מידע שימושי כותבים זיכויים במשנת יוסף? מידע חשוב

והדיבורים בבית הספר או בעבודה על מה שמכרו במשנת יוסף גורם לרצות להיות מעודכנים במה שמוכרים במשנת
אני לא קונה שם כי לא נוח לי, ולפעמים מרגישה לא בעניינים כשחברות מדברות על המוצרים שהיו השבוע, במיוחד לפני חגים וכולי, זה לגמרי נהיה מושג חברתי-קהילתי. פסיכולוגי כבר אמרנו?
אבל אין מה לומר, הם יותר זולים וזה חתיכת יתרון משמעותי.

תלך למכירה של גור, או לחלוקות קמחא דפסחא של החסידיות או של עטרת שלמה.
תקראו על הסדר במכירה של גור...
ובנושא עטרת שלמה לא רוצה לכתוב כמה מיילים שלחתי עד שקיבלתי זיכוי.
וזה לאחר שעדכנתי חוסר במקום דרך הטלפון.
קיבלנו הודעה שהרישום למכירה שבוע הבא.
והם פתחו קו של שירות לקוחות, ומבטיחים שירות מלא מלא
אין בפרוג מנהל תחנה של משנת יוסף?
רק חסר לו לכתוב שהוא מנהל, את כל הכאבי בטן של כולם הוא יקבל....

רק חסר לו לכתוב שהוא מנהל, את כל הכאבי בטן של כולם הוא יקבל....
🤣🤣
היתה כאן מישהי שכתבה שהיא מבצעת זיכויים, הבנתי שהתכוונה במשנת יוסף 🔻
שלום! כאחת שמבצעת זיכויים ללקוחות יש לי מספר הדגשים חשובים , במיוחד בשבילכם!
* שולחים ילדים לאסוף הזמנה ובסיום הם כותבים דף זיכוי. אך לצערי כמה שאני טובה בפיענוח כתבים יש הרבה מאוד שאני לא מצליחה לזהות מה התכוונו. (זה יכול להיות גם מבוגרים שכותבים במהירות בלי לנסות לקרוא את מה שכתבו וכך זה נראה)
אז בבקשה שימו לב לכתוב בברור!!!!!!!!
*דבר שני אנחנו לא קוראי מחשבות . לדוגמא לקוחות כותבים במקום של חיוב כותבים זיכוי איך אנחנו אמורים להבין שהתכוונתם לזיכוי ?(אולי לקחתם את אותו מוצר שהזמנתם כחיוב)
*דבר שלישי כשאתם מבקשים זיכוי על מוצר שלא מאותו שבוע הקפידו לכתוב את הפרשה ...

*ובאמת כדי שלא ניכשל הקפידו לעבור על הזיכויים המגיעים לכם , כולנו בנ"א וכולנו יכולים לטעות!!!!!
בהצלחה

אצלנו הפירות וירקות לא תמיד מוצלחים!
מענין זה מגיע מאותו מקום, למה זה ככה?
דווקא יש כאן.
עלינו עליך.. 🫵

הפסקתי לקנות במשנת יוסף לפני שנה וחצי אחרי פסח
א. בגלל הזיכויים שלא נקלטים
ב. בגלל שאני משווה את הקניות שלי עם הסופרים בסביבה וגיליתי שחוץ מכמה מוצרים בהנחה בעיקר בסיס של ירקות,
רוב המוצרים המחיר דומה ולא מצדיק את הטירחה וההתבזות בסחיבת מוצרים מתוך קרטונים באמצע הרחוב
בלא מעט מקרים המחיר היה יקר יותר
ג. הקש ששבר את גב הגמל היה בערב פסח שהמוצרים התגלגלו לאורך רחוב מלוכלך ללא נסיון לסדר אותם בצורה נוחה ונקיה
לכן אני ממליץ מדי פעם קחו את רשימת הקניות שלכם והשוו לסופרים בסביבה
מזמן זה הפך לעסק לכל דבר רק בלי מיסים ובלי ארנונה

ב. בגלל שאני משווה את הקניות שלי עם הסופרים בסביבה וגיליתי שחוץ מכמה מוצרים בהנחה בעיקר בסיס של ירקות,
רוב המוצרים המחיר דומה ולא מצדיק את הטירחה וההתבזות בסחיבת מוצרים מתוך קרטונים באמצע הרחוב
ג. הקש ששבר את גב הגמל היה בערב פסח שהמוצרים התגלגלו לאורך רחוב מלוכלך ללא נסיון לסדר אותם בצורה נוחה ונקיה
אני הפסקתי לכמה שנים ובסוף חזרתי , כמו כולם....

משנת יוסף זולים יותר מכל סופר אחר, ברוב אם לא בכל המוצרים (באזורינו = רשתות הגדולות והמוכרות).
ויש לנו כאן כמה וכמה סופרים באותו איזור והתחרות בהתאם ועדיין הם זולים יותר!

אם יש אנשים לא תקינים בלי טיפת שכל בקודקודם לא צריך לזרוק את זה על משנת יוסף...
פעם אחת ראיתי אברך מסתובב ביד עם מילון שחצי ממנו היה רקוב ומחפש את האחראי.
שאלתי אותו אתה לא רואה שזה רקוב.
הוא אמר שבשבוע שעבר הוא קיבל חצי רקוב, ולכן הוא רוצה עכשיו לקבל חצי רקוב כדי להשלים...
הוא היה נראה אברך נורמלי , אין לי ספק שבשום חנות ירקות הוא לא היה מתנהג כך.
מילון חצי רקוב הולך לפח ולא משתמשים בחצי ומחפשים עוד חצי שלא רקוב...
הוא פשוט מרגיש שעושים לו חסד למרות שמוכרים לו במחיר מלא....

לא יודעת מה תעשי,
אבל להבא ממליצה לך לא להזמין פירות במשנת יוסף, מתכון להרבה אכזבות ובלאי.
רק ירקות אפשרי.
דווקא אני מתחילת הקיץ מזמינה פירות קיץ במשנת יוסף, לרוב מגיע מעולה ממש וכשלא אפשר לבקש ולקבל זיכוי חלקי / מלא.

ענין הסדר בתחנות זה נטו קשור למנהל התחנה
אצלינו התחנה מסודרת מאוד, הכל מונח לפי סדר הרשימה
תוך רבע שעה גומרים לקחת הכל (קניה של לפחות 2 דפים)

עדיין זה תלוי בענין של המזמין
מי אוסף?
מה המרחק?
לא יודעת אם הייתי מזמינה מהם כל שבוע אם זה לא היה מאחורי הבית שלי...

ירקות ופירות בקיץ זה באמת נקודה חלשה אצלם, פעם חשבתי שזה קשור בימי המכירה (אצלינו זה ברביעי)
תכלס, כל פעם הייתי באה ורואה את הירקות והפירות ומתחרטת שלא קניתי.
לאט לאט למדתי מה להזמין ומה לא
(חסה, ענבים, פלפלים- מצוין תפוחים - בעיקר לפשטידות בצל- מזמינה, אם מגיע רטוב קצת, מייבשת אותו לפני שאני שמה במקום תפו"א- בודקת שאין אחד רקוב ורק אז שמה מקום ועל זה הדרך)

ניסתי לעבור תחנה כמו שחלק הציעו לי אז יותר מהר מעדכנים לי את הזיכויים
אבל מאז שהתחלתי לרשום כל מכירה מה היה חסר וכמה מגיע זיכוי אני יותר ויותר בהלם
מדובר על ממוצע של 50 שקל בכל מכירה
ולמה שוב אין להם דרך אחרת לעדכן את הזיכויים הטכנולוגיה קיימת הרצון אולי לא
פשוט הזוי ממוצע של 3-4 דברים חסרים
אני לא חושב שאני צריך כל שבוע לעמוד הכון הכן וצא לאיסוף המוצרים שאני משלם עליהם בכסף מלא !!!

ולמה שוב אין להם דרך אחרת לעדכן את הזיכויים הטכנולוגיה קיימת הרצון אולי לא
פשוט הזוי ממוצע של 3-4 דברים חסרים
אני לא חושב שאני צריך כל שבוע לעמוד הכון הכן וצא לאיסוף המוצרים שאני משלם עליהם בכסף מלא !!!
לא חושב - אל תזמין, אם אתה מזמין אז אתה כן חושב.
זו השיטה על המעלות והחסרונות.

ממש ככה.

אני ממש לא מסכימה שזה השיטה.
אם תראיינו את המנהלים שם זה מה שהם יגידו? שזה השיטה? להרויח כל שבוע מכל משתמש 20-50 שקלים על כלום?

חוץ מגילוי אחריות אישית שעל זה באתי לעורר כשפתחתי את האשכול,
אם יש מישהו שיכול להשפיע שם בפנים לשינוי חשיבה בנושא-יבורך.

לא חושב - אל תזמין, אם אתה מזמין אז אתה כן חושב.
זו השיטה על המעלות והחסרונות.
לא מדובר בחלוקה אדון מדובר במכירה אם זו מכירה שכבר שולמה אז אמורים לספק את המוצר
בכל מקרה ע''פ הדין היהודי

ממש ככה.

אני ממש לא מסכימה שזה השיטה.
אם תראיינו את המנהלים שם זה מה שהם יגידו? שזה השיטה? להרויח כל שבוע מכל משתמש 20-50 שקלים על כלום?

חוץ מגילוי אחריות אישית שעל זה באתי לעורר כשפתחתי את האשכול,
אם יש מישהו שיכול להשפיע שם בפנים לשינוי חשיבה בנושא-יבורך.
לא אמרתי שלא צריך לקבל החזר, דיברתי על כך שידוע מראש שיהיה חסר ואמורים לקבל החזר אלו החסרונות של השיטה.

לא אמרתי שלא צריך לקבל החזר, דיברתי על כך שידוע מראש שיהיה חסר ואמורים לקבל החזר אלו החסרונות של השיטה.
אוקי.
הטענה שלנו שבנוהל הקיים הרבה מאוד לא מקבלים החזרים שמצטברים לסכומים גבוהים כל חודש.
(ואפילו לא מודעים לכך)

לא מדובר בחלוקה אדון מדובר במכירה אם זו מכירה שכבר שולמה אז אמורים לספק את המוצר
בכל מקרה ע''פ הדין היהודי
אמורים לספק או לתת החזר.
לא כולם אוהבים את זה ולכן הרבה לא מזמינים שם, מי שמזמין זה על דעת כך, אם לא מוצא חן בעיניך אל תזמין.

אוקי.
הטענה שלנו שבנוהל הקיים הרבה מאוד לא מקבלים החזרים שמצטברים לסכומים גבוהים כל חודש.
(ואפילו לא מודעים לכך)
זה הטענה שלך ולא הטענה שלו, אני התייחסתי לטענה שלו שלא מגיעים מוצרים בסך 50 והוא מקבל עליהם החזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה