כובע אדום

• הוסף לסימניות
אני החלטתי ללכת על כובע קסקט אדום ומצאתי ב- 2 ש"ח בחנות של הכל ב-1 ליד שפע טוב סנטר בבני ברק, מקוה שיש שם עוד... ועל איזה תיק אתם הולכים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מחשבת;731554:
אם אפשר זה יעזור לי
את יכולה להגיד לי באיזה רחוב ואני כבר אדע איזה חנות

נזכרתי
תחכמוני

• הוסף לסימניות
:)תעלו תמונות של הדוורים. נעשה תחרות "הדוורים היפים ביותר"...

• הוסף לסימניות
הנה הכובע האדום שתפרתי היום

אם יש כזה ב2 ש"ח באמת עדיף לקנות כי חבל על הזמן והכוח
בכל אופן אם מישהי מעוניינת אעלה הדרכה
איפה משיגים תיק של דוורים?

• הוסף לסימניות
איזה מותק הכובע האדום הזה.
ומתנצלת פשוט כתבתי בטעות שזה כובע קסקט אבל סה"כ מדובר בכובע שמש אדום בשילוב פסים לבנים שניתן להצמיד אליו את סמל הדואר. אכזבתי?
אשמח לקבל הדרכה לכובע, תודה.

• הוסף לסימניות
שלבי ההכנה

1) לגזור מהבד7 (תלוי בראש הילד) צורות מהסוג הראשון ו2 מהסוג השני.

2) להכין מסול (אני לקחתי מקלסר שכבר לא בשימוש)- חתיכה אחת של צורה(2) קצת יותר קטנה שתוכל להכנס לבד

3) לתפור את הצורות מסוג 1 זו לזו בצדדים ולסגור . בשלב זה כדאי למדוד על ראש הילד לראות אם צריך להוסיף או להוריד צורה)

4)לגזור פס דק (רוחב 4 ס"מ אורך כהקף הכובע) מהבד.
לגזור פס דק (רוחב 2 ס"מ אורך הקף הכובע) מסול או קרטון

5)להצמיד את הסול\קרטון שבסעיף 4 לפס בד שבסעיף 4 ולהצמיד את שניהם יחד להקף הכובע מבפנים (זו תהיה המסגרת של הכובע) לתפור

6) לקפל כעת את פס הבד שהרגע תפרנו מעל פס הסול\קרטון (שהרי הבד כפול ברוחבו מרוחב הסול\קרטון) ולתפור לתוך הכובע

7) הקרטע של ה"מצחיה" לתפוראת חתיכות הבד מהסוג השני זו לזו להפוך את הצורה ולהכניס בפנים את החתיכה שהכנו בסעיף 2

8) לתפור לכובע .

9) אפשר להוסיף כפתור למעלה באמצע הכובע
מקווה שהסברתי נכון מצרפת pattern

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על ההשקעה בהסבר המפורט והברור, תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;731686:
ועל איזה תיק אתם הולכים?

אני חשבתי לתפור לבד מבד לק לבן כמו מעטפה גדולה נסגר אולי עם סקוצ'.
אחרי שזה יצא יפה- אולי אעלה לפה. אם זה עדיין יענין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צירה כץ;731855:
:)תעלו תמונות של הדוורים. נעשה תחרות "הדוורים היפים ביותר"...

כמה יש?

• הוסף לסימניות
ולכל הדוורים כאן...
אז תכל'ס, בואו מעשה סיעור מוחות לרעיונות למשלוחי מנות שדוורים מביאים...
ואני מתחילה, להכין קופסאות קטנות של מתנות בעיצוב אישי עם תמונות הילדים והקדשה, כמובן בצבעי דואר ישראל, ובתוכה מטבעות שוקולד ועליהם כתוב- שמחה, פרנסה, אושר, עושר ועוד... ולכתוב ברכה -תזכו לקבל משלוחים משמים של מתנות מלאות בשמחה, ברכה, פרנסה ועוד... ובשירות אקספרס מענה לכל משאלות ליבכם, אמן. (מאחלת לכולם...)
נשמח לשמוע עוד רעיונות...

• הוסף לסימניות
ועוד רעיון... להכין פתק שמקבלים בדואר על- ממתינה עבורך חבילה בדואר, החבילה מכילה בתוכה- שמחה- להניח קליק/ עשירות- שקית מלאה מטבעות שוקולד / אושר- משהו מסמיילי, ברכה- ברכת המזון, הצלחה- ?, בריאות- ?, נחת-? (אהבתם?- השלימו את החסר) ועכשיו בפורים 'כל הפושט יד- נותנים לו'- פשוט תגשו ותקבלו את כל המשלוחים ישירות משמים...

• הוסף לסימניות
אולי רעיון של בנק הדואר, או שלא לערבב?

• הוסף לסימניות
גם חשבתי כך בהתחלה, אבל בסופו של דבר התחפושת היא דוור ולא בנקאי, אתם שמים לב למה מגיעים מכובע אדום???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;732122:
ולכל הדוורים כאן...
אז תכל'ס, בואו מעשה סיעור מוחות לרעיונות למשלוחי מנות שדוורים מביאים...
ואני מתחילה, להכין קופסאות קטנות של מתנות בעיצוב אישי עם תמונות הילדים והקדשה, כמובן בצבעי דואר ישראל, ובתוכה מטבעות שוקולד ועליהם כתוב- שמחה, פרנסה, אושר, עושר ועוד... ולכתוב ברכה -תזכו לקבל משלוחים משמים של מתנות מלאות בשמחה, ברכה, פרנסה ועוד... ובשירות אקספרס מענה לכל משאלות ליבכם, אמן. (מאחלת לכולם...)
נשמח לשמוע עוד רעיונות...
לא הבנתי מה את מתכוונת קופסאות קטנות של מתנות?
אני חשבתי שמשלוחי המנות שלי יהיו חלק בקופסאות מהדואר (הבעיה שזה יקר 9 לקופסא הכי קטנה) או כמו שמישהי העלתה פה לעטוף בנייר חום כזה כמו שיש בחבילות דואר ולנסות לעשות בולים בפוטושופ
ולהכניס אולי קפה לרשום אקספרס לא יודעת משהו בסגנון
לבן ה4 חשבתי שיכין ציורים לילדים בגן ו\או לגננות ונכניס למעטפות ויביא אותם לגן
ביום המסיבה
וחשבתי לתת לו עגלה כזו כמו של קניות לצפות בבד אדום ולהדביק עליה את הלוגו של הדואר
מה עוד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה