- הוסף לסימניות
אמא שלי סובלת מכאבים חזקים בברכיים כבר תקופה ארוכה
בעיקר אחרי מאמץ
מכירים פתרונות מוכחים מנסיונכם?
בעיקר אחרי מאמץ
מכירים פתרונות מוכחים מנסיונכם?
נכתב ע"י סתם;1465932:אולי בעיות בסחוס
כדאי להבדק אצל רופא אורטופד!!!!
נכתב ע"י בראש מילה;1465971:ממליצה גם להיבדק אצל אורתופד. כאבי ברכיים יכולים לנבוע מקשת רחבה מאד של בעיות, קלות יותר או פחות, וחבל לבזבז זמן על ניחושים.
נכתב ע"י קקטוס;1466071:בתחום הזה יש באמת קצת משהו לא ברור, ולפעמים שני אורטופדים מביאים אבחנות סותרות לחלוטין.
שווה לשמוע חוו"ד נוספת.
שיטה אלטרנטיבית שאני ממליץ.
לנסות "מח אחד"..
מרוב בלבולי מח, לא מרגישים כאבים בשום מקום חוץ מהמוח..
שיטה שאין אפשרות להוכיח אותה מבחינה מחקרית, לא מתחילה להיות שיטה..נכתב ע"י Sigalit;1466082:כנראה שמעולם לא עמדת מול בעיה שאין לה פיתרון קונבנציונאלי או שאין שיפור בטיפול ברפואה הקונבנציונאלית.
הכי קל זה לצחוק, יוצאים ידי חובת הכל.
ואני מדגישה: לא מכירה את שיטת מח אחד.
נכתב ע"י קקטוס;1466094:שיטה שאין אפשרות להוכיח אותה מבחינה מחקרית, לא מתחילה להיות שיטה..
שיטה שעובדת, היא בעיני שיטה קונבנציונאלית.
כפי שכבר אמרתי בעבר, חלק גדול מהשיטות האלטרנטיביות נותנות לבן אדם "תחושת ריפוי" ובעצם מסיטות את המחשבה מהבעיה האמיתית.
האשליה האלטרנטיבית גורמת לאנשים לחזור שוב ושוב ל"מטפל" המוצלח, כי החוויה הפסיכולוגית של הטיפול, היא חזקה בהרבה מאשר החוויה של טיפול קונבנציונאלי.
בכיףנכתב ע"י Sigalit;1466104:אני לא אענה לך כי התשובה שלך מראה על קבעון מחשבתי של לפני 30 שנה.
וסליחה על הבוטות.
נכתב ע"י MIC.MIS;1466163:יש סגולה ידועה לרפואה
למרוח מהשמן של נרות החנוכה על האיזור הכואב
נכתב ע"י קקטוס;1466118:בכיף
אחד קורא לזה קיבעון
השני קורא לזה שימוש במוח.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים