יתד,המודיע, המבשר

• הוסף לסימניות
מסכימה עם זה ש"הבית שלנו" צריך שיפור מידי. יש בו כאי' אוסף של גיבובי דברים.
אין בו מדורים קבועים, ויש כן המון המון "פסיכו"...
עוד משהו, אחרי 5 דק' שמתיישבים עליו, גומרים אותו. אין הרבה בשר. וחבל.

• הוסף לסימניות
זה נראה שכולן מסכימות שכתבות פסיכולוגיות פשטו את הרגל?
אילו נושאים היו מעניינים אותך?

• הוסף לסימניות
אם לשפוט מגזרית, היינו אמורים מזמן להגר ל"מבשר"
רק שהעפה קצרה של מבט על העיתון מוליכה אותך שלוש צעדים אחורה, אח"כ כשאתה מתאושש אתה יכול קצת להתקרב ולראות את "לבית" היפה שלהם. חוץ מזה- אין שם כלום:(

אז נשארנו בהמודיע.... מרוצים.

• הוסף לסימניות
הכתבות הפסיכולוגיות מאד מענינות אבל צריך להיות בנוסף, לא רק את זה,
מספיק לבדוק מה יש בעתון לבית, בתוך משפחה, פנינים - כדי להבין מה אנחנו אוהבות.

• הוסף לסימניות
המבשר-אין כמו לבית.
נקודות גם התחיל להעלות את הרמה.
המוסף בסוף השבוע מענין מאד!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;991202:
זה נראה שכולן מסכימות שכתבות פסיכולוגיות פשטו את הרגל?
אילו נושאים היו מעניינים אותך?

רות מיכל,
זה נראה שאת שואלת מתוך מקום שיש לך אופציה לדאוג לשיפור...

אם כך יש לי הצעות:
1. יותר טורים קבועים של כותבות מעניינות קבועות, (וכמובן בעיצוב קבוע, אם יש עיתון מזעזע מבחינה עיצובית זה הבית שלנו אפ' גריד אין לו)
2. פינת הומור קבועה. (ובנוסף מתחלפות)
3. לפחות 2 סיפורים בהמשכים, אחד סגנון עלילה ואחד סגנון "חוי"
4. כתבות וסיפורים מהחיים ומההווי החרדי / מתחלף.
5. ראיון מעניין (לא שו"ת)

זה בקצה המזלג,
כולנו נודה לך מאד והיה זה שכרך.

• הוסף לסימניות
יש לי עוד הצעה בשבילך רות מיכל: תפתחי את "לבית", פנינים, בתוך המשפחה וקטיפה ותראי לבד מה לשפר. זה פשוט יקפוץ לך!

• הוסף לסימניות
לגבי הבית שלנו, דעתי ודעת בנות משפחתי כנ"ל, ז"א יש הרבה מקום לשיפור.
לגבי המודיע הצעיר כולנו בדעה שזה עיתון הילדים המענין ביותר מכל עיתוני הילדים בציבור שלנו. אני לא יודעת למה החליטו פה שהרמה של העיתון מתאימה בעיקר לנערות/מדריכות, שני הבנים שלי, בני 7.5-9 שנים קוראים את העיתון בשקיקה, כמובן שהם מוצאים את הסיפורים שמתאימים לגיל שלהם כמו שבכל עיתון אחר לא כל הסיפורים מתאימים לכל הקוראים.

• הוסף לסימניות
תמיד יש עוד מה לקרוא בקטיפה, גם לקוראות ביקורתיות במיוחד. הוא לא טרחני, אבל עם הרבה הרבה תוכן לבית יהודי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;991256:
רות מיכל,
זה נראה שאת שואלת מתוך מקום שיש לך אופציה לדאוג לשיפור...

אם כך יש לי הצעות:
1. יותר טורים קבועים של כותבות מעניינות קבועות, (וכמובן בעיצוב קבוע, אם יש עיתון מזעזע מבחינה עיצובית זה הבית שלנו אפ' גריד אין לו)
2. פינת הומור קבועה. (ובנוסף מתחלפות)
3. לפחות 2 סיפורים בהמשכים, אחד סגנון עלילה ואחד סגנון "חוי"
4. כתבות וסיפורים מהחיים ומההווי החרדי / מתחלף.
5. ראיון מעניין (לא שו"ת)

זה בקצה המזלג,
כולנו נודה לך מאד והיה זה שכרך.

אשמח מאד אם "הבית שלנו" יכלול עוד סיפורים בהמשכים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירה כ;991306:
אשמח מאד אם "הבית שלנו" יכלול עוד סיפורים בהמשכים.

הדגשתי לפחות...
זה המינימום.

• הוסף לסימניות
בהמודיע הצעיר יש סיפורים בהמשכים שמתפרסמים כל שבועיים (ולא כל שבוע). למה שלא ישדרגו את העיתון ויפרסמו את כל הסיפורים כל שבוע (בלי להתקמצן).

• הוסף לסימניות
מבחינת חומר קריאה לנשים לשבת...
אין כמו "בתוך המשפחה"
גזעי, נחמד, כתבות חמודות ומעניינות ואפילו כמות לא מבוטלת של סיפורים בהמשכים

אם היה אפשר לעשות "מישמש" הייתי עושה ככה:
*"המודיע הצדיק" אני מאד אוהבת את סיפורי הצדיקים.. במוסף של שבת..
*מה חדש בעולם? - המודיע
*בשביל הכיף שלי- בתוך המשפחה (במקום המודיע הצעיר שכל מילה עליו מ-י-ו-ת-ר-ת במחילה מרות מיכל ;) )
*גם חברים חמוד, המודיע הצעיר - חביב למדי
*מרוה לצמא- יפה מאד! (יש הטוענים שהחומר להורים ולילדים אמור להיות מסווג בחומרת נפרדת אבל שנים היה אתזה להורי ובחיים לא עניינן אותי ההסבר להורי איך לנהוג איתי ;)... )
*התוספת אקטואלית של שבת של המודיע- כתבות יפות מאד ומלאות בשר
* הנושאים בחוברת של משפחה מאד יפיםי אבל לא מספיק בנויים טוב.. רק מעניין הנושא... תכלס אני מגיעה לקרוא- ו... :(
שכחתי מישו? יתד ומבשר לא קוראת בכלל

וסתם בשביל פותחת האשכול
עיתון חדשות יומיומי- שלא יכנס הביתה! (מנסיון!!!) אני לא מרשה בשום אופן שזה יעבור את פתח ביתי (בתשלום) אם זה בחינם... נוותר ... (לא לדאוג.. בעלי מביא בחינם... הוא לא יכול בלי זה)

גבר בלי עיתון זה כמו אישה בלי מכונת כביסה משו כזה.. לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקוף;991482:
מבחינת חומר קריאה לנשים לשבת...
אין כמו "בתוך המשפחה"
גזעי, נחמד, כתבות חמודות ומעניינות ואפילו כמות לא מבוטלת של סיפורים בהמשכים

אם היה אפשר לעשות "מישמש" הייתי עושה ככה:
*"המודיע הצדיק" אני מאד אוהבת את סיפורי הצדיקים.. במוסף של שבת..
*מה חדש בעולם? - המודיע
*בשביל הכיף שלי- בתוך המשפחה (במקום המודיע הצעיר שכל מילה עליו מ-י-ו-ת-ר-ת במחילה מרות מיכל ;) )
*גם חברים חמוד, המודיע הצעיר - חביב למדי
*מרוה לצמא- יפה מאד! (יש הטוענים שהחומר להורים ולילדים אמור להיות מסווג בחומרת נפרדת אבל שנים היה אתזה להורי ובחיים לא עניינן אותי ההסבר להורי איך לנהוג איתי ;)... )
*התוספת אקטואלית של שבת של המודיע- כתבות יפות מאד ומלאות בשר
* הנושאים בחוברת של משפחה מאד יפיםי אבל לא מספיק בנויים טוב.. רק מעניין הנושא... תכלס אני מגיעה לקרוא- ו... :(
שכחתי מישו? יתד ומבשר לא קוראת בכלל
וסתם בשביל פותחת האשכול
עיתון חדשות יומיומי- שלא יכנס הביתה! (מנסיון!!!) אני לא מרשה בשום אופן שזה יעבור את פתח ביתי (בתשלום) אם זה בחינם... נוותר ... (לא לדאוג.. בעלי מביא בחינם... הוא לא יכול בלי זה)
גבר בלי עיתון זה כמו אישה בלי מכונת כביסה משו כזה.. לא?
חברים - דמיוני ביותר!!!
מה הבעיה שעיתון יומיומי יכנס הביתה? עדיין לא התקלקלתי מזה...
אם הבלגן מרתיע אותך, אני מסדרת כל שבוע!
לדעתי, להגיד בצדקות שלא מכניסים עיתון הביתה אבל לקרוא יום יום את העיתון של השכנים במקרה הטוב, ובמקרה הפחות טוב להיכנס עם זה הביתה [כי ממילא לשכן יהיה את זה כל היום או ממילא היא עובדת ולא צריכה את זה כרגע...] זה גזל גמור!!! [מנסיונם של הורי שסובלים קשות מתופעה זו!!!]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;991489:
חברים - דמיוני ביותר!!!
לדעתי, להגיד בצדקות שלא מכניסים עיתון הביתה אבל לקרוא יום יום את העיתון של השכנים במקרה הטוב, ובמקרה הפחות טוב להיכנס עם זה הביתה [כי ממילא לשכן יהיה את זה כל היום או ממילא היא עובדת ולא צריכה את זה כרגע...] זה גזל גמור!!! [מנסיונם של הורי שסובלים קשות מתופעה זו!!!]
עיתון יומי זה סתם שיעמום ומלא ניירת שצריך לסדר....
אני אישית לא מכניס, אני קורא במייל וברשת וזה די והותר.
העיתונים שמעניינים אותי:
1. משפחה - שזה כולל: ילדים, שהוא הכי מעניין, הן ברמת התוכן והן ברמת הציורים והגרפיקה, אני משקיע בו הכי הרבה זמן, כולל ניתוח גרפולוגי ואמנותי של הציורים שנשלחו ע"י הילדים - בילוי מומלץ ביותר.
בתוך המשפחה - הטורים ברובם טובים, ואף ניתן לקרוא כמה כתבות מעניינות - וגם כמה ממומנות ומסכנות.
קולמוס - תוכן עשיר ומרתק, רמה גבוהה ולא מתפשרת.
חדשות - עיתון שניתן להכניס בדרך כלל לבית הכסא בלי לחשוש מגנוזות כאלה ואחרות. זוהי מעלתו.
המגזין - יש שם כמה שורות קריאות - המאמר של משה גרילק, ומכתבים למערכת. גרפיקה טובה ותוכן נמוך.
2. המודיע - אני כמעט ולא קורא, אבל יש בו מוסף שנקרא מדורים או משהו כזה, שהוא מעניין, גם מוספי שבת די יפים, וחלק מהכותבים מקצועיים ומבינים בתחומם.
3. בקהילה - לא הצלחתי להתחבר.
4. יתד - ההורים שלי מנויים, מוסף שבת קודש הוא מקום שבין השקפה להשקפה ניתן לקרוא דברים מעניינים. ביתד שלנו לא שמעו על המושג גרפיקה.

יש עוד אבל למה להטריח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;991512:
יש עוד אבל למה להטריח...
זה לא מטריח, זה חשוב.
אז ככה, אחרי כל האמבטיות וההשכבה (שהסתיימה חלקית..) הרשתי לעצמי לקרוא הכל בעיון.
אינני מזדהה עם עיתון זה או אחר וכידוע שלאדם יש אופציה לשנות את עצמו בעיקר.
מה שכן, מסתובבים פה בפרוג סופרים/ות שיכולים להפנים מסרים, כך שהבקשות אינן הולכות לריק. לכשעצמי אוכל להעביר למערכות העיתונים איתן אני בקשר אבל בשביל זה אני צריכה לדעת מה כן מעניין את הרוב ומה ממש לא.
בינתיים המסקנה שלי היא שכל אחד אוהב סגנון שונה/ קונה את העיתון עבור חלק אחר שלו /ומעדיף מדורים אחרים.
יש כאלו שיתעניינו בחדשות ולכן יקנו עיתון שמתמחה בחדשות, ויש את ההיא שאוהבת הומור/סיפורים בהמשכים/ כתבות שטח/ פוליטיקה/ גרפולוגיה ולכן יבקרו את העיתון שעונה בעיקר על הצרכים שלהם.
תקנו אותי אם אני טועה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;991525:
ז
בינתיים המסקנה שלי היא שכל אחד אוהב סגנון שונה/ קונה את העיתון עבור חלק אחר שלו /ומעדיף מדורים אחרים.

תעברי על ההודעות שוב,
המסקנה היא אולי גם שכל אחד אוהב דברים אחרים,
אבל בעיקר שהבית שלנו חייב להתנער ואם המטרה של המודיע היתה לייתר עיתונים אחרים, בטאון הנשים לא עומד בסטנדרט שיכול לעשות זאת.

בינתיים נראה שיש הרבה שמזדהות עם הרשימה שכתבתי לעיל.

• הוסף לסימניות
משפחה/בקהילה לדעתי אותו רעיון פחות או יותר לכל אחד יש את הקטעים היותר/פחות מעניינים בגדול שתיהם טובים..
זמן- גם נחמד למי שאוהב כתבות עומק ותחקיר.
יתד/המודיע וכו' אפילו לא ניסיתי לא בסגנון..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;991489:
חברים - דמיוני ביותר!!!

חלילה לנו מלקחת של שכנים! איך את ככה משמיצה בלי לשאול?
חלילה ושוב חלילה!
ולא אמרתי לא להכניס הביתה בגלל צדיקות ממש לא!
א. ניירת ניירת. ניירת כמו שאמרו קודמיי..
ב. כשהבעל עסוק בעיתון העולם מ---ת... ולזה היתה כוונתי.

ובעניין העיתון
יש לנו מקור שמגיע אלינו ישירות ולא על חשבון אפפחד אחר. אז לפני שמתקיפים שואלים. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;991565:
תעברי על ההודעות שוב,
המסקנה היא אולי גם שכל אחד אוהב דברים אחרים,
אבל בעיקר שהבית שלנו חייב להתנער ואם המטרה של המודיע היתה לייתר עיתונים אחרים, בטאון הנשים לא עומד בסטנדרט שיכול לעשות זאת.

בינתיים נראה שיש הרבה שמזדהות עם הרשימה שכתבתי לעיל.

אכן. כל מילה.

ואוסיף על זה ברשותך, שלי אישית מפריע בעיתון הנ"ל ההתנשאות הנסתרת השזורה ברוב הכתבות, כאילו בא לומר: אנחנו מחנכי הדור! עזבו אתכם מכתבות מרתקות וסיפורים מעניינים, זו מטרה משנית. המטרה העיקרית זה לחנך אתכם! כי בלעדינו מי יעשה זאת?!
זו ההרגשה שלי כל פעם שאני פותחת את העיתון. ואין צורך לומר שזה משיג מטרה הפוכה כמובן.

כשבאים לקרוא עיתון, רוצים להתרענן, לצבור כח ועידוד ולא לחטוף מוסר.

אין זה אומר כמובן שלא ניתן לשלב דברים תורניים ורוחניים אבל ראו לדוגמא איך עיתונים אחרים עושים זאת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה