התייעצות כווולם רוצים ווצאפ מה עושים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
איזה מועדון?
מועדון האנשים שהאצבעות שלהם נדבקו למקלדת מרוב כתיבה לכל העולם תוך כדי שיתופי תמונות של הילדים הנכדים ימי הולדת ואיזה ארוחת ערב הכינו היום
ברגע שנכנסים לתחרות הזאת של השיתופים וצפייה בכל אפצ'י שאחת מהאחיות שלה עשתה כבר קשה מאוד להיפטר מזה
ודרך אגב אני יודע על אנשים עם נטפרי שיש להם קבוצות שלא קשורות לעבודה לא באמת חוסמים הכל

• הוסף לסימניות
מועדון האנשים שהאצבעות שלהם נדבקו למקלדת מרוב כתיבה לכל העולם תוך כדי שיתופי תמונות של הילדים הנכדים ימי הולדת ואיזה ארוחת ערב הכינו היום
ברגע שנכנסים לתחרות הזאת של השיתופים וצפייה בכל אפצ'י שאחת מהאחיות שלה עשתה כבר קשה מאוד להיפטר מזה
ודרך אגב אני יודע על אנשים עם נטפרי שיש להם קבוצות שלא קשורות לעבודה לא באמת חוסמים הכל
אני חושבת שהתכוונו לומר שזה לא אפשרי, כי נטפרי ממילא לא מאשרים קבוצות

• הוסף לסימניות
המצב בדיוק אבל בדיוק אותו דבר בצ'אט.

אם מדובר בטלפון זה משהו אחר , כי זה ישר לצלם ולשלוח..

אבל במחשב אין שום דבר יותר מצ'אט.

ויאללה צאו מהקונספציה..

• הוסף לסימניות
המצב בדיוק אבל בדיוק אותו דבר בצ'אט.

אם מדובר בטלפון זה משהו אחר , כי זה ישר לצלם ולשלוח..

אבל במחשב אין שום דבר יותר מצ'אט.

ויאללה צאו מהקונספציה..
מסכימה עם זה שבמחשב זה פחות זמין מאשר בטלפון.
אבל ברגע שמעורבים בשיתופים של כל המשפחה זה כבר מכניס לעולם אחר.
לכן אני ממליצה על וואטסאפ ווב שמחובר על מספר אחר (עדיף של הלקוח / מקום העבודה עצמו) וכך אין שם שום שיתופים פרטיים.

• הוסף לסימניות
אני עם ווטסאפ על המחשב בשביל העבודה, בינתיים קצת מורכב לי לצלם במצלמה>להעביר למחשב מהכרטיס>ואז להעלות לווטסאפ ;)

אבל אני מסכימה עם ההתנגדות, בווטסאפ הכל מהיר יותר,
תחשבו שכל הודעה אפשר להעביר ברגע למישהו אחר ולהרבה אנשי קשר ביחד (בשונה מלהעתיק את הטקסט ולהדביק אצל כל אחד)
בקלות מצטרפים לקבוצות חדשות, וזה עוד לפני שהזכרתי את הסטטוסים שמתחדשים כל הזמן, אין על זה שליטה.
העלאת מדיה - במקום להעלות תמונה / סרטון כבד למייל, ולחכות שיגמור להעלות, בווטסאפ גם הכבדים יותר עולים בכמה שניות, כי זה מוריד איכות אוטומטי. זה מסביר את כמויות המדיה המטורפות שעוברות יום יום בקבוצות.

אני באמת לא מצליחה להבין למה טימז וסלאק ודומיהם לא מקובלים מחוץ לעולם ההייטק,

הייתי פעם מחוברת לקבוצה בסלאק, והדברים הכי פרוצים נפתחו לי שם...... ויש לי חסימה מעולה.

• הוסף לסימניות
אני גרפיקאית מהבית
כל מערכת עיתון שאני עובדת בו רוצים ווצהאפ..
אני בדילמה.. לא מעונינת להוריד סינון לרמה פחות. יש לי נטפרי
מה עוד האופציות
זה מורכב..:sneaky:
לא מעונינת בווצהאפ בשום צורה.
נט פרי מאשרים ווצאפ במקרים מעין אלה

• הוסף לסימניות
הייתי פעם מחוברת לקבוצה בסלאק, והדברים הכי פרוצים נפתחו לי שם...... ויש לי חסימה מעולה.
אני באמת כבר שנים לא בסלאק ולא ידעתי שזה המצב שם.
וגם כשהייתי - זאת היתה קבוצה סגורה לעבודה עם מייל של העבודה.
התגובה שלי לא היתה בנוגע לרמת סינון אלא לפרקטיות בעבודה מול צוות, זה הכל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש כ"כ הרבה אפליקציות חינמיות לתקשורת פנימית בחברות וארגונים, למה אתם לא עוברים להשתמש בהם?
כי בשביל לעבור לעבוד בהם אני צריך שכולם יעברו, גם אלו ששולחים לי חומרים, וגם אלו שמצפים לקבל ממני חומרים...
כרגע כשכל ההתנהלות הבין-אישית במרחב היא בוואצפ, ופתאום כשאתה מעביר את זה למשרד שלך אתה מתחיל להיתקע - זה קצת מעצבן. אולי קצת יותר מקצת.

• הוסף לסימניות
אני גרפיקאית מהבית
מה עוד האופציות
זקוקה לגרפיקאית לעבודת גרפיקה דחופה. עמוד למקומון. צריך להיות מוכן היום בלילה. יש מצב?

• הוסף לסימניות
זקוקה לגרפיקאית לעבודת גרפיקה דחופה. עמוד למקומון. צריך להיות מוכן היום בלילה. יש מצב?
אם תיסגר כאן עיסקא, הסיפור הזה חייב לעבור לרבי מיילך בידרמן

• הוסף לסימניות
עוד לא הצלחת להסביר מה עקרוני בזה, חוץ מסטיגמה שווטסאפ זה דבר פסול לא משנה מה יהיה.
זה הופך את כל האשכול הזה לדיון השקפתי וחבל, כי הוא ייחסם.
מותר למישהו לחשוב מה שהוא רוצה, ואם הוא כותב שהוא לא מעוניין בוואצאפ בשום צורה- אין צורך להציע לו לעשות וואצאפ דרך המחשב, אתר, או כל דרך אחרת.
הוא ביקש לדעת מה אפשר לעשות אם הוא לא רוצה גישה לוואצאפ, לא יותר מזה.

• הוסף לסימניות
אני גרפיקאית מהבית
מה עוד האופציות
בלתק
יש תוכנות ממירות ווצאפ למייל, לא?
תתענייני אצל טכנאי מחשבים שמתמצא בתוכנות.

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעבודה וואצאפ ויש לי נטפרי, שפניתי אליהם לפתוח את הוואצאפ הם אמרו שכרגע אין אפשרות של וואצאפ כי יש איתו בעיה ואין צפי לטיפול.

• הוסף לסימניות
אני גרפיקאית מהבית
מה עוד האופציות
דבר ראשון חזקו ואמצו על זה שאתם לא רוצים להוריד הסינון לרמה פחות טובה, ואת לא רוצה בשום אופן וואצאפ,
דבר שני בפורום שפתוח לכל כך הרבה סוגי אנשים, החל מאנשים שחוץ מהקיוסק אין להם שום קשר לאינטרנט, עד לאנשים שלא רואים שום בעיה בסמארטפון (מסונן כמובן),
לכן הדעות פה באשכול מחולקות בין אנשים שלא רואים בעיה בזה שלשכנע את מי שלא רוצה (מבחירה) וואצאפ שזה לא בעיה וכו' , עד לאנשים שלא מבינים למה האשכול עדיין לא חסום ("מעודדים סמארטפון" עכ"פ ככה אני רואה את זה בעינים שלי (ואני בל"נ לא הולך להיכנס לדיון עם אף אחד פה באשכול על דעתי)
אשר ע"כ אם המטרה היא לקבל עצה ולדעת האם יש אפשרות בלי וואצאפ וכו' אז עדיף לשאול טכני ולא לערב דברים שמעורר לאנשים להיכנס לפילוסופיות והשקפות,
ואם המטרה לקבל חיזוק מהקהל אז כנראה הפורום לא מתאים למטרה רעו ערך התגובות שקיבלת
אשר ע"כ כן לא אומר את דעתי ואת מה שאני יודע מנסיון של אנשים אחרים שנכוו ברותחין (אולי בשורה זו אמרתי את דעתי?)

• הוסף לסימניות
כמה זמן אתם משערים את הניתוק של הציבור החרדי מהוואצאפ ?
(להדרן יש גם וואצאפ מסוננת ללא קבוצות או סטטוס).

העולם דוהרת קדימה..

לא אומר שחייבים אבל כנותן שירות שמתי לב שממש הרבה עם וואצאפ בשושו וכן רוצים את זה..
אשרי המאמין...

• הוסף לסימניות
אני גרפיקאית מהבית
מה עוד האופציות
וואטסאפ לא אבל פרוג כן?

• הוסף לסימניות
אני גרפיקאית מהבית
מה עוד האופציות
בלת"ק יש את <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
משלוח וקבלת ווטסאפ מהמייל

• הוסף לסימניות
בלתק.
אני בעבודה שמחייבת וואטסאפ-סוכנים, ספקים ולקוחות לא מאנ"ש.
יש לי רק על המחשב בעבודה ורק לעניני עבודה ותאמת מבינה מצוין מה הבעיות בו...
אבל יש לי תמיהה קצת שונה-
לאחיותי הבחורות/חברות/שכנות שיש בבית(אני בבית בלי מחשב בכלל..) מחשב עם נטפרי וכל הזמן שולחות לי בקשות לעותקים פרטיים לקבצים בגוגל דרייב דרך המייל, איך את זה נטפרי כן מאשר???????
מקווה שהובנתי כי לא רציתי לפרט יותר מידי. לא לתת רעיונות חדשים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה