תנסי את הקפסולות COLOR של אריאל, לי רק ככה נגמר הריח [הרע, הטוב נשאר ולאורך זמןלא יודעת
אני מכבסת כביסה כהה וקבוע היא לא מריחה טוב, ולפעמים ממש ממש לא טוב
לא משנה על כמה מלעלות,
כמה זמן,
איזה מרכך,
כמה לשים ממנו,
עמוס או לא עמוס,
עם חומץ או בלי,
ניקיתי לפני עם סודה לשתיה, או מלח לימון
הפעלתי מכונה על 90 מעלות
זה לא גרביים, זה גם יכול להיות חלוק של שבת (שאני מכבסת לבד אפילו לפעמים בגלל זה)
וזה גם לא קשור למכונה
וחוץ מזה- הדגם של המייבש שיש לי מוציא ריחות ולא מחזק אותם...
נשבר ליייי
ואם זה לא קולור זה בעיה?תנסי את הקפסולות COLOR של אריאל, לי רק ככה נגמר הריח [הרע, הטוב נשאר ולאורך זמן]
במכונה רגילה שמה אחד, במלאה שמה 2.
בגלל שזה לכביסה כהה, אני משתמשת בCOLOR, אפשר גם בקפסולות של טייד COLOR, זה אותו בסיס
לי גם עם הפרסיל השחור היה יוצא ריח מזעזע.אני מכבסת כביסה כהה וקבוע היא לא מריחה טוב, ולפעמים ממש ממש לא טוב
לכביסה כהה יש כללים משלה...
אני מכבסת עם ג'ל פרסיל שחור (לכהים)ובדין ורוד והריח מצוין...
לבהירים-רק בדין תכלת של תינוקות-מושלםםם!
לא יודעת
אני מכבסת כביסה כהה וקבוע היא לא מריחה טוב, ולפעמים ממש ממש לא טוב
לא משנה על כמה מלעלות,
כמה זמן,
איזה מרכך,
כמה לשים ממנו,
עמוס או לא עמוס,
עם חומץ או בלי,
ניקיתי לפני עם סודה לשתיה, או מלח לימון
הפעלתי מכונה על 90 מעלות
זה לא גרביים, זה גם יכול להיות חלוק של שבת (שאני מכבסת לבד אפילו לפעמים בגלל זה)
וזה גם לא קשור למכונה
וחוץ מזה- הדגם של המייבש שיש לי מוציא ריחות ולא מחזק אותם...
נשבר ליייי
איך מנקים את המגירה? נתקעו לי שאריות אבקהטוב
אז מה שהכי עזר- פשוט ניקוי יסודי של המכונה
(התא של החומרי כביסה, התוף והגומי סביבו והפילטר למטה)
כמה פשוט ככה טוב
וגם אפשר לציין שהכביסה עכשיו גם יוצאת הרבה יותר נקייה...
בהצלחות לכולן!
ולמי שרוצה- אני יכולה בכיף לפרט על התהליך...
בריח כן, בנקיון לא זוכרת.יש הבדל בין הקפסולות לבין הג'ל כביסה של אריאל?
גם לנקיון וגם לריח?
אני יותר אוהבת להשתמש בג'ל כי ככה אני יכולה לשלוט על הכמות של החומר בהתאם לכמות הכביסה במכונה.
אשמח לשמוע תגובות מבעלות נסיון בתחום.
את המגירה ניקיתי עם אקונומיקה ועברתי ביסודיות עם מברשת שינייםאני לפעמים ממש פעם בחודש אולי, מכניסה למכונה ריקה חצי כוס אקונומיקה , ממש לתוף - לא במגירה...
ומפעילה על 15 דקות כשהיא ריקה ללא בגדים זה מנקה וגם מחטא....
מגירה ופילטר אני מנקה מדי פעם.טוב
אז מה שהכי עזר- פשוט ניקוי יסודי של המכונה
(התא של החומרי כביסה, התוף והגומי סביבו והפילטר למטה)
כמה פשוט ככה טוב
וגם אפשר לציין שהכביסה עכשיו גם יוצאת הרבה יותר נקייה...
בהצלחות לכולן!
ולמי שרוצה- אני יכולה בכיף לפרט על התהליך...
אצלי המגירה יוצאת.איך מנקים את המגירה? נתקעו לי שאריות אבקההן קשות כמו אבן. ניסיתי אנטי קאלק, לא זזו!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים