נכתב ע"י רמז;1412297:שמעתי ממאפרת על ספריי לשיער על הפנים, אחרי האיפור, נשאר אפילו יומיים, מנסיון.
נכתב ע"י EC;1412312:ספריי לשיער או דאורדורנט מה שבא..
נכתב ע"י chayasl;1412314:נראה לי גם מטהר אויר יכול לעשות את העבודה
סתאםםם אל תנסו בבית!!!
נכתב ע"י רמז;1412297:שמעתי ממאפרת על ספריי לשיער על הפנים, אחרי האיפור, נשאר אפילו יומיים, מנסיון.
נכתב ע"י שריתs;1412357:אני מכירה מאפרת שעושה את זה.
אבל זה פשוט מחרידדדדדד אותי לחשוב על זה.
חומר דביק, שמיועד להחזיק שיער, להשפריץ על העיניים, ריסים, שפתיים??? איכסססססססס
יש ספריי מיוחד לענין, אבל מי שהעור שלה לא מחזיק איפור- לא יעזור לה שום ספריי.
עדיף לקנות חומרים טובים, לעבוד בשיטות מקצועיות, וזהו![]()
נכתב ע"י נמנמת;1412406:לזאת התכוון המשורר.
מה באמת טוב ומחזיק??
איזה מוצרים ושל איזה חברות??
נכתב ע"י שריתs;1412492:גם באלמקייאז' יש
(יש להם סניף ברבי עקיבא)
יש כמו שכתבו לך אבל תכיני כסף והרבהנכתב ע"י מקופלת;1412471:יש מושג כזה של פגישת ייעוץ להתאמת איפור,
ואם כן מה בערך המחיר? (אצל דבי וואלף לדוג')
נכתב ע"י רותי12;1411905:אם את מבני ברק יש לי רעיון בשבילך.. פני באישי
נכתב ע"י YochiS;1412022:לי פעם לא החזיק ומאז שאני משתמשת במייקאפ של לנקום (24H) מחזיק לי עד שבת בצהריים.
ואני לא ישנה על הגב.
אם מאד מאד חשוב לך, אז תקחי מאפרת. יחזיק לך בטוח.
נכתב ע"י EC;1412352:באמת כל סוג ספריי, גם K600...
הרעיון זה סתימה של הנקבוביות.
לא ניסיתי, אבל מי שצריכה זה אחרי שגומרת להתאפר להשפריץ ממרחק של 15 ס"מ.
נכתב ע"י ניקול;1412905:איפה קונים את מוצרי mac האלה שכולן מהללות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים