תרופה כאבים עזים לאורך רגל ימין

• הוסף לסימניות
אני סובל בחודשיים האחרונים מכאבים איומים לאורך רגל ימין, הייתי אצל אורטופד ועשיתי צילום רטנגן וכן אולטרא סאונד כלי דם והכל תקין.
לקחתי כדור, וכן הייתי אצל פיזיותרפיסט ולא עזר, אפילו הלכתי לעיסוי רפואי ודיקור סיני וג"כ לא עזר.
מדובר בכאב עז מאד שמקשה עלי לתפקד ואני לא מצליח להירדם בלילה בעקבות כך.
אשמח לקבל המלצה מה עושים: תרופה שיכולה לעזור ,איש מקצוע , רופא או כל דבר אחר.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני גם סבלתי מאוד מכאבים דומים
לי עזר מאוד פילאטיס
ואין לי מושג מה היתה הבעיה.

• הוסף לסימניות
אני גם סבלתי מאוד מכאבים דומים
לי עזר מאוד פילאטיס
ואין לי מושג מה היתה הבעיה.
ברוב המקרים בבעיות שמקורן בגב התחתון, עוזר מאד מאד שחרור והרפיית שרירים תפוסים ומכווצים.
ובמקרים אלו אם הבעיה אינה פריצה מסיבית אז אין מה לעשות מלבד הנ"ל, ואכן בספרו הרפואית מתואר שבאופן פלאי זה נעלם לבד באחוז ניכר מהמקרים.

• הוסף לסימניות
למישהו יש המלצה על כדור שיכול להפחית את הכאב, פשוט אני לא מצליח לישון בלילה!!!

• הוסף לסימניות
לבדוק גם כיוון של לב (לפעמים זה מקרין-לא לזלזל)/ פריצת דיסק
יש משככי כאבים יותר חזקים שמצריכים מרשם מרופא-תבקשו מרופא משפחה.
רק בריאות!

• הוסף לסימניות
יכול להיות גידול שפיר, מכיר מקרוב כזה מקרה, סבל של שנה שנפתר ב"ניתוחון" קצר של חצי שעה.
שווה לבדוק!
המלצה על אורטופדים תותחים בבי"ח אסף הרופא, בדגש על פרופסור הלפרין וד"ר בר.
רפואה שלימה.

• הוסף לסימניות
קרה לאבא שלי משהו כזה....
אצלו זה היה פריצת דיסק
מומלץ לעשות סי טי עמוד שדרה.
ואם לא עובר צריך זריקות - לפנות לד"ר זלדין מרפאת כאב שערי צדק

• הוסף לסימניות
יכול להיות מחסר רציני בויטמינים
(מנסיון שלי- מסוג B)
כדאי לעשות בדיקות מקיפות וללכת לרופא מקצועי

• הוסף לסימניות
אני סובל בחודשיים האחרונים מכאבים איומים לאורך רגל ימין, הייתי אצל אורטופד ועשיתי צילום רטנגן וכן אולטרא סאונד כלי דם והכל תקין.
לקחתי כדור, וכן הייתי אצל פיזיותרפיסט ולא עזר, אפילו הלכתי לעיסוי רפואי ודיקור סיני וג"כ לא עזר.
מדובר בכאב עז מאד שמקשה עלי לתפקד ואני לא מצליח להירדם בלילה בעקבות כך.
אשמח לקבל המלצה מה עושים: תרופה שיכולה לעזור ,איש מקצוע , רופא או כל דבר אחר.
תודה רבה
מכירה מישהי שגם סבלה מזה תקופה ארוכה והייתה אצל אורטופד וכו' ולא גילו למה זה.
קצת עזר לה לעשות הליכות .
ב"ה עבר לה ולדעתה כל זה היה לה בגלל תקופת מתח של קניה ומכירת דירה וכל המעבר ..

• הוסף לסימניות
@יהודה בן אריה
מכירה כזה מקרה בדיוק שהתגלה כפריצת דיסק, הפריצה לוחצת על העצב של הרגל ולכן היא כואבת, ואגב- הגב היה חלק- ללא כאב כלל...
שאלות מכוונות:
הכאב מקרין? מתחילת הרגל ועד ללמטה- גלי כאב? א"א לדרוך על הרגל? הכאב חזק יותר בישיבה?
לגבי רופא-
אורטופד גב עמו"ש - מומחה ביותר- פרופ' יהושע שרודר מנהל יחידת אורטופדיה גב ועמו"ש- הדסה עין כרם-
מומחה מאוד, עדין, רגיש, סבלן, ואמפתי.
תרופות-
לטיפול - ארקוקסיה (אטוריקוקסיב), להקלת הכאב- זלדיאר, ואצלינו לא עזר ונאלצנו להשתמש גם בפרקוסט וטרגין...- אבל זה כבר במקרה חמור...
רפו"ש!

• הוסף לסימניות
עכשיו התברר לי שיש לי פריצת דיסק.
קיבלתי מספר רעיונות לטיפול:
פיזיותרפיה
כירופרקט
תרופות (זלדיאר, פרוקסט פלוס, אקמול פוקוס, טארמדקס,)
זריקות וולטרן
נרות וולטרן
זריקה במרפאת כאב
התעמלות במים- הידרו תרפיה
דיקור מערבי.
אני סובל נורא נורא, לא יכול להירדם בלילה, ולא יכול לשבת .
אשמח לקבל המלצה על משהו שעזר, מינסיון בלבד
תודה רבה

• הוסף לסימניות
כל אחד עוזר לו משהו אחר,
שום דבר לא מרפא,
לדעתי צריך לירות לכל הכיוונים..
בהצלחה,
ממש לא פשוט...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה