כאבים חזקים בברכיים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אמא שלי סובלת מכאבים חזקים בברכיים כבר תקופה ארוכה
בעיקר אחרי מאמץ

מכירים פתרונות מוכחים מנסיונכם?

• הוסף לסימניות
קודם כל התעמלות!
שנית - יש ללכת בעיקר על העקב - לא לשים כובד על האצבעות מקדימה.
אנשים שסובלים מכאבי ברכיים בד"כ זה מגיע מעומס על הברכיים. להקפיד לשים את כל הכובד של הגוף על העקבים גם כשעולים מדרגות וכשיורדים.

• הוסף לסימניות
מנסיון טוב, תבררו על "גוטו קולה", גם לי היו כאבי ברכיים מטורפים והיום אני יותר טוב ממה שהיה קודם. ממש גמיש עם הברכיים.

• הוסף לסימניות
לכו לאורתופד, אבל אל תתלו בו הרבה ציפיות. אורתופדים יודעים בעיקר לנתח, וכשאין צורך בניתוח אין להם הרבה מה לעזור. מה שכן תוכלו לקבל ממנו זה הפניה לרופא מומחה בבית חולים (ד״ר אמיר רובין בשערי צדק מומלץ בחום) והפניה לפיזיותרפיה. לפיזיותרפיסט יש הרבה ידע והרבה יותר סבלנות. בינתיים היא יכולה לנסות להשתמש בברכיות- אפשר למצוא בבתי מרקחת, זה מאוד מקל על כאב אבל צריך לא להשתמש בזה יותר מדי כי זה לא פותר את הבעיה מהשורש. אם יתברר שזה דלקת יש לי רעיונות נוספים, מתוך ניסיון אישי, אבל זה לא יעזור אם מדובר בשחיקת סחוס. פעילות גופנית בעיקר כזו שמחזקת את שרירי הרגל מאוד מועיל. בכל מצב.

• הוסף לסימניות
ממליצה גם להיבדק אצל אורתופד. כאבי ברכיים יכולים לנבוע מקשת רחבה מאד של בעיות, קלות יותר או פחות, וחבל לבזבז זמן על ניחושים.

• הוסף לסימניות
לפעמים זה דלקת שמצריכה טיפול תרופתי.
חוצמזה חימום, אחד הדברים שפותרים בעיות כאב בעצמות. תחבושת אלסטית או/גם גרביון מחמם טרמי.
רפואה שלימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1465932:
אולי בעיות בסחוס
כדאי להבדק אצל רופא אורטופד!!!!

נכתב ע"י בראש מילה;1465971:
ממליצה גם להיבדק אצל אורתופד. כאבי ברכיים יכולים לנבוע מקשת רחבה מאד של בעיות, קלות יותר או פחות, וחבל לבזבז זמן על ניחושים.

היא אחרי בדיקה אצל אורטופד, וגם אחרי מיפוי עצמות.
האורטופד נתן זריקות ומשחה

זה לא כ"כ עוזר.
אני מחפשת פתרון אלטרנטיבי.

• הוסף לסימניות
בתחום הזה יש באמת קצת משהו לא ברור, ולפעמים שני אורטופדים מביאים אבחנות סותרות לחלוטין.
שווה לשמוע חוו"ד נוספת.

שיטה אלטרנטיבית שאני ממליץ.
לנסות "מח אחד"..
מרוב בלבולי מח, לא מרגישים כאבים בשום מקום חוץ מהמוח..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1466071:
בתחום הזה יש באמת קצת משהו לא ברור, ולפעמים שני אורטופדים מביאים אבחנות סותרות לחלוטין.
שווה לשמוע חוו"ד נוספת.

שיטה אלטרנטיבית שאני ממליץ.
לנסות "מח אחד"..
מרוב בלבולי מח, לא מרגישים כאבים בשום מקום חוץ מהמוח..

כנראה שמעולם לא עמדת מול בעיה שאין לה פיתרון קונבנציונאלי או שאין שיפור בטיפול ברפואה הקונבנציונאלית.
הכי קל זה לצחוק, יוצאים ידי חובת הכל.
ואני מדגישה: לא מכירה את שיטת מח אחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1466082:
כנראה שמעולם לא עמדת מול בעיה שאין לה פיתרון קונבנציונאלי או שאין שיפור בטיפול ברפואה הקונבנציונאלית.
הכי קל זה לצחוק, יוצאים ידי חובת הכל.
ואני מדגישה: לא מכירה את שיטת מח אחד.
שיטה שאין אפשרות להוכיח אותה מבחינה מחקרית, לא מתחילה להיות שיטה..
שיטה שעובדת, היא בעיני שיטה קונבנציונאלית.
כפי שכבר אמרתי בעבר, חלק גדול מהשיטות האלטרנטיביות נותנות לבן אדם "תחושת ריפוי" ובעצם מסיטות את המחשבה מהבעיה האמיתית.
האשליה האלטרנטיבית גורמת לאנשים לחזור שוב ושוב ל"מטפל" המוצלח, כי החוויה הפסיכולוגית של הטיפול, היא חזקה בהרבה מאשר החוויה של טיפול קונבנציונאלי.

• הוסף לסימניות
יש כדורים טבעיים בשם "קל לנוע"
ניתן להשיג בביתר עילית למיטב ידיעתי
אם מישהו שמע ויכול לעזור - כי אין לי פרטים.
סבתא שלי התחילה להשתמש בהם לאותה בעיה שתוארה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1466094:
שיטה שאין אפשרות להוכיח אותה מבחינה מחקרית, לא מתחילה להיות שיטה..
שיטה שעובדת, היא בעיני שיטה קונבנציונאלית.
כפי שכבר אמרתי בעבר, חלק גדול מהשיטות האלטרנטיביות נותנות לבן אדם "תחושת ריפוי" ובעצם מסיטות את המחשבה מהבעיה האמיתית.
האשליה האלטרנטיבית גורמת לאנשים לחזור שוב ושוב ל"מטפל" המוצלח, כי החוויה הפסיכולוגית של הטיפול, היא חזקה בהרבה מאשר החוויה של טיפול קונבנציונאלי.

אני לא אענה לך כי התשובה שלך מראה על קבעון מחשבתי של לפני 30 שנה.
וסליחה על הבוטות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1466104:
אני לא אענה לך כי התשובה שלך מראה על קבעון מחשבתי של לפני 30 שנה.
וסליחה על הבוטות.
בכיף
אחד קורא לזה קיבעון
השני קורא לזה שימוש במוח.

• הוסף לסימניות
קרובה שלי סבלה תקופה ארוכה מכאבים ברגליים/בברכיים. היתה אצל אורטופד, עשתה צילום ושום דבר. כשהמצב נעשה בלתי נסבל והיא כמעט לא יכלה לזוז מרוב כאב עשו לה CT וגילו, לא עליכם ולא עלינו, גידול בעמוד השדרה.
לפני שפונים לטיפול אלטרנטיבי כדאי להיות בטוחים שנלקחו בחשבון כל האפשרויות. רפואה שלמה ושלא תדעו מצרות.

• הוסף לסימניות
יש סגולה ידועה לרפואה
למרוח מהשמן של נרות החנוכה על האיזור הכואב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIC.MIS;1466163:
יש סגולה ידועה לרפואה
למרוח מהשמן של נרות החנוכה על האיזור הכואב

הסגולה היא לשושנה ברגל
"מנותר הקנקנים-(השמן שנותר בחנוכיה)
נעשה נס לשושנים "

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1466118:
בכיף
אחד קורא לזה קיבעון
השני קורא לזה שימוש במוח.

התודה בטעות.
שימוש במוח ניתן לעשות רק אחרי שממלאים אותו בנתונים ולא מסתמכים על דעות קדומות בין היתר.
אם תעשה פה סקר כמה אנשים משתמשים ברפואה אלטרנטיבית ורגשית שעזרה להם לטווח הארוך ולא רק עשתה להם טוב על הלב, לא תקבל מושג על קצה הקרחון כי אנשים לא יחשפו ובטח לא בציבור החרדי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה