- הוסף לסימניות
אז אין שם דעה לגבי העדפה של תבנית בת על פני תוסף. הנושא הוא האם תבנית או לא, ברור שכן... אין לי מושג מה הצד שלא ומה היה הדיון בקבוצת הווטסאפ.הכתבה הזו פה למעלה
אני מבין ש @מנוי פרימיום מדגיש רק שזו לא סתם טעינה של התבנית אלא גם ביצוע בדיקות השוואה בין שתי התבניות. אין כאן שום דעה לא להתקין תבנית בת.
לא כ"כ הבנתי אם הכוונה שלך לחלק בין הפעולה שלי לשירות שניתן לי. בכל מקרה אני חושב שיותר מתאים להשתמש באחסון משום שישנם כמה הבדלים מהותיים בין אכסניה למחסן שגורמים לי לדמות שימת מידע דיגיטלי בענן לאחסון ולא לאכסון:למה יותר מתאים להשתמש באחסון ולא אכסון? כי זה לכאורה גם וגם. אתה מאחסן דברים בענן אבל הענן מאכסן אותך. אז אני מאחסנת אבל אני מקבלת שירות של אכסון
א. אכסניה במקורה נועדה ליצורים בני אנוש (לא בעלי בינה מלאכותית...), וחלק מהותי ממנה הוא אספקת הצרכים שלהם (אש"ל), ולא רק אספקת מקום כלשהוא. יתרה מכך, עיקר הצורך במקום הוא בשביל לקבל את הצרכים הנ"ל. לעומת זאת מחסן נועד לשמירת חפצים ללא אספקת צרכים כלשהם, הם צריכים אך ורק לשהות במקום.
ב. אכסניה הוא מקום שנועד לשהות זמנית, לעוברי אורח. לעומת זאת מחסן הוא מקום של קבע.
בהתאם לכך - המידע שאנחנו מחפשים לו מקום הוא דומם, הוא צריך מקום - שטח אחסון - ותו לא, והמקום הזה הוא לא מקום זמני. לכן, האתרים לדעתי הענייה מאוחסנים ולא מאוכסנים.
הנושאים החמים