התייעצות כווולם רוצים ווצאפ מה עושים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מה עם לשאול רב?
אם אתה יודע מה אתה רוצה, אין צורך לשאלת רב.

וכל הכבוד על ההחלטה.

בעבר, עבדתי כמעמד בעיתון כלשהו,
הם התנו את זה שאני מבקש מנטפרי שיפתחו לי ואצאפ,
ביקשתי מנטפרי שיפתחו, ובמקביל, פניתי לנטפרי וביקשתי שלא יאשרו לי ..

• הוסף לסימניות
אם אתה יודע מה אתה רוצה, אין צורך לשאלת רב.
יש צורך לשאול רב.
פרנסה של יהודי תלויה בזה, היא קצת יותר מרצונות אישיים.

אני מבינה מאד את הרצון ללא וואצאפ, אבל מניחה שמי ש*באמת* הולך לפי דרך התורה, ושואל רב, לא ינזק אם הרב יאמר לקחת וואצאפ.

• הוסף לסימניות
אני גרפיקאית מהבית
כל מערכת עיתון שאני עובדת בו רוצים ווצהאפ..
אני בדילמה.. לא מעונינת להוריד סינון לרמה פחות. יש לי נטפרי
מה עוד האופציות
זה מורכב..:sneaky:
לא מעונינת בווצהאפ בשום צורה.
בלת"ק.
א, כל הכבוד!! אין מילות הערכה לאישה גיבורה שלא מוותרת על ערכיה!!
ב, בלי שום סתירה לה שכתבתי, תשאלי רב, תאמרי לו מה המצב בשוק העבודה, כמה ההצעות יש, והוא יחליט ויורה לך.

• הוסף לסימניות
כמה זה עולה ?
30 לחודש
זה משהו מדהים!
נשמח להרחבה, מאיזה מספר ההודעה נשלחת, מה זה מאפשר וכו'
ההודעה נשלחת ממספר שהחברה נותנת לך, אפשר לשלוח ולקבל הודעות קבצים וכו
אפשר להתחבר עד 3 קבוצות - רק דרך התמיכה של החברה ואז אפשר לקבל גם סטטוסים, אם רוצים
יש להם נראה לי עוד אופציה יותר יקרה ובה אפשר להתחבר להרבה קבוצות וגם עם איזה מספר שאתה מחליט..

• הוסף לסימניות
תסקלו אותי אם אציג את הצד השני?
אני חיפשתי לא מזמן בעל מקצוע לפרוייקט גדול מאוד בתחום המחשוב, והתלבטתי מאוד בין כמה הצעות.
לאחד מהם לא היה וואצפ.
אני ממש לא רוצה להרפות את ידיכם, אבל אני באמת שואל - ההתנהלות שלי מול נותן השירות כשאין לו וואצפ תהיה מורכבת בהרבה, מה אני אמור לעשות?
מצד אחד, לא בא-לי שהוא יפסיד את העבודה רק בגלל שאין לו וואצפ, ומצד שני זה יקשה מאוד על העבודה! מאוד! ועוד פעם מאוד.
וברור שבסוף זה נותן משקל משמעותי להחלטה שאני מקבל.

כמו כן אני מנהל צוות בארגון גדול, תחתי יש כ8 מזכירות שמתעקשות בכל כוחם שלא להחזיק וואצפ. אפילו לא במחשב.
מצדיע להם. באמת.
אבל זה מסרבל לי את העבודה עשרות מונים.
אני לא חושב אפילו להכריח אותם, כי הם יתפטרו. וזה לא חסר לי.

רק אומר את הנתונים, מעניין מה דעת הקהל על זה.

אציין דבר נוסף, שלאשתי לא היה וואצפ בהתחלה, ואז הציעו לה עבודה שמכריחים אותה להחזיק וואצפ. הלכתי לשאול רב מוסמך ומוכר מאוד, והוא לא ראה בזה שאלה. כמובן עם הגבלות ותנאים, אבל בסוף היה לו ברור שלא מוותרים על עבודה בגלל זה.
כמובן שכל אחד ישאל את רבותיו, ולהקיש ממקרה למקרה זה לא רציני ולא מקצועי.

• הוסף לסימניות
אציין דבר נוסף, שלאשתי לא היה וואצפ בהתחלה, ואז הציעו לה עבודה שמכריחים אותה להחזיק וואצפ. הלכתי לשאול רב מוסמך ומוכר מאוד, והוא לא ראה בזה שאלה. כמובן עם הגבלות ותנאים, אבל בסוף היה לו ברור שלא מוותרים על עבודה בגלל זה.

כמובן שכל אחד ישאל את רבותיו, ולהקיש ממקרה למקרה זה לא רציני ולא מקצועי.
אם אי אפשר להקיש ממקרה למקרה ומרב לרב אז בשביל מה אתה מספר את הסיפור הזה?

ולגופם של דברים, אני מסכים איתך שזה מקשה על העבודה אבל לא נסחפת קצת?
אתה צריך להבין שאם למזכירות שלך אין וואצפ ככל הנראה תפוקת העבודה שלהן טובה יותר.

• הוסף לסימניות
לשים על המחשב??
תקשיבו
רוצה להשאר חזקה אבל כמעט נשברת..
לי יש וואטסאפ בעבודה על המחשב.
מבחינתי זה בדיוק כמו מייל רק יותר נוח.
אין (כמעט) מישהו ששולח לי לשם דברים שלא קשורים לעבודה.

• הוסף לסימניות
אתה צריך להבין שאם למזכירות שלך אין וואצפ ככל הנראה תפוקת העבודה שלהן טובה יותר.
הלוואי, יש עוד אלפי גוזלי זמן, לא רק הוואצפ.
לחרדיות יש את הצאט של המייל או פרוג או כל רשת חברתית אחרת.

למען האמת, עוד לא הבנתי מה ההבדל בין וואצאפ במחשב לצאט במחשב?
בשתיהם אפשר להכנס לקבוצות/מרחבים, שתיהם אותו דבר זמינים על המחשב, בשתיהם יש ערוץ ישיר?
מה זכה הצאט ליח״צנות יותר מאשר הווצאפ? אולי בגלל שלרובם זה על סמארטפון? אז צריך לבדוק שוב האם כדאי להתעקש לא לעבוד עם זה, כשיש אפשרות על המחשב?

• הוסף לסימניות
אם אי אפשר להקיש ממקרה למקרה ומרב לרב אז בשביל מה אתה מספר את הסיפור הזה?
להדגיש שזה נושא לשאלת רב, ואם מישהו צריך וואצפ, יש בהחלט מקום לשאול את רבו. מאמין שתופתעו, ברוב המקרים.

ולגופם של דברים, אני מסכים איתך שזה מקשה על העבודה אבל לא נסחפת קצת?
ממש לא נסחפתי. עידנתי מאוד את הנוסח בשביל שלא להרפות ידיהם של אלו שלא מחזיקים וואצפ, שאני באמת מעריך אותם.
ואני לא חושב בכלל שוואצפ על המחשב לעובדות היה מוריד בכי הוא זה מתפוקת העבודה, להיפך.
וואצפ על המחשב עם מספר של העבודה, מה כבר יכול להיות? זה שהמייל האישי שלהם פתוח שם זה מוריד פי אלף מתפוקת העבודה.

• הוסף לסימניות
למען האמת, עוד לא הבנתי מה ההבדל בין וואצאפ במחשב לצאט במחשב?
בשתיהם אפשר להכנס לקבוצות/מרחבים, שתיהם אותו דבר זמינים על המחשב, בשתיהם יש ערוץ ישיר?
מה זכה הצאט ליח״צנות יותר מאשר הווצאפ? אולי בגלל שלרובם זה על סמארטפון? אז צריך לבדוק שוב האם כדאי להתעקש לא לעבוד עם זה, כשיש אפשרות על המחשב?
אז למה צריך וואטסאפ?
למה לא לעשות את התקשורת של העבודה בצא'טים האלו?
כמו כן אני מנהל צוות בארגון גדול, תחתי יש כ8 מזכירות שמתעקשות בכל כוחם שלא להחזיק וואצפ. אפילו לא במחשב.
מצדיע להם. באמת.
אבל זה מסרבל לי את העבודה עשרות מונים.
אני לא חושב אפילו להכריח אותם, כי הם יתפטרו. וזה לא חסר לי.

רק אומר את הנתונים, מעניין מה דעת הקהל על זה.
1. יפה מאד שאתה לא מפעיל לחץ.
אני מעריך את העובדה שלמרות שזה כל כך קשה ומתסכל אתה מקפיד לא לרפות ידיים בנושא שהוא עקרוני עבור רבים.

אולי יקל עליך כשתחשוב מה היית אומר אם היה מאד מאד מאד מקשה שעובדות לא מסכימות לעבוד ביום שישי עד 3 שעות לפני שבת, או בחול המועד יום שלם.
כאשר דברים כאלו מתקבעים ונתפסים כמעט מובנים מאליהם, זה לא כל כך קשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה