מה שאני רואה מפה שכולם סובלים מזה, לי זה סבל של ממש אני מתעורר מכל יתוש ואז מתחיל מלחמה אני מדליק את האור וזה יכול לקחת גם כמה שעות בסוף אחרי שנצחתי אני הולך לישון רגוע ואז זה קורה בוםםםםםםםםםםםםם עוד יתוש כך כמעט כל לילה.
בחדר שלי כל הקיר הגג עם סימנים של יתושים.
בפעם הבאה אני בוחר בבחירות רק ח"כ שמבטיח שיטפל בזה.
באחד מהשנים בקיץ שתיתי כל בוקר רבע כוס חד פעמי עם מיץ לימון ולא היה לי כל הקיץ שום עקיצות גם בטיול ביערות בסביבות השקיעה(הזמן שהם פעילים הכי הרבה והמקום שהם נמצאים הכי הרבה) כשכולם נעקצו הם לא הגיעו אלי
עוד נקודה מחצי שעה לפני השקיעה עד חצי שעה אחרי שכל חלונות הבית יהיה סגורים(כשבחוץ נהיה חושך הם מחפשים מקום מואר)
בסדר גמור.
אגב, מי שמבקר בחנות הכל לגן בנחלים יראה שיש המון סוגים של אריזות לציטרונלה לגינה,
יש בנר, לפיד, שמן, ספוג, ועוד שאני לא זוכר. משמש השימוש נפוץ. יתכן שזה המרכיב של סנו די, לא יודע.
בקוקטייל מאמינים שריהוט איכותי הוא הרבה מעבר למראה מרשים, הוא הבחירה ביצירה על־זמנית שממשיכה להרגיש נכונה גם כשהטרנדים מתחלפים. אנו מקפידים על חומרי גלם מובחרים, רמת גימור גבוהה ועיצוב מדויק שמעניק לכל חלל נוכחות אלגנטית ונוחות יומיומית. הקולקציות שלנו נבחרות בקפידה כדי ליצור חללים מרשימים, הרמוניים ומזמינים כאלה ששומרים על יופיים לאורך שנים ומספרים סיפור של איכות ללא פשרות. עבורנו, יוקרה אינה מותרות – היא נקודת המוצא. סטנדרט שמנחה כל בחירה, כל חומר וכל קו עיצובי. אנו מזמינים אתכם לעיין בקטלוג, לבקר באולמות התצוגה ולבחור.

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //