דרוש מידע כבר 2022 ועדיין...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שיהיה לי בבית כמו מסוף כזה של סופרים, שאפשר לקודד כל מה שאני מכניסה למטבח.
וכשאני משתמשת אני גם מקודדת.
ואז כשנרצה לצאת לקניות זה יוציא לי רשימה מה חסר. וכמה נשאר מכל דבר. תענוג.
לסמסונג יש מקרר כזה

• הוסף לסימניות
תקני שמיכה עם שרוולים.
כשיהיה לי קר, נדבר.
יש
אבל אין לך כסף לקנות אותה
כמה?
שיהיה לי בבית כמו מסוף כזה של סופרים, שאפשר לקודד כל מה שאני מכניסה למטבח.
וכשאני משתמשת אני גם מקודדת.
ואז כשנרצה לצאת לקניות זה יוציא לי רשימה מה חסר. וכמה נשאר מכל דבר. תענוג.
אלוקים, זה חלק ניכר מהפרויקט שלי, פליז, שהבודקים לא ידעו שיש כזה דבר (עדין לא קיבלנו ציונים)!
אבל אצלנו זה נקלט אוטומטית, לא צריכים להזין.

לסמסונג יש מקרר כזה
לא ידעתי שזה כבר יצא!
מה המחיר של זה?

• הוסף לסימניות
לסמסונג יש מקרר כזה
רק למה שיש במקרר? או לכל המוצרים - שמן, שימורים, קמח וכו'
זה נשמע לי נורא פשוט, סה"כ מסוף וטאבלט. זה לא אמור להיות המצאה חדשה.

• הוסף לסימניות
רק למה שיש במקרר? או לכל המוצרים - שמן, שימורים, קמח וכו'
זה נשמע לי נורא פשוט, סה"כ מסוף וטאבלט. זה לא אמור להיות המצאה חדשה.
כשאתה עושה הזמנה בסופרסל אונליין האתר שומר לך בכל קנייה מחדש את הקניות שלך לפי סדר הפופולריות
נכון שהוא לא יודע כשהמזווה שלך מתרוקן

• הוסף לסימניות
כשאתה עושה הזמנה בסופרסל אונליין האתר שומר לך בכל קנייה מחדש את הקניות שלך לפי סדר הפופולריות
נכון שהוא לא יודע כשהמזווה שלך מתרוקן
לא עוזר לי.
צריכה משהו שיגיד לי מה חסר בבית.

• הוסף לסימניות
מכונה ביתית להדפסת כסף....

7879335-middle.png

• הוסף לסימניות
חטיפים עם עטיפות לא מרשרשות כדי שתלמידים יוכלו לאכול בשיעור בלי להסגיר את עצמם... ;)
לא יודע אם קיים אבל כתלמידים פיתחנו אין ספור פטנטים לאכול ולשתות בלי שאפילו השכן לספסל הרגיש

• הוסף לסימניות
לא יודע אם קיים אבל כתלמידים פיתחנו אין ספור פטנטים לאכול ולשתות בלי שאפילו השכן לספסל הרגיש
מה? לטבול את הביסלי במים? שלא יעשה רעש כשאוכלים? סתם...
מוזמן להעלות את הרעיונות שלך...;) נשמע מעניין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה