לא הבנתי,לא העליון.
אני חושבת שעדיף לא לקחת את הכובע הראשון.לא הבנתי,
האם לא מתאים?
איזה כובע מציעים לילד שמתחפש לצייר?
מה שיותר מתאים לשאר התחפושת.כלומר, כן לקחת את השני/השלישי.
הכי מושלם זה הצורה של השני בצבע של השלישי.אם ישנה כזו אופציה. ואז מתאים גם לבנים גם לבנות . לדעתי תלוי יותר בסגנון הכללי של הילד..השני. הראשון לא מתאים
אם אין ברירה, אז אני אישית הייתי מלכלכת בצבעים את הכובע הראשון, ומשתמשת בו.זה בדיוק אותה צורה,
רק שהילד לא ממש מתחבר לכובע הבז',
אולי יש לכם רעיון לכובע מתאים לילד שלא התלהב מה"מטפחת" בלשונו?
העגילים מיועדים לאוזניים או להדבקה על הכובע?אין מילים,
זה בהחלט רעיון,
ולבנות,
איזה צבע הייתם ממליצות?
אדום?בז'?
אני מתכננת לשים על הכובע את העגילים האלה של שיין - רק התליונים,
![]()
בשמחה@אש קודש! תודה על הייעוץ!!!
מצאת כובע מצחיה אדום לק?אני גם עושה ציירים השנה
לציירת קניתי כובע ברט כמו שהראת עדיף אדום
ולציירים- צבעים מחפשת כובע מצחיה אדום הפוך לצד (עדיף מבד לק...)
מהמם!! איזה רעיוןאין מילים,
זה בהחלט רעיון,
ולבנות,
איזה צבע הייתם ממליצות?
אדום?בז'?
אני מתכננת לשים על הכובע את העגילים האלה של שיין - רק התליונים,
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: צפונבון1 //