כבר לא תצטרכו לטוס למילאנו, או פריז! -היום המיוחד למעצבות פנים

• הוסף לסימניות
תשכחו מכל מה שידעתם על עולם העיצוב!
מעצבות פנים כבר לא צריכות לטוס למילאנו או פריז, כדי לקבל השראות עיצוב, או להחשף לסגנונות המיוחדים.

בתוך הכנס מעצבים את המחר מבית פרוג יתקיים אי"ה
יום עיון מיוחד למעצבות פנים, באולם תוכן נפרד ייעודי למעצבות פנים.
יתקיימו הרצאות מרתקות ומעשירות של גדולי האדריכלים ואמני העיצוב.

אין מעצבת פנים שיכולה להרשות לעצמה לפספס יום גדוש שכזה!
בכנס הענק, לצד לוח הרצאות צפוף ומרשים למעצבות פנים, יתקיים יריד מעניין בו יציגו בתערוכת ענק מיטב החברות המובילות בתחום! (חברות מטבחים, תאורה, קרמיקה, חומרים, צבע, גבס ועוד)

להלן התוכניה המיוחדת למעצבות פנים:

יום עיון למעצבות פנים.jpg

• הוסף לסימניות
כמה מילים על המליאה המרכזית:

במליאה יש הרצאות מדהימות על נושאי תמחור נכון למעצבים ואדריכלים, עתידנות מקצועות העיצוב (אולי יום אחד מחשבים יעצבו בתים במקומנו???), הרצאות על יצירתיות ועוד.

אל תפספסו!
מחכים לכולם

• הוסף לסימניות
נטוורקינג:

במסגרת הכנס אנו שמים דגש רב על נושאי הנטווריקנג ויצירת שיתופי פעולה, אנו מזמינים חברות, מעסיקים וציידי כשרונות כדי שיוכלו להפגש עם באי הכנס.
כמו כן אנו מכינים קיר כרטיסי ביקור ענק, בו כל מעצב או מעצבת יכולים להניח חבילה של כרטיסי ביקור כדי ששאר באי התערוכה יוכלו ליצור עמכם קשר וכו'.

קחו בחשבון שיש בתערוכה קהלי יוצרים נוספים, כמו מעצבים גרפיים, צלמים וכו' שגם הם מחפשים מידי פעם אתכם לעבודות ושיתופי פעולה.

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
תשמעו,
זה נשמע ומרגיש כנס ברמה בינלואמית.
יודעת על כמה חברות גדולות שהולכות להציג את חידושיהן שם בתערוכה, מיני גני התערוכה זה יהיה...
אסור לפספס דבר כזה!

אני הצטרפתי, מי אחרי?

רוצה להתכונן מראש את מי סו"ס אני הולכת לפגוש פנים מול פנים.
אולי שכל אחת/ד שנרשם שיכתוב כאן, אם מעוניין בחשיפה- שיכתוב כאן את השם שלו, כך ניצור לנו רשימת משתמשים איתה אח"כ נוכל להכיר בכנס עצמו.

מה אומרים?

• הוסף לסימניות
אז אני כבר רשומה....
מחכה בקוצר רוח!!!

• הוסף לסימניות
כנראה שארשם.
למרות שלא יודעת מה אני הולכת לעשות עם הילדים,
זה ממש יום שלם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תארגנו שמרטפיה במקום
אין מצב לא להגיע
אחד הדברים שאני ממש מחכה להם...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כנראה שארשם.
זה ממש יום שלם.

יום שלם זה באמת לא הגיוני, אני מתכננת להישאר עד 5-6 בערב
הילדים גם צריכים לראות דמות אמא בבית לא?
אולי ירדמו ב 7 נחזור שוב......(מרחק הליכה.)

• הוסף לסימניות
מגיעה בעז"ה.

וחדוי - תתחדשי על הלוגו, מקסים!!!

• הוסף לסימניות
יום שלם זה באמת לא הגיוני, אני מתכננת להישאר עד 5-6 בערב
הילדים גם צריכים לראות דמות אמא בבית לא?
אולי ירדמו ב 7 נחזור שוב......(מרחק הליכה.)

אולי יעשו איזור שמרטפיה? @prog
@prog-tovi

• הוסף לסימניות
ראיתי שהוא כתב באיזה אשכול שאין סיכוי, בעיה ביטחונית אולי...לא זוכרת.
ממש חבל כי זה קשה מאוד!
(יש לי לימודים יום למחרת, שוב יום שלם לא ביית...הזוי!)

• הוסף לסימניות
מה אתן אומרות,
להגיע מהצפון??

• הוסף לסימניות
תשאלי את מי שיודע מה יהיה שם...;)
שמעתי ששוווווווווווווווווה!

• הוסף לסימניות
כל מי שאני שואלת, אומר ששווה, אבל הם אינטרסנטים...

• הוסף לסימניות
זהו
כנראה שארשם.
זה ממש יום שלם.
גם אני מאוד רוצה מנסה לחשוב מה לעשות בעיקר עם התינוקת .אפשר להביא תינוקת ששקטה על הידיים?
קשה לי לשאוב יום שלם...

רותי באמת מעניין אותי לראות אותך איך זה יהיה עם תג זיהוי

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לארגן משהו קבוצתי,
כל אחת/ד שנרשם ומעוניין בחשיפה- שישלח את שמו ונדפיס מעין תגים, כך שיקל עלינו לזהות.
אפשר שם ניק+ שם אמיתי

מה אומרים?

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לארגן משהו קבוצתי,
כל אחת/ד שנרשם ומעוניין בחשיפה- שישלח את שמו ונדפיס מעין תגים, כך שיקל עלינו לזהות.
אפשר שם ניק+ שם אמיתי

מה אומרים?
אני מוכנה! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה