- הוסף לסימניות
מסכימה איתך לגבי ו החיבור. לדעתי עדיף בלעדיו.כתיבה נוגעת ללב, התרגשתי, עלו לי דמעות.
אין לי מה להוסיף על הביקורת לעיל, אולי קצת הפריע לי שהתחלת את הסיפור ב-ו' החיבור. אבל במחשבה שניה, אולי זה דווקא בסדר.
אשמח לעוד שיתופים שלך.
מסכימה איתך לגבי ו החיבור. לדעתי עדיף בלעדיו.כתיבה נוגעת ללב, התרגשתי, עלו לי דמעות.
אין לי מה להוסיף על הביקורת לעיל, אולי קצת הפריע לי שהתחלת את הסיפור ב-ו' החיבור. אבל במחשבה שניה, אולי זה דווקא בסדר.
אשמח לעוד שיתופים שלך.
תודה!כתיבה מהממת ונוגעת!!
אהבתי את המשפטים שמשלבים תיאור שנותן סאבטקסט.
אם לך לא היה העוז לגעת, גם לי אין מספיק עוז לומר את דעתי, ובכל זאת - ביקשת, אז אגיד:האם לדעתכם הכנה היה עלי לערוך את הקטע כך שיענה על כללי הדקדוק, או שכתיבה רגישה כזו מותר לה?
נו, אם כן- "השם עוז לעמו יתן". מקווה להעלות שיתוף נוסף בקרוב בע"ה, מאמצת בחום כל הצעת ייעול. תודה!אם לך לא היה העוז לגעת, גם לי אין מספיק עוז לומר את דעתי, ובכל זאת - ביקשת, אז אגיד:
חושבת שכן היה מקום לתקן פיסוק שגוי. לא לגעת במילים עצמן שנחצבו מהחלון הפתוח בנפש, רק להגיש אותן בכלי משובח ומתוקן יותר.
כמובן! נרשמתי לאתר כלאחר יד, רק כשהתחלתי להגיב הבנתי את משמעות השם, מאוחר מדי... תודה בכל מקרה!שם הניק!
ילדה בת 8, אולי 9- היא ילדה קטנה מאוד מכדי לפענח את סודות היקום. בפרט שהיא גרה ברחוב. היא חכמה, היא בוגרת באופן יוצא דופן, אבל החיים לימדו אותה שיעורים אחרים.וואו.
קטע מדהים!
מצליח לגעת בקצות הרגש, להרעיד...
יש לי הערה, קצת לוגית. ילדה בת 9 לא קצת גדולה מדי לא להבין משהו לבד? במיוחד אם היא גרה ברחוב....
והערה נוספת- לדעתי האישית- הקטע עם הילדים והבורקס באמצע קצת פגם ברצף הקריאה, ולא חידש משהו.
וואו, אחרי ההסבר הקטע הזה ממש מוסיף!כמובן! נרשמתי לאתר כלאחר יד, רק כשהתחלתי להגיב הבנתי את משמעות השם, מאוחר מדי... תודה בכל מקרה!
ילדה בת 8, אולי 9- היא ילדה קטנה מאוד מכדי לפענח את סודות היקום. בפרט שהיא גרה ברחוב. היא חכמה, היא בוגרת באופן יוצא דופן, אבל החיים לימדו אותה שיעורים אחרים.
לגבי הקטע עם הילדים והבורקס (הערה שחזרה על עצמה, מטעמי נוחות אגיב בגוף ראשון):
הקטע הזה לא השתרבב לכאן בטעות. הוא מהווה נדבך נוסף בתיאור המציאות שלי.
אני הייתי רגילה לארוחת ערב שכללה לחמניה ומאפה: בורקס, פיציה, גבינית. שאריות שנותרו לבעל המאפיה טוב הלב.
באותו ערב, כשראיתי את הילדון מתחנן לקבל את הבורקס, הזדהיתי עם הרעב שלו. גם אני התכווצתי ברעב. כעסתי על אחיו שסרב לתת לו את ארוחת הערב. אח"כ, כששמעתי אותו מזמר באושר: בורקס, בורקס...- נדהמתי. בראשי הקטן, במושגי העלובים, הבנתי שאני ברת מזל! כמה הילד הזה מתרגש ממה שאצלי מהווה ארוחה יומיומית!
אני רוצה לשתף אתכם בסיפור חיי, מנסה לעשות זאת בעדינות המירבית.
אני סבורה שהסיטואציה הזו עמוקה וממלאת, אם לא הרגשתם ככה- אז כסופרת מתחילה, כשלתי.
תודה לכולכם על ההערות המקצועיות והמחמאות הנדיבות!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים