נכתב ע"י שקדיה;990435:כמו שכתבו כאן המודיע הוא מקצועי
אבל הגודל (שעם כל הכהוד לייחודיות שלו) מאד לא נח (בפרט למי שורא אותו עם הקפה של הבוקר)
גם עיתון הילדים שלו מאד על רמה (אוי קצת מידיי. כי לילדים קטנים אין כמעט מה לקרוא שם)
עיתוני אמצע השבוע ("מדורים" ו"מכל מקום") מאד מעניינים
אבל עיתון הבית שלנו לנשים דורש שינוי (ולא רק עיצובית)
יש בו אמנם גם כתבות/סיפורים יפים
אבל הוא טרחני למדיי ובתכל'ס עדיין עומד בצל לעומת האחרים
למה הכונה טרחני?נכתב ע"י שקדיה;990435:אבל עיתון הבית שלנו לנשים דורש שינוי (ולא רק עיצובית)
יש בו אמנם גם כתבות/סיפורים יפים
אבל הוא טרחני למדיי ובתכל'ס עדיין עומד בצל לעומת האחרים
נכתב ע"י רות מיכל;990554:למה הכונה טרחני?
מה את מציעה שיהיה שם? אני שואלת כי מעניין אותי לדעת תשובה.
יש שם כתבות מעניינות, סיפורים בהמשכים על רמה. בקיצור, למה הכוונה?
אילו כתבות היית רוצה לראות? באיזה נושאים? (ומה זה נכדות מתאבלות)?נכתב ע"י mig;990577:הבית שלנו טרחני,
כי כולו בא לאלף אותך מוסר חכמה בינה ודעת ואם אחרי כל זה נותר לך קמצוץ של יכולת קליטה אז הוא מציף אותך בפסיכולוגיות...
במקום להביא לך פשוט חומר קריאה מ-א-ו-ו-ר-ר!
כן, קצת הומור, קצת מהחיים,
קצת מהתפקיד בלי מידי הרבה מוסר השכל הכתוב ברחל, בתך, הקטנה.
(אין הכוונה רדוד, ללא מסר, אלא מסר שארוג בקורי משי בתוכן ולא בתפרי פשטן גסים)
אה, עוד משהו,
משום מה יש תחושה שכל נכדה מתאבלת, בוגרת מגמה לכתיבה יוצרת או סתם שיעור חיבור בביה"ס שולחת את הגיגיה והם פשוט מפורסמים...
למען ההגינות,
שאר חלקיו של העיתון מעניינים ומגוונים מאד.
(אם כי שמעתי ממי שקורא המודיע והמבשר שהמבשר עמוס יותר בכתבות מעניינות, אך מעקב אחריהן מגלה שהן סה"כ קופי פייסט בשינויי עריכה קלים, אז אולי כדאי גם למשהו בהמודיע ללמוד איך עושים קנטרול C, קונטרול V, בלאוו הכי הציבור שלו לא אמור לשהות מידי ברשת...)
נכתב ע"י מילה בסלע;990630:אני אוהבת את 'משפחה'.
(פתוח להתקפות...)
גם אני מאוד אוהבת את משפחה, אבל קצת חסר לי שם "הטרחנות" של הבית שלנו...נכתב ע"י מילה בסלע;990630:אני אוהבת את 'משפחה'.
(פתוח להתקפות...)
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;991122:גם אני מאוד אוהבת את משפחה, אבל קצת חסר לי שם "הטרחנות" של הבית שלנו...
(הטרחנות הזאת היא מבחינתי יותר "חיזוק" ונתינת כוחות לכל מה שקשור לבית היהודי)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים