תרופה כאבים עזים לאורך רגל ימין

• הוסף לסימניות
לי היו כאבים איומים , בדיוק כמו בתיאור, כאב מקרין לאורך הרגל ולקח זמן עד שראו חסר במגנזיום.(לא נותנים ברגיל בבדיקות דם)
לקחתי כדור מגנזיום והכאב עבר תוך כמה ימים . מאז, כל פעם כשקצת מתחיל לכאוב, אני לוקחת כמה ימים מגנזיום.
(מאז שמעתי על כמה אנשים שגם היה להם)

• הוסף לסימניות
עכשיו התברר לי שיש לי פריצת דיסק.
קיבלתי מספר רעיונות לטיפול:
פיזיותרפיה
כירופרקט
תרופות (זלדיאר, פרוקסט פלוס, אקמול פוקוס, טארמדקס,)
זריקות וולטרן
נרות וולטרן
זריקה במרפאת כאב
התעמלות במים- הידרו תרפיה
דיקור מערבי.
אני סובל נורא נורא, לא יכול להירדם בלילה, ולא יכול לשבת .
אשמח לקבל המלצה על משהו שעזר, מינסיון בלבד
תודה רבה
וואי, זה סבל...
לפני הרעיונות לטיפול-
מי אבחן לך?
האם הוא מקצועי?
מאיפה יש לך את כל הרעיונות לטיפול?

למה אני שואלת? כי אם רופא עמו"ש גב מקצועי יאבחן- הוא יתן את צורת הטיפול הטובה ביותר בעבורך, ולכל אחד הטיפול המיטבי הוא אחר- כי תלוי באיזה חוליה יש את הפריצה?, כמה הפריצה חוסמת? וכו'

@יהודה בן אריה,
אנסה לשלוח לך בפרטי...

• הוסף לסימניות
עכשיו התברר לי שיש לי פריצת דיסק.
קיבלתי מספר רעיונות לטיפול:
פיזיותרפיה
כירופרקט
זריקות וולטרן
נרות וולטרן
זריקה במרפאת כאב
התעמלות במים- הידרו תרפיה
דיקור מערבי.
אני סובל נורא נורא, לא יכול להירדם בלילה, ולא יכול לשבת .
אשמח לקבל המלצה על משהו שעזר, מינסיון בלבד
תודה רבה
מניסיון-
הדבר היחיד שמועיל במיידית זה זריקה במרפאת כאב

• הוסף לסימניות
כל התרופות שציינת כאן הם תרופות להקלת כאב בינוני עד קשה או קשה מאוד.
פרקוסט - היא תרופה אופיואידית (מטשטשת ונותנת תחושת סימום..)
בד"כ על פריצת דיסק נותנים תרופה שנקראת אטוריקוקסיב (ארקוקסיה) יש בה מרכיבים שמרפאים את הדלקת של הפריצה- כך אמר לי רופא.

• הוסף לסימניות
וואי, זה סבל...
לפני הרעיונות לטיפול-
מי אבחן לך?
האם הוא מקצועי?
מאיפה יש לך את כל הרעיונות לטיפול?

למה אני שואלת? כי אם רופא עמו"ש גב מקצועי יאבחן- הוא יתן את צורת הטיפול הטובה ביותר בעבורך, ולכל אחד הטיפול המיטבי הוא אחר- כי תלוי באיזה חוליה יש את הפריצה?, כמה הפריצה חוסמת? וכו'

@יהודה בן אריה,
אנסה לשלוח לך בפרטי...
אבחן לי את פרופסור מבלינסון ממוחה ומנתח עמוד שדרה

• הוסף לסימניות
לי היו כאבים איומים , בדיוק כמו בתיאור, כאב מקרין לאורך הרגל ולקח זמן עד שראו חסר במגנזיום.(לא נותנים ברגיל בבדיקות דם)
לקחתי כדור מגנזיום והכאב עבר תוך כמה ימים . מאז, כל פעם כשקצת מתחיל לכאוב, אני לוקחת כמה ימים מגנזיום.
(מאז שמעתי על כמה אנשים שגם היה להם)
אצלי איבחנו פריצת דיסק, גם אצלך איבחנו כך? חסר במגנזיום קשו לפריצת דיסק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה