יתד,המודיע, המבשר

• הוסף לסימניות
רק ה מ ו ד י ע ! ! !

(ואנחנו לא חסידים :) )

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו כאן המודיע הוא מקצועי
אבל הגודל (שעם כל הכהוד לייחודיות שלו) מאד לא נח (בפרט למי שורא אותו עם הקפה של הבוקר)
גם עיתון הילדים שלו מאד על רמה (אוי קצת מידיי. כי לילדים קטנים אין כמעט מה לקרוא שם)
עיתוני אמצע השבוע ("מדורים" ו"מכל מקום") מאד מעניינים
אבל עיתון הבית שלנו לנשים דורש שינוי (ולא רק עיצובית)
יש בו אמנם גם כתבות/סיפורים יפים
אבל הוא טרחני למדיי ובתכל'ס עדיין עומד בצל לעומת האחרים

• הוסף לסימניות
מעניין שכולם כאן ממליצים על המודיע....
דווקא לטעמי המבשר לא יורד בהרבה מהמודיע בכמה וכמה תחומים,
הסטוריה - המבשר יותר ברמה ויותר מדויקים.
נקודות או המודיע הצעיר - זוהי כבר שאלה לאיזה גיל החוברת מיועדת: לגיל ההתבגרות - בנות סמינר וכו' (מ ד ר י כ ו ת!!!) המודיע הצעיר - לעומת נקודות שמתאימה את עצמה גם לגיל הרך ואף לגיל היותר מבוגר. חידודים - אני יותר אהבתי את המודיע כי זה פחות קשה ופחות על רמה..:D
אבל המודיע התורני עולה על רמתו בהמבשר - לדברי הבעל. וכן, גם הניתוחים הפוליטיים שלהם - כך אומרים יותר מדוייקים ( כקוראי שני העיתונים כמעט שבוע בשבוע אנו יכולים להיד שאין הבדל גדול בין שני העיתונים בפרשנותם..)
אם תשאלוני מה עדיף: הבית שלנו או לבית, האחרון עדיף מכיוון שעדיין לא נכנסה בהם רוח שטות שכמעט כל כתבה אמורה להתבסס על מחקרים ופסיכולוגים שנראה לפי דברי העורכים שעל פסיכולוגיה בגרוש עומד העולם..:) ועכשיו תקפצו ותגידו שיש שם גם כתבות מוסר. נו, נו, אם כבר לקרוא דברי מוסר עדיף לפתוח ספר מאשר לקרוא את כל מה שיש למישהי לומר (גם אצלנו טחנות הצדק טוחנות ויש לנו גם הרבה עצות איך לתקן את העולם....)

• הוסף לסימניות
תלוי כמה דגים יש לך לעטוף:cool::rolleyes::D

אף עיתון לא שווה בעיני. כולם אינטרסנטים.

הייתי מנויה ג"כ על אחד העיתונים הנ"ל בשביל הקריאה נטו ועשיתי חישוב שבדמי מנוי חודשי אני יכולה כל חודש לקנות ספר. יותר שווה, יותר מעניין.

זה במידה שאת רוצה את העיתונים בשביל קריאה.
אם את רוצה אותם בשביל חדשות, ותרי גם על העיתון וגם על הספרים....

• הוסף לסימניות
מסתבר שלוותק יש מה לומר בנידון...

• הוסף לסימניות
זאת שאלה לפילוח מגזרי כאן בפרוג... כל אחד עונה לפי העיתון שיש לו בבית, ולכל אחד יש את העיתון הזה לפי הזרם שהוא משתייך אליו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;990435:
כמו שכתבו כאן המודיע הוא מקצועי
אבל הגודל (שעם כל הכהוד לייחודיות שלו) מאד לא נח (בפרט למי שורא אותו עם הקפה של הבוקר)
גם עיתון הילדים שלו מאד על רמה (אוי קצת מידיי. כי לילדים קטנים אין כמעט מה לקרוא שם)
עיתוני אמצע השבוע ("מדורים" ו"מכל מקום") מאד מעניינים

כל מילה

לילדים, לדעתי, רק מרוה לצמא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;990435:
למה הכונה טרחני?
מה את מציעה שיהיה שם? אני שואלת כי מעניין אותי לדעת תשובה.
יש שם כתבות מעניינות, סיפורים בהמשכים על רמה. בקיצור, למה הכוונה?

• הוסף לסימניות
הייתי מנויה על המודיע
עברתי למבשר
בשנה הראשונה כל הזמן הייתי עם תחושת החמצה
שאני מפסידה את כל ההמשכים ואת כל הדברים היפים, היה לי חבל
לאט לאט גיליתי שאני לא מפסידה ופתאום גם קולטת שאני מרוויחה!
אני נפגשת עם המודיע אצל חמותי אחת לחודשיים שלושה
מיד כשהייתי מגיעה הייתי "תופסת" לי את הבית שלנו והמודיע הצעיר
אבל הפסקתי, הבית שלנו אין לי כח לזה והוא לא מספק לי כלום חוץ מהרגשה שעוד הדרך ארוכה אל האושר, והילדים כמו שכבר כתבו, כולו ענייני בנות ובעיותיהן- כולו מוקדש לרמה ופחות על תוכן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;990554:
למה הכונה טרחני?
מה את מציעה שיהיה שם? אני שואלת כי מעניין אותי לדעת תשובה.
יש שם כתבות מעניינות, סיפורים בהמשכים על רמה. בקיצור, למה הכוונה?

הבית שלנו טרחני,
כי כולו בא לאלף אותך מוסר חכמה בינה ודעת ואם אחרי כל זה נותר לך קמצוץ של יכולת קליטה אז הוא מציף אותך בפסיכולוגיות...
במקום להביא לך פשוט חומר קריאה מ-א-ו-ו-ר-ר!

כן, קצת הומור, קצת מהחיים,
קצת מהתפקיד בלי מידי הרבה מוסר השכל הכתוב ברחל, בתך, הקטנה.
(אין הכוונה רדוד, ללא מסר, אלא מסר שארוג בקורי משי בתוכן ולא בתפרי פשטן גסים)

אה, עוד משהו,
משום מה יש תחושה שכל נכדה מתאבלת, בוגרת מגמה לכתיבה יוצרת או סתם שיעור חיבור בביה"ס שולחת את הגיגיה והם פשוט מפורסמים...

למען ההגינות,
שאר חלקיו של העיתון מעניינים ומגוונים מאד.
(אם כי שמעתי ממי שקורא המודיע והמבשר שהמבשר עמוס יותר בכתבות מעניינות, אך מעקב אחריהן מגלה שהן סה"כ קופי פייסט בשינויי עריכה קלים, אז אולי כדאי גם למשהו בהמודיע ללמוד איך עושים קנטרול C, קונטרול V, בלאוו הכי הציבור שלו לא אמור לשהות מידי ברשת...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;990577:
הבית שלנו טרחני,
כי כולו בא לאלף אותך מוסר חכמה בינה ודעת ואם אחרי כל זה נותר לך קמצוץ של יכולת קליטה אז הוא מציף אותך בפסיכולוגיות...
במקום להביא לך פשוט חומר קריאה מ-א-ו-ו-ר-ר!

כן, קצת הומור, קצת מהחיים,
קצת מהתפקיד בלי מידי הרבה מוסר השכל הכתוב ברחל, בתך, הקטנה.
(אין הכוונה רדוד, ללא מסר, אלא מסר שארוג בקורי משי בתוכן ולא בתפרי פשטן גסים)

אה, עוד משהו,
משום מה יש תחושה שכל נכדה מתאבלת, בוגרת מגמה לכתיבה יוצרת או סתם שיעור חיבור בביה"ס שולחת את הגיגיה והם פשוט מפורסמים...

למען ההגינות,
שאר חלקיו של העיתון מעניינים ומגוונים מאד.
(אם כי שמעתי ממי שקורא המודיע והמבשר שהמבשר עמוס יותר בכתבות מעניינות, אך מעקב אחריהן מגלה שהן סה"כ קופי פייסט בשינויי עריכה קלים, אז אולי כדאי גם למשהו בהמודיע ללמוד איך עושים קנטרול C, קונטרול V, בלאוו הכי הציבור שלו לא אמור לשהות מידי ברשת...)
אילו כתבות היית רוצה לראות? באיזה נושאים? (ומה זה נכדות מתאבלות)?

• הוסף לסימניות
נכדות מתאבלות זה נכדות שכותבות טור לזכר הסבתא נוחה עדן, ומקבלות עמוד כמעט מלא בעיתון, בלי קשר לרמת הכתיבה.

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את 'משפחה'.

(פתוח להתקפות...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;990630:
אני אוהבת את 'משפחה'.

(פתוח להתקפות...)

אין ספק שמבחינה ספרותית ותוכנית בתוך המשפחה לוקח בגדול.

היינו צריכים חבילה של המודיע בפרשנות ובכלכלה, בתוך המשפחה לנשים ויתד לחדשות (בגלל הנוחות של הפורמט..)

• הוסף לסימניות
אין לי שום יחס מיוחד להמודיע או להמבשר מבחינה מגזרית (חוץ מהפוניט של המבשר שפשוט לא מגרה לקרוא) וזו דעתי
כקוראת קבועה כל שבוע את עיתוני הנשים לבית ובית שלנו
בית שלנו נשאר הרבה הרבה מאחורה,
ומענין שבשיחה עם אחיותי וגיסותי משתי הצדדים, כולן אבל כולן טוענות שבהבית שלנו פשוט אין מה לקרוא
בעתון לבית - העתון מענין מהתחלה ועד הסוף כתבות קלילות עם הרבה תוכן וידע, יש שלש ספורים בהמשכים אחד רציני ושתיים קלילים חמודים מאוד שפשוט מרתק לקרוא.
המדור השבועי של העורכת מאד מאד מענין לקרוא. ממש לקריאה מהתחלה ועד הסוף
לעומת זאת בהבית שלנו אני קוראת כי "צריך" לקרוא, מה שמענין זה בעיקר הספור בהמשכים שהוא מאוד מיוחד, והכתבות של הניה "אפשר אחרת " שלומדים הרבה לחיים.
חוץ מזה:
המודיע הצעיר - ממש רק לנערות לעומת נקודות שכולו נהנות מגיל 7-8 והלאה.

אני גם התלבטתי על מה לעשות מנוי - הייתי עושה על המבשר אבל אני מקבלת אותו במייל, כך שלא יהיה לי מעניין העיתון בבית ולכן כדאי לי המודיע - אבל בגלל המוספים בסוף השבוע שהייתי רוצה את המוספים של המבשר, אז אני עדיין מתלבטת עד היום...

ובאמת עתון משפה ובפרט הבתוך משפחה הם על רמה בצורה לא רגילה.

• הוסף לסימניות
איני בא לשפוט את אף אחד/אחת מהמגיבים/ות. כלל ידוע נהרא נהרא ופשטיה.
דבר אחד צריך לזכור היטב - מדוע הוקם עתון יתד ומדוע הוקם עתון המבשר. שניהם יובילו לסיבה אחת ויחידה - עתונות מטעם (ביחס להמודיע).
יש לזכור כי חוץ מתוכן שזה דבר חשוב מאוד יש גם את הגורם והמניעים...
(חשבו, האם מישהו יקבל עתונות חילונית או משהו דומה רק בגלל שהתוכן נראה בעיניו???).
אגב, אני מנוי המבשר.
אין על עתון זה. עתון על רמה, לא חינמי... תוכן רב ועשיר, טקסט נוח מאוד לקריאה, עימוד וגרפיקה יוצאים מן הכלל...
קריאה מהנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;990630:
אני אוהבת את 'משפחה'.

(פתוח להתקפות...)
גם אני מאוד אוהבת את משפחה, אבל קצת חסר לי שם "הטרחנות" של הבית שלנו...

(הטרחנות הזאת היא מבחינתי יותר "חיזוק" ונתינת כוחות לכל מה שקשור לבית היהודי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;991122:
גם אני מאוד אוהבת את משפחה, אבל קצת חסר לי שם "הטרחנות" של הבית שלנו...

(הטרחנות הזאת היא מבחינתי יותר "חיזוק" ונתינת כוחות לכל מה שקשור לבית היהודי)

זהו בדיוק,
איזון ומינון הם סוד הטעם.

• הוסף לסימניות
המבשר
'כלכלי' יום ג' מומלץ מאד כלכלה גם לטיפשים
'תורני' מושקע בניוחד
אשר מדינה בסופ"ש אין עליו כנ"ל הכתבות של שלום יצחקי
אמצע שבוע מצ'עמם להחריד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה