כונן C בפיצוץץץ

• הוסף לסימניות
הכונן C שלי מלא עד אפס מקום. נשאר לי 12 מגה בייט בלבד. ואני לא יודעת מה למחוק. אני באמצע פרוייקט ענק של סרט. ואני לא מעיזה למחוק דבר שיכול לגרום אח"כ לפרמייר לא להפתח.
מה אני כן יכולה למחוק שבטוח לא יהווה בעיה אח"כ?

• הוסף לסימניות
לא הייתי לוקח סיכון במחיקות באמצע פרוייקטים. מה שכן כמובן קבצי tmp אפשר למחוק. אפשר לעבור על רשימת התוכנות המותקנות במחשב ולהסיר את התוכנות שלא משתמשים בהם (לוח הבקרה --- הוספה/ הסרה של תוכניות). ועוד אופציה זה לקנות כונן גיבוי חיצוני בנפח של 500 ג׳יגה ומעלה ולחבר לUSB ולהעביר אליו את כל התמונות שלא קשורות לפרוייקט ולפנות מקום בc שזה הכרחי!! יש עוד קבצים שאפשר למחוק אבל אני לא רוצה לקחת אחריות שהפרוייקט ייפגם.

• הוסף לסימניות
את קבצי הmedia cache את יכולה למחוק בלב שקט.
תכנסי לedit- prefernces- media תסתכלי על מיקום הקבצים הללו, ותכנסי במחשב שלי ותמחקי את התיקיה שנקראת: media chache files סתם בשביל הכיף כדאי לך לבדוק לפני זה כמה ג'יגה את מוחקת.
(אל תשכחי לסמן בתצוגת התיקיות של המחשב שלי להראות קבצים מוסתרים)

• הוסף לסימניות
אם כבר מתאמצים להכנס לedit- prefernces- media אפשר פשוט ללחוץ שם על clean
והוא מוחק את הקבצים האלו.

• הוסף לסימניות
הקבצים שלי האלה ממוקמים בכונן D ומשהו אחר ממלא לי את כונן C
אבל זה קשור לפרמייר כי עם כל התקדמות. זה מתמלא יותר ויותר.

• הוסף לסימניות
אז מה שמור לך בc הפרויקט עצמו?
קודם כל בידקי ממה c מתמלא ואחר כך תחשבי מה למחוק.

• הוסף לסימניות
זה מתמלא כנראה באחד מאלפי התיקיות באחת התוכנות.
איך בודקים כזה דבר?

• הוסף לסימניות
שיטה שלי

אני עושה חיפוש ב C
שיחפש כל קובץ שוקל יותר מ 128 M"B
(משהו שמובנה בחיפוש ב WIN 7 בחיפוש לפי משקל)
כשמצאתי קובץ שצריך למחוק,
כפתור ימני על העכבר ו"פתח מיקום קובץ"
ואז מגיע לתקיית קבצים שתוספים מקום ללא רשות......

• הוסף לסימניות
מה זה?

• הוסף לסימניות
ccleaner זו תוכנה לניקוי כל הקבצים הזמניים וניקוי היסטוריה באינטרנט וכל מה שבעצם ניתן לניקוי במחשב מבלי למחוק דברים חשובים...
אתם מגדירים למחשב מה למחוק ואפשר כל שבוע להריץ והיא מוחקת הכל. בין השאר גם סיסמאות וכו אז צריך להיזהר

• הוסף לסימניות
סל מחזור גם יכול לפנות כמה ג'יגה.

• הוסף לסימניות
מחקתי השבוע 60GB מ- media cache, למרות שההגדרות הן על כונן D.

• הוסף לסימניות
ושאלה נוספת:
מחיקת הקבצים מסייעת לפרימייאר לעבוד מהר יותר?
מחקתי 16.5 ג'יגה!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה