יתד,המודיע, המבשר

• הוסף לסימניות
על איזה עיתון הכי הייתם ממליצים לעשות מנוי?

• הוסף לסימניות
תלוי בדגם של הכיפה של המנוי, ובסגנון כיסוי הראש של המנויה. ככה זה.

• הוסף לסימניות
תלוי גם בכמות העמודים שהעיתון מפיק לפסח

• הוסף לסימניות
אני מדברת אך ורק מבחינת חומר איכותי ומעניין

• הוסף לסימניות
על שום עיתון..
הנירות האלה שמפוזרים בבית.. מי צריך את זה?

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממליצה לך על יתד רק בגלל קטיפה

• הוסף לסימניות
המודיע על רמה גבוהה ביותר והכי מסונן
הפונט של המבשר לא ניתן לקריאה!

• הוסף לסימניות
דווקא לי יש את המבשר- ואני נורא נהנית...
במיוחד מהתוספות השבועיות שלהם!!!

האמת שזה מאוד אינדוידואלי...

• הוסף לסימניות
אני מקבלת את שלושתם (בעיקר בגלל העבודה.)
לדעתי, תלוי מה מחפשים.

עיתון יומי: יתד.
עיתוני נשים: יתד והמבשר.
מגזין שבועי (תוספת או איך שתקראו לזה): המבשר.
מדורים כלכליים: המודיע.

• הוסף לסימניות
המודיע

• הוסף לסימניות
לפני שאת מקבלת את כל ההמלצות,
תעשי פה גם סקר מגזרי :D

מאשכולות קודמים, יש לי יסוד להניח שממילא רוב משמעותי פה נמנה על ציבור קוראי המודיע.

• הוסף לסימניות
המבשר באמצע השבוע ניתן לקבל בחינם למייל, למה לשם עליו?!...
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
האמת שבאמת שווה לקבל את המבשר במייל בחינם,
רק שאת לא מקבלת את העיתון ביום שישי ואת כל התוספות שלהם במשך השבוע,
וזה חבל!!!

• הוסף לסימניות
מנסיון !!!
לנשים - לבית
לילדים - 'נקודות'
לבעלים - 'תורני'
אין כמו המבשר
חדשות, כלכלה, וכו' - המודיע

• הוסף לסימניות
בהמודיע כשכתוב משהו צבאי /כלכלי/או חדשות חוץ הם מבינים את מה שהם כותבים כי יש להם כתב מקצועי לכל נושא בניגוד לשאר העיתונים החרדיים שאין להם כתבים אלא אנשים שמעתיקים מהאינטרנט יומיים אחרי ,ומתאימים את הניסוח לציבור החרדי

• הוסף לסימניות
המודיע !!!
ותיק , אמין , מקצועי , מענין , מגוון , כלכלי ועוד ועוד ולגבי התוספת לילדים יפה איכותית בעלת רמה ומלאת מסרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה