- הוסף לסימניות
על רופא מוסמך. בשטח אני רואה אישורים למה שאמר.או בקיצור, על מה מתבססת נקודת המבט הזו?
על רופא מוסמך. בשטח אני רואה אישורים למה שאמר.או בקיצור, על מה מתבססת נקודת המבט הזו?
ראינו בתקופת הקורונה מספיק ''רופאים'' מוסמכים חרדים, שעשו מה שבא להם והמציאו סיבות שונות ומשונות, למה מספיק רק יומיים וחצי בידוד או גם זה לא, וא''א לדעת כמה אנשים חלו ומתו בגללם.על רופא מוסמך. בשטח אני רואה אישורים למה שאמר.
כי אם היו מתים ממנו ארבעה מליון כמו מהקורונה,כי זה מה שיודעים?! או זה מה שמספרים!?
אולי השואל הוא הרב בעצמותשאל את הרב שלך....
רופא מוסמך שהרב פירר והרב פישר המליצו עליו? או שפתאום הם לא רלוונטיים... או שמדובר באורטופד הידוע...על רופא מוסמך. בשטח אני רואה אישורים למה שאמר.
כן. שמעתי מיד בהתחלה על יולדת מהדרום במצב קשההאם ידוע בגל הנוכחי על נשים בהריון שחלו קשה?
בהחלט.האם ידוע בגל הנוכחי על נשים בהריון שחלו קשה?
באיזה שבועות בגל הקודם היה באזור 27-35בהחלט.
היה בחדשות
לא יודעתבאיזה שבועות בגל הקודם היה באזור 27-35
בגלל מליון הפרימיטיביים האלו לא תיפתח שנת הלימודים כסידרה, ולא נוכל להתפלל כרגיל בימים נוראים, אוף.
מחוסנים? מחלימים? אמרו משהו על זה?בהחלט.
היה בחדשות
מה שאני שמעתי- לא מחוסנותמחוסנים? מחלימים? אמרו משהו על זה?
כן?ולא מת ממנו אפילו אחד.
צריך לזכור שד' מנהל את העולםהערים החרדיות מטפסות בסולם. אוי ואבוי.
כשהם עולים עולים עד לכוכבים כידוע.
אני לא רוצה לפתוח פה לשטן אבל לפי הניסיון הן אמורות להגיע מהר לראש הרשימה אם הוירוס קיבל דריסת רגל אצלם.
חבל, אחרי כמה חודשים שהן היו נקיות לחלוטין. הגיע בין הזמנים והרס הכל.
לא בטוח שצריך להאשים את הקב"ה בדברים הרעים שאנחנו גורמים.צריך לזכור שד' מנהל את העולם
הדרך הזו לומר אוף שהגיע בין הזמנים והרס את הכל, היא לא נכונה.
אין לנו איך להימלט מהקורונה הזו לאורך זמן, אין צורך לחפש כל הזמן אשמים
פעם החילונים אשמים , ופעם החרדים אשמים. צריך להכיר במצב שאנחנו נמצאים בבעיה סבוכה שכל העולם מתמודד איתה. אין םה אשמים ואין פה מקום לנקיפות מצפון, או אם אם היו עושים כך וכך לא היינו במצב הז היום...
הרי לא שייך לשבת מסוגרים בבית כמה שנים.
רק תפילות יעזרו!!!!!!!!!!!!!!!
כן?
כי אני מכירה.
הטעות שלו (אם אכן הציטוט מדויק)
היא להגזים ולהכליל.
וחבל.
הרי גם אם יש אחוז תמותה נמוך עד אפסיות, החיסון נחשב יעיל.
אז למה לתת פתחון פה ל"פרימיטיביים"?
ככה מערכת הבריאות מאבדת אמינות.
היו קולות כאלו ואחרים שבין הזמנים עלול להיות מסוכן.חלילה
אני אסביר
זה ברור שיש חובת השתדלות, ולכן מתי שהרבנים אמרו ללבוש מסכות ולשמור על בידודים היינו חייבים לעשות זאת מחובת השתדלות, אבל כרגע שאין הוראה כזו מגדולי הרבנים אז אין לנו חובת ההשתדלות, ומה לעשות , צריך להמשיך את החיים (חוץ אם תיהיה הוראה אחרת)
להלקות את עצמנו ולומר אם היו עושים כך אז לא היה קורונה זה דמיונות
בעיה קשה שכל העולם מתמודד איתה ורק תפילות יעזרו
שוב פעם האשמה עצמית? לא נמאס?היו קולות כאלו ואחרים שבין הזמנים עלול להיות מסוכן.
אבל לא התייחסנו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים