• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1427046:
תמונה יפה מאוד! אבל-
לא הייתי מנחשת שזה כבד, זה נראה לי כמו דג מלוח או משהו דגי נא אחר.
וגם כשזה כבד לא ציפיתי לבגט חסה וציפס.
יותר למשהו עם נוכחות וכבוד לחזה.
את צודקת! חשבנו כמוך.
ולכן רצינו לצלם בצלחת, עם מלא הכבוד לכבד.
הלקוח התעקש על באגט...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1427087:
את צודקת! חשבנו כמוך.
ולכן רצינו לצלם בצלחת, עם מלא הכבוד לכבד.
הלקוח התעקש על באגט...
כיוונתי לדעת גדולים:)

• הוסף לסימניות
צילום מקסים! כמו תמיד...

מגיע לך ראויה לשבח על הסידור המוקפד של הלחמניה---
מגרה ונראה טעים מאוד!!! (למרות שאני לא אוהבת כבד)

מה שהעירו כבר העירו ומצטרפת לקודמי, (לגבי הבקבוק, הקרופ והצמצם)

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד
קומפוזיציה טובה וצבעים חיים

משום מה הפריע לי הפקק של הבקבוק בצד שמאל (לוקח שניה לזהות מה זה ואיכשהו העין מתמקדת עליו, לפחות ככה זה היה אצלי...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נורית;1558274:
סורי... הכבד לא נראה צלוי

הכבד הזה עתיק. תסתכלי על תאריך פתיחת האשכול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נורית;1558274:
סורי... הכבד לא נראה צלוי
אם כבר הטרחת את עצמך להעלות מהאוב את האשכול הזה, אז אני הטריח אותך לעבור עליו מהתחלה לסוף ולמצא את התשובה לשאלתך.
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה