוט המלא:

אז תראה: למעלה ממליארד בני אדם זה מספר שהוא לא נתפס לא ניתן לכמת את זה, ולמעלה ממיליארד בני אדם התחסנו אפס תמותה, אפס, אין תמותה.
נכון יש יוצאים מן הכלל באחוזים מאוד נדירים של מבוגרים ומחלות רקע.
אבל למעלה ממיליארד מחוסנים אפס תמותה
איפה האינטליגנציה והתרבות האנושית המינימלית להבין שהחיסון הזה הוא מתנה של הקדוש ברוך הוא שנתן לבני האדם בתולדות ימינו ובתקופת זמננו עם הצלחה שנושקת למאה אחוז, אפס תמותה, אין בזה סיכון. אז מה?
אי אפשר להבין את הדבר הזה
אז מה? לוקחים את האפס נקודה משהו אחוז של איזשהו תופעת לואי כזו או אחרת שרובה ככולה חולפת, ועל זה מתלבשים?
אני חושב שזה פרימיטיביות כנגד פרימיטיביות אין מה לעשות.
(להסביר לשכנע?) לא יעזור.

חלילה
אני אסביר
זה ברור שיש חובת השתדלות, ולכן מתי שהרבנים אמרו ללבוש מסכות ולשמור על בידודים היינו חייבים לעשות זאת מחובת השתדלות, אבל כרגע שאין הוראה כזו מגדולי הרבנים אז אין לנו חובת ההשתדלות, ומה לעשות , צריך להמשיך את החיים (חוץ אם תיהיה הוראה אחרת)
להלקות את עצמנו ולומר אם היו עושים כך אז לא היה קורונה זה דמיונות
בעיה קשה שכל העולם מתמודד איתה ורק תפילות יעזרו
היו קולות כאלו ואחרים שבין הזמנים עלול להיות מסוכן.
אבל לא התייחסנו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה