מדויק.מעולם לא נתקלתי במערכת עיתון שהתעקשה על זה
לכל מערכת יש כתובות מייל
לשאול רב.אני גרפיקאית מהבית
כל מערכת עיתון שאני עובדת בו רוצים ווצהאפ..
אני בדילמה.. לא מעונינת להוריד סינון לרמה פחות. יש לי נטפרי
מה עוד האופציות
זה מורכב..
לא מעונינת בווצהאפ בשום צורה.
לשים על המחשב??יש אופציה בנטפרי
אצלי כוווולם רוצים. ההצעות הכי שוות..מעולם לא נתקלתי במערכת עיתון שהתעקשה על זה
לכל מערכת יש כתובות מייל
פנו אלי באישי, מכיר עיתון שלא.כל עיתוני הפרסומות עובדים עם ווצהאפ בשוטף ו50 אחוז מהפרסומות מגיע אליהם מלקוחות של ווצהאפ
ואז מעבירים ישר לגרפיקאית.
תשאלי רבלשים על המחשב??
תקשיבו
רוצה להשאר חזקה אבל כמעט נשברת..
אצלי כוווולם רוצים. ההצעות הכי שוות..
העיתונים היחידים שהסכימו בלי. זה המבשר והמודיע והם רצו במקום. בירושלים.
אני גרה באשדוד לא התאים.
כל עיתוני הפרסומות עובדים עם ווצהאפ בשוטף ו50 אחוז מהפרסומות מגיע אליהם מלקוחות של ווצהאפ
ואז מעבירים ישר לגרפיקאית.
גמלי יש בנטפריהיה לי בנטפרי.
בעלי טיפל בזה אז לא יודעת אם היה צריך אישור מיוחד.
אם מעניין אותך אברר
רבע מהגולשים פה- בנטפרי...לא הבנתי, פרוג נפתח לכם בנטפרי?
עד כמה שידוע לי הוא חוסם..
כשהיה לי נטפרי הם אישרו לי על המחשב,אני גרפיקאית מהבית
כל מערכת עיתון שאני עובדת בו רוצים ווצהאפ..
אני בדילמה.. לא מעונינת להוריד סינון לרמה פחות. יש לי נטפרי
מה עוד האופציות
זה מורכב..
לא מעונינת בווצהאפ בשום צורה.
בלי קשר - פרוג פתוח בנטפרי. למה לא?לא הבנתי, פרוג נפתח לכם בנטפרי?
עד כמה שידוע לי הוא חוסם..
תלוי בדרגה...בלי קשר - פרוג פתוח בנטפרי. למה לא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים