לא מרבה להגיב, אבל את הנזקים אנחנו עוד נושאים מהשנים ההם בהם השכרנו את דירתנו כשהתגוררנו בצפון.
בזמנו רכשנו ספריה חדשה לסלון, בקיץ, השכרנו את דירתנו המתוקה והענקית למשפחה מורחבת כולל נשואים ואחיינים עד גיל שנתיים, זה מה שהיה להם אז,
דווקא הכרתי את המשפחה אישית, זה לא מנע להתנהג כמו שהתנהגו...
אז ככה, הם הסירו את כל הידיות של הספריה בסלון, כדי שהנכדים לא יפתחו, עד היום, הידיות נושרות, כי ארעה איזושהי שחיקה כשהם שיחקו בידיות,
בנוסף, הם הדליקו את המזגן המרכזי (הישן, יש לציין בשל המעלות) על 16 מעלות!!!! והתקשרו למחרת בבוקר להתלונן שהתקררו מהמזגן שלי ולכן "איפה יש לך תרופה נגד צינון או וויטמין C? חיפשנו בארונות ולא מצאנו" (!!!)
הם פתחו אלבומים, השתמשו בה-----כ-ל, הם גם התלוננו שהגביע שלנו טיפה עקום ולא הברקנו אותו לכבודם ("אני אישה נורא נקיה, פעם הבאה, תדאגי שהגביע יראה בהתאם") מישהו שם פיספס לי על המיטה החדשה של הספה היקרה שקנינו

ואפילו לא התנצלו
המצעים, מוכתמים, קליפות פיצוחים בכל חור, עד כדי שבערב פסח עוד מצאנו בתוך החלונות, בין המזרונים למסגרת המיטה קליפות, הזיה
המגבות האמריקאיות החדשות רטובות, מחוררות זרוקות על הרצפה בין הררי חול, והמכונה שלי נסתמה מהחול שהביאו (ואין לי מושג מאיפה)
המזגן אגב, אחרי העבודה המסיבית, קפא לנו בסוף החופשה הזו...
וכשהתלוננתי בסוף החופשה שהשאירו לי כיורים ושיישים ושרותים אמבטיה מטונפים ("כלתי הקיאה, לא הספקתי לנקות")
הם אמרו לי "מה לעשות? זה בגלל שאת לא רגילה לריח בדירה שלך, כמו שאנחנו נכנסו לדירה שלך ולא היינו רגילים לריח שלך, את תתרגלי"
בשנה אח"כ לא הרמתי להם טלפונים, למרות ששלחו שליחים מכל הכיוונים שרוצים את הדירה שלי שוב, שלחתי עם השליחים את ההודעה-אנחנו עדיין משלמים על הנזקים שלכם משנה שעברה
היו עוד, אני לא נותנת יותר את הדירה שלי, הספיק לי עד לגיל 100