- הוסף לסימניות
אלף לייקים!!ויש עוד כל מיני דברים קטנים שתורמים כ"כ הרבה לאלה שסגורים.
תדעו לכם שהתגייסות משפחתית היא חשובה מאוד.
ותזכרו שכל ישראל אחים, ואם כולנו נתגייס כמשפחה- הכל יהיה טוב יותר וקל יותר!
אלף לייקים!!ויש עוד כל מיני דברים קטנים שתורמים כ"כ הרבה לאלה שסגורים.
תדעו לכם שהתגייסות משפחתית היא חשובה מאוד.
ותזכרו שכל ישראל אחים, ואם כולנו נתגייס כמשפחה- הכל יהיה טוב יותר וקל יותר!
באמת צל"שהבת שלי בכיתה ח' לא חזרה ללימודים.
בתחילה היו שיעורים במרחב הקולי כי לא כולן חזרו אבל אחרי שכולן חזרו, פסקו ההקלטות.
הכיתה נכנסה לשוונג של ספרי זכרונות, והבת שלי שכבר מהחורף יש לה ספר זכרון מוכן שהביאו לה מחו"ל חיכתה כלכך.
אחר כך החלו חזרות למסיבת גמר. מתכונת שונה מהרגיל אבל חוויה. החוויה של מסיימות ח'.
והבת שלי בבית.
אבל-
הקב"ה ריחם עליה.
החברות לא ויתרו. הקליטו לה שיעורים בנגן [באישור המורה שעוד אכתוב עליה בהמשך], הביאו לה שכפולים. באו בזוגות ושלשלות אחרי יום למודים, דפקו בדלת עם מסיכות, עמדו רחוק ופטפטו. לקחו את ספר הזכרונות שלה לכיתה ודאגו שיתמלא. הביאו לה את שלהן. נתנו לחוש קצת מהוואי כשהיא בבית.
והמאמנת של מסיבת הגמר [איפה את @yz [יונית צדוק] המהממת שלא ויתרה על השתתפותה בהסרטות.
והמורה המקסימה שלה שגם לא ויתרה.
שלחו לה את השיר שהכיתה שלה שרה. למדה אותו.
קראו לה לבית הספר בזמן שכל הבנות היו בכיתות והסריטו אותה באופן שתוכל להשתלב במצגת.
פשוט אין מילים.
המורה גם התקשרה לפחות פעם בשבוע להתעניין בה. לראות שהיא מבינה את החומר. לתת לה כח ולחזק אותה. לומר לה שהיא מעריכה אותה על הויתורים שהיא עושה למען בבגרות. בלי לטעון.
צל"ש. באמת צל"ש.
הלוואיבאמת צל"ש
הלוואי שכולם היו ככה..
ראוי להערכה מיוחדת!! כי למרות שזה מתבקש לכאורה, ואפי' נדרש מטעם ההנהלה לעשות את זה,הבת שלי בכיתה ח' לא חזרה ללימודים.
בתחילה היו שיעורים במרחב הקולי כי לא כולן חזרו אבל אחרי שכולן חזרו, פסקו ההקלטות.
הכיתה נכנסה לשוונג של ספרי זכרונות, והבת שלי שכבר מהחורף יש לה ספר זכרון מוכן שהביאו לה מחו"ל חיכתה כלכך.
אחר כך החלו חזרות למסיבת גמר. מתכונת שונה מהרגיל אבל חוויה. החוויה של מסיימות ח'.
והבת שלי בבית.
אבל-
הקב"ה ריחם עליה.
החברות לא ויתרו. הקליטו לה שיעורים בנגן [באישור המורה שעוד אכתוב עליה בהמשך], הביאו לה שכפולים. באו בזוגות ושלשלות אחרי יום למודים, דפקו בדלת עם מסיכות, עמדו רחוק ופטפטו. לקחו את ספר הזכרונות שלה לכיתה ודאגו שיתמלא. הביאו לה את שלהן. נתנו לחוש קצת מהוואי כשהיא בבית.
והמאמנת של מסיבת הגמר [איפה את @yz [יונית צדוק] המהממת שלא ויתרה על השתתפותה בהסרטות.
והמורה המקסימה שלה שגם לא ויתרה.
שלחו לה את השיר שהכיתה שלה שרה. למדה אותו.
קראו לה לבית הספר בזמן שכל הבנות היו בכיתות והסריטו אותה באופן שתוכל להשתלב במצגת.
אמנם להקרנה עצמה של המצגת היא לא תלך כי זה באולם סגור. אבל לפחות תקבל דיסק הביתה [יכולנו להזמין] ולראות גם את עצמה במצגת.
פשוט אין מילים.
המורה גם התקשרה לפחות פעם בשבוע להתעניין בה. לראות שהיא מבינה את החומר. לתת לה כח ולחזק אותה. לומר לה שהיא מעריכה אותה על הויתורים שהיא עושה למען בבגרות. בלי לטעון.
צל"ש. באמת צל"ש.
ככה ילד באמת מרגיש שהוא והלימוד שלו שווים עולם ומלואו.אצלנו בחיידר, הרבה מקליט כל יום ויום את כל השיעורים!!!
שאלו התלמידים: אבל הרי רק אחד או שנים חסרים...
אמר הרבה: תלמיד אחד ועוד תלמוד תורה זה עולם ומלואו!!!
תודה שגם את עוררת את תשומת ליבי.טוב, קראתי הכל ...
עצוב ומרגש מנגד
למעיישה .. אני רצה להרים טלפון לסבא וסבתא , לפני שהם הולכים לישון
להזכירכם , הם בקבוצת סיכון, אפילו שבגדול הם בריאים
הם בני 70+ אבל בשיא פריחתם, ורק שהקורונה לא תעצור את זה , השם!!!!
תודה שעוררתם את תשומת ליבי !!!!
אכן אנחנו כ"כ מעריכים את הצוות והחברים/ות בכיתה האכפתיים, זה אדיר ההרגשה והכוח שהם נותנים לילד , וחשבנו היום שלילדים אצלנו [בבית-גם אצלנו לא חזרו ללימודים מפורים] שלא מקבלים את היחס החשוב והמוכרח הזה , פשוט נקנה כמה מתנות וממתקים קטנים נעטוף נצרף ברכה יפה ונכתוב שזה מהחברים והצוות החינוכי , מציעה זאת להורים שחלק מהילדים מקבלים הכלה ויחס מדהים ולחלק כואב הלב מקנאה ומזה שלא זוכרים אותם , אז במקום לנדנד שיעשו להם גם , נעשה את זה אנחנו ...מקווה שמותר מבחינת שקר בשביל השלום והאחווה בין האחים והאחיות [שלא יקנאו ...ובצדק]אחד הילדים שלי קיבל השבוע טופים ומכתבים מהילדים בכיתה! הוא היה כ"כ מאושר!
כואב מאד.מחמם את הלב לשמוע על צוות ששם לב! הלוואי על כולם ככה!
קרובת (רחוקה) משפחה שלי, תלמידת סמינר שגם נמצאת בבית כבר כמעט 4 חודשים סיפרה לי בכאב שאף אחד (!) לא התקשר אליה מצוות הסמינר במשך תקופה ארוכה מאוד והיא זו שהייתה צריכה ליזום את שיחה ולעדכן שהיא לא מגיעה בגלל המשפחה שבסיכון ובקשה שהחיסורים לא יפגעו לה בציון... פשוט כואב הלב.
נכון שמדובר בסמינר גדול מאוד ואני בטוחה שהצוות שם היה עסוק וטרוד בהרבה דברים חשובים אבל עדיין...
ובאיזה אושר ספרה אח''כ שהמורה שלה (מקצועית...) התקשרה לשאול בשלומה ולהגיד שהיא חסרה. אין לכם מושג כמה היא התרגשה מזה.
צוות, יש לכם תלמידים שנמצאים במצב לא פשוט בכלל כבר חודשים ארוכים ...
שיחת טלפון קטנה. 3 וחצי דקות מהזמן שלכם יכולים לעשות לתלמידים שלכם את היום ויותר מזה.
כן, גם אם את רק מורה להיסטוריה או לנביא ויש לך מאות תלמידות. אין לך מושג מה את יכולה לעשות בהתעניינות קצרה.
מזדהה עם כל מילהבנוסף לזה שאין הכנסות כבר 4 חודשים למשפחות בסיכון תנסו לדמיין כמה הוצאות יש למשפחה עם 5 ילדים שנמצאים כל היום בבית והאוכל תופס חלק נכבד מהיום (וזה חוץ מחומרי יצירה והוצאות נוספות לתעסוקת הילדים וכמובן שצריך גם להמשיך לשלם כרגיל למוסדות...)
אני כתבתיהאמת אני בהלם!
ידעתי שיש קבוצות סיכון, ידעתי שיש אנשים שהקורונה מסוכנת להם,
אבל ממש לא ידעתי עד כדי כך.
ואני כל כך שמחה ומאושרת שעלה האשכול הזה, כי הוא באמת עולם חדש עבורי.
ולימד אותי הרבה...
כתבה כאן מישהי על הנושא הכלכלי,
משפחות שנמצאות בסיכון משמעותי גם לא חוזרים לעבוד, וגם ההוצאות גדלות,
כחלק ממשפחת פרוג, אולי שמישהו/י מההנהלה ירים את הכפפה,
ונעשה קופה פנימית של חברי פרוג,
אשמח לתרום לה
אולי את לא צריכה,ושלא נצטרך לידי מתנת בשר ודם
אחד ההרגשות הגרועות שגורמות רע לבן אדם זה לקבל צדקה.אולי את לא צריכה,
אבל את לא היחידה שכתבת....
ומתנות בתוך המשפחה זה צדקה?
לא רבנית, לא יודעת![]()
אני הייתי מציעה לך להביא משהו מפנק למשפחה שבסיכון . שכנים / חברים של הילדים.האמת אני בהלם!
ידעתי שיש קבוצות סיכון, ידעתי שיש אנשים שהקורונה מסוכנת להם,
אבל ממש לא ידעתי עד כדי כך.
ואני כל כך שמחה ומאושרת שעלה האשכול הזה, כי הוא באמת עולם חדש עבורי.
ולימד אותי הרבה...
כתבה כאן מישהי על הנושא הכלכלי,
משפחות שנמצאות בסיכון משמעותי גם לא חוזרים לעבוד, וגם ההוצאות גדלות,
כחלק ממשפחת פרוג, אולי שמישהו/י מההנהלה ירים את הכפפה,
ונעשה קופה פנימית של חברי פרוג,
אשמח לתרום לה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים