כיוון רזולוציה למסך

• הוסף לסימניות
בשע"ט אחרי ששנים אני עם מסך עבה ומסורבל שכבר לא רואים היום - קיבלתי היום מסך דק, לא משהו חדש אבל בהחלט השתדרגות משמעותית.

הבעיה שאני לא מצליחה לכוון את הרזולוציה - מדובר במסך של 19" (נראה לי) רחב.
הרזולוציה שמתאימה לו בפרופורציות זה 1280*768.
הבעיה היא שהכל מדי גדול לי! אני לא אוהבת, אוהבת שהכל קטן וחד, ככה ממש לא נח לי. הבעיה שכשאני מנסה לכוון לרזולוציה גבוהה יותר הוא כותב לי out of range.

מה עושים? ניסיתי לעדכן את הכרטיס מסך
(intel(R) G33/G31 Express Chipser Family)
וזה לא עזר.

אשמח לשמוע עצות מה אפשר לעשות כי זה ממש מוציא אותי מדעתי.. :eek:

• הוסף לסימניות
תנסי,

אם המסך הישן אצלך עדיין, חברי אותו שוב ותעשי את הפעולות הבאות.

כניסה ל safe mode
לאחר הדלקת המחשב ולפני שה windows מתחיל לעלות תלחץ F8 ותבחר ב safe mode.

בכדי לשנות את קצב עבודת המסך,
כנס ללוח הבקרה: start - settings - control panel
ובלוח הבקרה כנס ל: Display.
שם תחת כרטיסית Monitor שנה את ה Refresh Rate ל 60mhz .

אם המסך הישן לא אצלך, הפעולה הפשוטה ביותר לבצע היא להעלות את המחשב ב Safe Mode ואז להסיר את ההתקנה של כרטיס המסך.
כנס ללוח הבקרה: start - settings - control panel
ובלוח הבקרה כנס ל: System
ושם להכנס ל כרטיסיה hardware ובכרטיסיה, ללחוץ על הלחצן של device manager/
שם ניתן להסיר את כרטיס המסך (פשוט קליק ימני ולבחור ב Uninstall)
אל תדאגי כי לאחר כיבוי והדלקה מסודרים, המחשב יזהה את הכרטיס ויתקין שוב את הכרטיס עם ההגדרות המתאימות.

בהצלחה

תעדכני

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה העניין לשנות את הקצב רענון עם המסך הישן- אני יכולה לעשות את זה גם כאן.. זה לא הבעיה (באמת היתה לי בעיה בהתחלה שהמסך לא עלה בכלל)

הבעיה שלי עכשיו זה שאני לא יכולה משום מה לכוון לרזולוציה גבוהה..

• הוסף לסימניות
ניסית לבטל את הכרטיס לגמרי, ולהדליק מחדש את המחשב?

• הוסף לסימניות
לאיזה חיבור המסך מחובר? VGA או DVI ?
במסך הישן היה לך רזולוציה גבוהה?
תעדכני

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי לעשות את זה כי לא כ"כ הבנתי למה צריך במצב בטוח וכו'.
במסך הישן היתה רזולוציה גבוהה, ואין לי מושג מה זה VGA או DVI..

• הוסף לסימניות
תנסי לעשות מה שנאמר למעלה.
כשמבטלים כרטיס, בהדלקה החדשה הוא מתאים את עצמו בדרך כלל למסך.

• הוסף לסימניות
לעשות את זה במצב בטוח דווקא או שאני יכולה גם בווינדוס?

• הוסף לסימניות
אוקי עשיתי את זה, הסרתי את הכרטיס מסך, הוא הותקן מחדש והפעלתי מחדש ועדיין-
כשאני מנסה לכוון לרזולוציה גבוהה הוא מציג לי את ההודעה out of range

• הוסף לסימניות
תעלי כאן את שם הכרטיס מסך דגם וגרסה

• הוסף לסימניות
יש אפשרות דרך המחשב לדעת מה הכרטיס מסך, הדגם והגרסה?

• הוסף לסימניות
זה עוזר לך?

קבצים מצורפים

• ללא שם.jpg
    KB 73.7 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
שאלה. ניסית להתקין מסך זה במחשב אחר ולקבל את רזולוציית המסך שהינך רוצה ? תנסי.

על פניו ממבט עליון
נראה כי אין לך כרטיס מסך נפרד אלא אחד גנרי מובנה על לוח האם. ואם כרטיס זה את משתמשת.
יכול להיות שכרטיס מסך המובנה לא זיהה שהחלפת מסך ואת ההגדרות שלו כך שהוא לא יכול לדבר איתו במאה אחוז..
אם יש לך דיסק של המסך תנסי איתו להתקין דרייברים של המסך.
אם אין לך דיסק של המסך אפשר אולי להוריד מהאינטרנט.[ תרשמי את דגם המסך.] ננסה לעזור.

על המקרה הכי גרוע ניתן לקנות כרטיס מסך בכמה מאות בודדות..:)

בהצלחה

תעדכני

• הוסף לסימניות
אכן זהו כרטיס מסך מובנה.
אין לי מושג איך המסך הזה מגיב במחשב אחר.. הורדתי עדכון לכ. מסך מהנט, לא עזר..
(זה מה שהורדתי: http://downloadcenter.intel.com/confirm.aspx?httpDown=http://downloadmirror.intel.com/18223/a08/win7_1512754.exe&lang=eng&Dwnldid=18223&DownloadType=Drivers&OSFullname=Windows+7+Ultimate%2c+32-bit+version* )

אז הפתרון זה רק לקנות כרטיס מסך (או שכדאי כבר מסך חדש..)

• הוסף לסימניות
מה אם דרייברים לדגם של המסך?
מה דגם המסך?

• הוסף לסימניות
לענ"ד, חסר הדרייברים של הכרטיס מסך. (על אף שהוא מובנה, יש סיכוי שלא הותקנו הדרייברים המתאימים לו).
אם יש לכם לוח של אינטל, כנסו לללינק הזה http://www.intel.com/p/en_US/support/detect/ ותלחצו על הכפתור בחזית המסך, (chek your system for latest update) הוא יבדוק ויתקין דרייברים מתאימים בעצמו והכל יבוא על מקומו בשלום.
אם זה לא של אינטל תבדקו מה דגם הלוח ותנסו לקבל דרייברים מתאימים במדויק לכרטיס מסך.

• הוסף לסימניות
עדכנתי עכשיו מהאתר של אינטל,לא עזר.

המסך הוא של ViewSonic דגם VA1918wm

• הוסף לסימניות
הרולוציה הכח גבוהה שהוא מוכן לקבל זה 1600*900. זה טוב אבל קצת קצת מאבד פרופורציה.

העניין הוא שהמסך עצמו מתאים לרזולוציה של 900*1440 ואין לי בכלל ברשימה את הרזולוציה הזו!

• הוסף לסימניות
תנסי להתקין את הדרייבר הזה

תעדכני

קבצים מצורפים

• ViewSonic_Standard_Monitor_x64_drv091010.zip
    1.2 MB · צפיות: 31

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה