כיור אמבטיה לרחצת תינוק

אני קיבלתי הצעת מחיר על ארון 1.60- 5900
ביררת בעוד מקומות?
גם אני מוכרת ארון עם כיור תינוק,
יש לי הצעה יותר זולה בשבילך,
אם מעניין אותך את יכולה לפנות במייל EK202024 גימייל קום

אני גם עשיתי בסינק, כיור בייבי עם משטח ברוחב 1.50
יצא מושלם ובמחיר ממש טוב

מצטרפת להמלצה על סינק מברטנורא בב"ב. sink0556785201אין לכתוב כתובת מייל. הכרנו אותם לראשונה בקנייה הנוכחית של הכיור.
עשינו אצלם כיור (בחרנו משיש יצוק, אבל יש להם מגון וריאציות) וארון מדהימים. על הדרך קנינו אצלם מראה שנפתחת כקלפה לארון תרופות.
קבלנו שירות מעולה לפרטי פרטים מהתחלה ועד הסוף - וידאו גם שקבלנו והכל טוב.
ישבנו עם רחלי שהיא גם מעצבת, ראינו דוגמאות חיות בשטח לאפשרויות וקבלנו המלצות טובות למוצר המומלץ עבורנו.
מבירור מחירים שעשינו - יצא לנו הכי זול אם אני לא טועה.
מבחינת טיב המוצר - עדיין חדש, אין לנו מושג. מה שבטוח שכל אחד מאלו שניסו למכור לנו עד כה טוען שהמוצר שלו הוא ה מוצר והשאר פחות, החלטנו ללכת לפי המחיר, והרושם היה של אמינות גבוהה אז זרמנו לגמרי.

קבצים מצורפים

• IMG_2409.JPG
    IMG_2409.JPG
    KB 182.1 · צפיות: 130
  • IMG_2410.JPG
    IMG_2410.JPG
    KB 658.7 · צפיות: 128
  • IMG_2411.JPG
    IMG_2411.JPG
    1.1 MB · צפיות: 130
ממליצה גם בחוםםםם על סינק,
חצי שנה נראה לי שיגענו את רחלי,
אבל בסוף קיבלנו מוצר מושלםם במחיר פסיחי,
כל הצעה אחרת הייתה כמה אלפים יותר,
גם אחרי שסיימנו לשלם - הייתה תקלה בברז,
רחלי המשיכה ללוות אותנו עד שהחברה תיקנה והכל טופל,
מחיר מעולה ושירות פצצה!
בינתיים - בשימוש מאסיבי קרוב לשנה, נראה איכותי וטוב

איזה צבעים מעניינים לאמבטיה. מהמם. יש אפשרות להזמין שם רק כיור? יש לי ארון מנגר שממתין למשטח וכיור לתינוק.

אבל יש לו גדלים קבועים מראש. יש לי 130 סמ, אני חייבת התאמה אישית
את יכולה לפנות אלי, גם אנחנו מוכרים משטח עם כיור לרחצת תינוק בגודל מותאם אישית.
פני אלי למייל EK202024 גימייל קום וקבלי הצעת מחיר ותמונות להמחשה.

איפה ניתן להזמין משטח שיש עם כיור יצוק בלבד? ומה אמור להיות המחיר ל-משטח באורך 1.60?
שאלתי מספר אנשי שיש ולא מתעסקים עם זה.
הנגר שלי אמור לבנות את הארון.

אצלינו תוכלי לעשות את זה
תוכלי לפנות אלינו למייל בחתימה עם הפניה
ונשמח לתת שירות

איפה ניתן להזמין משטח שיש עם כיור יצוק בלבד? ומה אמור להיות המחיר ל-משטח באורך 1.60?
שאלתי מספר אנשי שיש ולא מתעסקים עם זה.
הנגר שלי אמור לבנות את הארון.
את יכולה לפנות גם אלינו, אם תרצי.
אם את מעוניינת בהצעת מחיר תכתבי לי למייל EK202024 גימייל קום.

מכירים חברת קליפורניה - דרים בט לכיורי רחצת תינוק?
מה אומרים על האיכות? מנסיון
שמעתי שיש תלונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה