- הוסף לסימניות
אשמח לתמונות כשיהיה זמיןכן כולל ארון 1.20 ( 2 דלתות ו2 מגרות)
הזמנתי בסינק
אשמח לתמונות כשיהיה זמיןכן כולל ארון 1.20 ( 2 דלתות ו2 מגרות)
הזמנתי בסינק
אני קיבלתי הצעת מחיר על ארון 1.60- 5900כן כולל ארון 1.20 ( 2 דלתות ו2 מגרות)
הזמנתי בסינק
גם אני מוכרת ארון עם כיור תינוק,אני קיבלתי הצעת מחיר על ארון 1.60- 5900
ביררת בעוד מקומות?
יש לקנןת כיור עם משטח של mtiאיזה צבעים מעניינים לאמבטיה. מהמם. יש אפשרות להזמין שם רק כיור? יש לי ארון מנגר שממתין למשטח וכיור לתינוק.
אני עשיתי שם כיור לרחצת תינוק של 1.50אבל יש לו גדלים קבועים מראש. יש לי 130 סמ, אני חייבת התאמה אישית
את יכולה לפנות אלי, גם אנחנו מוכרים משטח עם כיור לרחצת תינוק בגודל מותאם אישית.אבל יש לו גדלים קבועים מראש. יש לי 130 סמ, אני חייבת התאמה אישית
את מדברת על כיור תינוק?מה הרוחב המינימלי לכיור אמבטיה?
כן,את מדברת על כיור תינוק?
בכיור אובלי, מינימום רוחב 47 ס"מ
בכיור מלבני מינימום 45 ס"מ
אפשר לפנות במייל EK202024 גימייל קום לייעוץ מותאם אישית
בוודאי!כן,
אם יש לי ארון רוחב 80, אני יכולה לשים שם כיור אמבטיה לתינוק?
את יכולה לפנות גם אלינו, אם תרצי.איפה ניתן להזמין משטח שיש עם כיור יצוק בלבד? ומה אמור להיות המחיר ל-משטח באורך 1.60?
שאלתי מספר אנשי שיש ולא מתעסקים עם זה.
הנגר שלי אמור לבנות את הארון.
מקפיצהמכירים חברת קליפורניה - דרים בט לכיורי רחצת תינוק?
מה אומרים על האיכות? מנסיון
שמעתי שיש תלונות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים