נכתב ע"י נוי;701389:אמרו לי פעם שציפורן (תבלין, לא זו שעל האצבע) יש בה חומר מרדים. שימי על השן ונשכי. מר אבל מרדים.
עוד אופציה:טיפות אוטידין. (שמים גם על חניכיים כואבות של תינוק)
וסבתא שלי הייתה אומרת לשים קוניאק.
לא מסוכן,נכתב ע"י סטודנטית;701397:אוטידין של האוזניים???
לא מסוכן לשים דבר כזה בפה?
נכתב ע"י צילה;701406:תנסי להשיג אדקס 400 ליקוויד ג'ל אצלינו זה עטבד כמו קסם!
נסי להשיג תור לרופא אחר למה לחכות ליום שני??????????
חבל לך לסבול כל השבת.הרופא שלי לא משאיר פציינט עם כאבים אף פעם (אני מטופלת שלו כבר 17 שנים) עכ"פ רפואה שלמה !
נכתב ע"י רמז;701442:איבופן מאוד עוזר, ליותר חזק נירוסין, לא על קיבה ריקה.
נכתב ע"י אסנת לוי;701463:כמו שצויין למעלה..ציפורן-מה שמריחים בהבדלה פשוט לחתוך את הקצה ולשים בתוך החור-אם יש חור..או בסמוך לכאב..זה מרדים אחרי כמה דקות..וכמובן לגרגר ארק על המקום..זה העזרה ראשונה שלי...ממש חומר מרדים..
לא צריך מרשם! תכנסי לבית מרקחת תדגישי ליקוויד ג'ל כי יש את זה גם בכדורים וזה לא אפקטיבי אותו דבר!נכתב ע"י סטודנטית;701410:ב. לאדקס הזה צריך מרשם?
לא נכון..זה היה כאבים חזקים מאוד..הכנסתי את הציפורן ממש בתוך החור...וזה עזר פלאים...נכתב ע"י רמז;701479:אלה שמציעים ציפורן וכו' כנראה [בלי לפגוע] לא סבלו מכאבים כ"כ חזקים....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים