- הוסף לסימניות
יכול היה להיות רעיוןולכל המגיבים שמזדעזעים מחוסר התרבותיות.... אתם השוכרים הכי טובים , אולי תחליפו פרטים עם זה שמבקש להשכיר....
יכול היה להיות רעיוןולכל המגיבים שמזדעזעים מחוסר התרבותיות.... אתם השוכרים הכי טובים , אולי תחליפו פרטים עם זה שמבקש להשכיר....
ותלו הפוך את התמונות בסלון? אם כן ד"שהייתי השבת בדירה בנתניה, דירה יפה ומטופחת. (ממליצה מאד דרך אגב)
מה שנוגע אליך, משכיר יקר! זה שהם העיפו את כל תכולות הארונות במטבח והוויטרינה, נעלו באזיקונים את כל הארונות בחדרים כאילו מדובר בחבורת גנבים שהגיעה לשבת..
היתה לי דודה שהשכירה לבחורים, וכל שנה כשחזרו - האסלה בשירותים היה שבור!אז למה לא עדיף בחורים/ות?
את בעיקר צריכה לוודא עם עצמך האם את בנויה לזה,יש לי דירה מטופחת ויפה באזור הצפון
4 חדרים, 7 מיטות לפחות ו-3 מיטות תינוק
סביבי הרבה משפחות משכירות הדירה שלהן
מה המעלות והחסרונות שיכולים להיות?
למי כדאי להשכיר? למי לא?
איך אני יכולה לוודא שישמרו עליה?
להשאיר מצעים ומגבות? לאפשר להשתמש בכלי מטבח, תנור, כיריים וכו'?
וגם, כמה מקובל לקחת (קומה שניה, מיקום מצויין -בתי כנסת, מכולת, פארק, בריכה עירונית, תחבורה)
אשמח לעצתם של כל המשכירים והנופשים...
מסכימה.כל מילה!!!!
להשכיר דירה זאת עבודה קשה קשה
וכל מי שבטוח שזה כסף קל- טועה!!!!
צריך לארגן לפני
ולשקם נזקים אחרי
רק מי שניסה יודע עד כמה זה לא פשוט
ממש לאהמציאות היא, שרב ככל השוכרים משאירים במקרה הגרוע בית לא שטוף
(ואני מדבר על משפחות שבאו לנפוש, לא צעירים וכל מיני)
הפעילו קצת את המוח: אף אחד לא משלם 1000 ש"ח ללילה כדי לחיות בבית מבולגן
להיפך, מידי הרבה פעמים המשכירים משאירים בית מוזנח ומלוכלך שממש לא כיף להתארח בו
והשוכרים עובדים שעות כדי לנקות - כדי שיהנו ממנו בנופש.
זו הסיבה שבגללה הפסקתי להשכיר.יש לי שכנות שהשכרה אצלן זו עבודת פרך לפני ואחרי ברמות קשות, ויש כאלו שלוקחות את זה הרבה יותר קליל.
בשבילי זה היה פרך.. אבל כמו שכתבתי בתחילת ההודעה - זה ממש ענין של כמה את בנויה לזה.
ברור שזה מקרים מאד נדירים כנראה בחורים או משפחה ממש חסרת תרבותממש לא
אני מדברת מניסיון מר של השכרת הדירה שלי
החל משבירה והרס של חפצים לדוג' סוגרים לארונות- שבכוונה שמתי כדי שלא יפתחו את הארונות+ אזהרה שאין לפתוח ארונות, ובסוף אני חוזרת לבית שכל הסוגרים שבורים[סוגרים יקרים מאוד!]לטענת השוכרים הם לא ידעו איך פותחים את הסוגרים אז הם נאלצו לשבור אותם....![]()
וכן כשהשכרתי את הדירה כולל מגבות רחצה- רוב הפעמים המגבות נשכחו במקווה
ובמקרה הטוב- חזרו אליי מלאי חול מהים, זרוקים על הריצפה כמו סמרטוטים....![]()
לא הבנתי מה אתה צריך מהארון בגדים הפרטי של משפחה זרה????בכל מקרה, אם בדירה שאני שוכר היו שמים לי סוגרים לארונות הייתי אומר : לא תודה, ועוזב באותו הרגע.
אני לא משלם אלפי שקלים כדי לקבל כזה יחס.
בדיוק!לא הבנתי מה אתה צריך מהארון בגדים הפרטי של משפחה זרה????
זאת המציאות [מניסיון מר!!!]ואם הוא לא סומך עלי שיש לי ילדים מחונכים אז זה מעליב
לא עניתם על השאלה האחרונה:זאת המציאות [מניסיון מר!!!]
שיש גם מבוגרים לא יודעים לשלוט בעצמם ולפתוח ארונות אישיים של אנשים זרים, ק"ו ילדים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים