- הוסף לסימניות
ישאיך אין עדין מכונה שמקפלת כביסה
אבל אין לך כסף לקנות אותה
ישאיך אין עדין מכונה שמקפלת כביסה
לסמסונג יש מקרר כזהשיהיה לי בבית כמו מסוף כזה של סופרים, שאפשר לקודד כל מה שאני מכניסה למטבח.
וכשאני משתמשת אני גם מקודדת.
ואז כשנרצה לצאת לקניות זה יוציא לי רשימה מה חסר. וכמה נשאר מכל דבר. תענוג.
שכנחזור לעבודה נצלם לך...תרסיס דוחה גשם (אחד מאלף)
כשיהיה לי קר, נדבר.תקני שמיכה עם שרוולים.
![]()
שמיכה עם שרוולים
שמיכה עם שרוולים - שמיכת פינוק שתאפשר לכם להיות חופשיים. עם שמיכת שרוולים אפשר לאכול, לקרוא ספר, להקליד במחשב, לצפות בטלוויזיה ולהעביר ערוצים ועדיין להיות מכוסים!www.gadgetshop.co.il
כמה?יש
אבל אין לך כסף לקנות אותה
שיהיה לי בבית כמו מסוף כזה של סופרים, שאפשר לקודד כל מה שאני מכניסה למטבח.
וכשאני משתמשת אני גם מקודדת.
ואז כשנרצה לצאת לקניות זה יוציא לי רשימה מה חסר. וכמה נשאר מכל דבר. תענוג.
אבל אצלנו זה נקלט אוטומטית, לא צריכים להזין.אלוקים, זה חלק ניכר מהפרויקט שלי, פליז, שהבודקים לא ידעו שיש כזה דבר (עדין לא קיבלנו ציונים)!
לא ידעתי שזה כבר יצא!לסמסונג יש מקרר כזה
ומפנה את הגופות!תריס חשמלי שהורג כל ג'וק שמהיז להיכנס לבית....
רק למה שיש במקרר? או לכל המוצרים - שמן, שימורים, קמח וכו'לסמסונג יש מקרר כזה
כשאתה עושה הזמנה בסופרסל אונליין האתר שומר לך בכל קנייה מחדש את הקניות שלך לפי סדר הפופולריותרק למה שיש במקרר? או לכל המוצרים - שמן, שימורים, קמח וכו'
זה נשמע לי נורא פשוט, סה"כ מסוף וטאבלט. זה לא אמור להיות המצאה חדשה.
לא עוזר לי.כשאתה עושה הזמנה בסופרסל אונליין האתר שומר לך בכל קנייה מחדש את הקניות שלך לפי סדר הפופולריות
נכון שהוא לא יודע כשהמזווה שלך מתרוקן
מישהו שיגשים את כל החלומות שלכםכבר 2022
ועדיין אין...
לא יודע אם קיים אבל כתלמידים פיתחנו אין ספור פטנטים לאכול ולשתות בלי שאפילו השכן לספסל הרגישחטיפים עם עטיפות לא מרשרשות כדי שתלמידים יוכלו לאכול בשיעור בלי להסגיר את עצמם...![]()
אז לזה יש טיפול תרופתי..לא עוזר לי.
צריכה משהו שיגיד לי מה חסר בבית.
עוד חודשיים האשכול כבר לא רלוונטי כי יפתחו חדש שיקרא:כבר 2022
מה? לטבול את הביסלי במים? שלא יעשה רעש כשאוכלים? סתם...לא יודע אם קיים אבל כתלמידים פיתחנו אין ספור פטנטים לאכול ולשתות בלי שאפילו השכן לספסל הרגיש
לא הבנתיאז לזה יש טיפול תרופתי..![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים