כאבי שיניים

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיודע איך משככים כאבי שיניים חזקים (התור לרופא רק ביום שני...) ואופטלגין לא עזר.

תודה מראש!!!!

• הוסף לסימניות
אמרו לי פעם שציפורן (תבלין, לא זו שעל האצבע) יש בה חומר מרדים. שימי על השן ונשכי. מר אבל מרדים.
עוד אופציה:טיפות אוטידין. (שמים גם על חניכיים כואבות של תינוק)
וסבתא שלי הייתה אומרת לשים קוניאק.

• הוסף לסימניות
קבלת מושגי הסכומים אותם אני צריכה להשקיע הרגיע אותם לבנתיים למשך זמן :):):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;701389:
אמרו לי פעם שציפורן (תבלין, לא זו שעל האצבע) יש בה חומר מרדים. שימי על השן ונשכי. מר אבל מרדים.
עוד אופציה:טיפות אוטידין. (שמים גם על חניכיים כואבות של תינוק)
וסבתא שלי הייתה אומרת לשים קוניאק.

אוטידין של האוזניים???
לא מסוכן לשים דבר כזה בפה?

• הוסף לסימניות
תנסי להשיג אדקס 400 ליקוויד ג'ל אצלינו זה עטבד כמו קסם!
נסי להשיג תור לרופא אחר למה לחכות ליום שני??????????
חבל לך לסבול כל השבת.הרופא שלי לא משאיר פציינט עם כאבים אף פעם (אני מטופלת שלו כבר 17 שנים) עכ"פ רפואה שלמה !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;701397:
אוטידין של האוזניים???
לא מסוכן לשים דבר כזה בפה?
לא מסוכן,
גם רופאת הילדים שלי ממליצה לתינוקות עם כאבי שיניים.
אולי גם טיג'ל יאלחש לך את המקום..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילה;701406:
תנסי להשיג אדקס 400 ליקוויד ג'ל אצלינו זה עטבד כמו קסם!
נסי להשיג תור לרופא אחר למה לחכות ליום שני??????????
חבל לך לסבול כל השבת.הרופא שלי לא משאיר פציינט עם כאבים אף פעם (אני מטופלת שלו כבר 17 שנים) עכ"פ רפואה שלמה !

א. זו לא אני הסובלת אלא בעלי.
ב. לאדקס הזה צריך מרשם?
ג. הוא היה היום אצל הרופא, ולא ניתן לטפל לפני יום שני, אין לי מושג למה.....

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
איבופן מאוד עוזר, ליותר חזק נירוסין, לא על קיבה ריקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;701442:
איבופן מאוד עוזר, ליותר חזק נירוסין, לא על קיבה ריקה.

לפני חצי שעה הוא לקח נירוסין, מקווה שיעזור!

• הוסף לסימניות
כמו שצויין למעלה..ציפורן-מה שמריחים בהבדלה פשוט לחתוך את הקצה ולשים בתוך החור-אם יש חור..או בסמוך לכאב..זה מרדים אחרי כמה דקות..וכמובן לגרגר ארק על המקום..זה העזרה ראשונה שלי...ממש חומר מרדים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;701463:
כמו שצויין למעלה..ציפורן-מה שמריחים בהבדלה פשוט לחתוך את הקצה ולשים בתוך החור-אם יש חור..או בסמוך לכאב..זה מרדים אחרי כמה דקות..וכמובן לגרגר ארק על המקום..זה העזרה ראשונה שלי...ממש חומר מרדים..

ארק הוא ניסה-לא עזר
מה ז"א קצה הציפורן? המקל או החלק העגול?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;701410:
ב. לאדקס הזה צריך מרשם?
לא צריך מרשם! תכנסי לבית מרקחת תדגישי ליקוויד ג'ל כי יש את זה גם בכדורים וזה לא אפקטיבי אותו דבר!
מגיע בקןפסא אדומה , הקפסולות כחולות

• הוסף לסימניות
אלה שמציעים ציפורן וכו' כנראה [בלי לפגוע] לא סבלו מכאבים כ"כ חזקים....

• הוסף לסימניות
נסו משחת שיניים של אלוורה.
משתמשים בה לכאבי שיניים , פצעים בפה ועוד לילדים ומבוגרים.
משחה בטעם מנטה, שמאלחשת את המקום.
אחיינית שלי, ילדה בכיתה א', חיכתה 3 שבועות לרופא מסוים לטיפול רציני בשן כדי לקבל סבסוד מהקופה ועם המשחת שיניים הזו זה עבד מצויין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;701479:
אלה שמציעים ציפורן וכו' כנראה [בלי לפגוע] לא סבלו מכאבים כ"כ חזקים....
לא נכון..זה היה כאבים חזקים מאוד..הכנסתי את הציפורן ממש בתוך החור...וזה עזר פלאים...
ויש גם בבית מרקחת בקבוקון קטנצ'יק עם פינצטה ובתוך הבקבוק זה מי ציפורן..זה מיוחד לכאבי שיניים אצל ההורים שלי חיים על זה..
ולגבי המשחת שיניים-ממש צודקת..הייתי שמה אותה מתחת לכרית כל פעם שמתעורר כאב..היה ממש כאילו מרדים את הגרון.
ולגבי הארק תלוי כמה אחוז של אלכוהול הוא שם..צריך את הכי גבוהה.באחוזים הנמוכים באמת זה לא מדגדג..שווה לנסות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה